FISKARS Functional Form Konyhakés, 20 cm
5 490 Ft

Fiskars Functional Form Konyhakés tökéletes választás mindenki számára. Modern és kényelmes markolat, mely hosszabb, így alkalmas minden kéz mérethez és fogáshoz. Továbbfejelsztett anyaghasználat a markolatnál, mely ellenállóbb a mosogatógépben történő használatnál is. Kiváló minőségű alapanyag és csiszolás biztosítja az élességét a késnek.


FISKARS Functional Form Cook Kés, 16 cm
5 490 Ft

Fiskars Functional Form Cook Kés tökéletes választás mindenki számára. Modern és kényelmes markolat, mely hosszabb, így alkalmas minden kéz mérethez és fogáshoz. Továbbfejelsztett anyaghasználat a markolatnál, mely ellenállóbb a mosogatógépben történő használatnál is. Kiváló minőségű alapanyag és csiszolás biztosítja az élességét a késnek.


Banquet Praktikus kerámiakés ACURA BAMBOO 20
2 290 Ft

ACURA BAMBOO praktikus kerámiakés 10 cm-es pengehosszal, bambusz markolattal. Ergonomikus markolat csúszásmentes felülettel. A kés nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben és könnyen tisztítható.


CATLER CS 2010 kerámia késélező
9 990 Ft

9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kerámia késélező minden típusú acél kés élezésére alkalmas. A Catler márkájú kerámia élező minden késednek pontosan megélezi a pengéjét.


BergHOFF 15 darabos Lagos készlet Studio Line Lagos
28 490 Ft

18 690 Ft

15 darabos késkészlet és olló egy csomagolásban. A Lagos BergHOFF kések kézzel élezettek, és ez biztosítja az élességüket. A szettben megtalálható steak kések, hámozókés, húsvágó kés, univerzális kések és több más.


CATLER DMS 178 Santoku kés
49 990 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Japán típusú Santoku konyhai kés. A Catler kések sokoldalúak – alkalmasak a hús, hal és zöldség szeletelésére, aprítására és vágására. A kés 17,8 cm hosszú pengével van ellátva.


CATLER Deba 155 MV kés
24 990 Ft

23 690 Ft

Japán típusú csontozó konyhai kés. A pontos és erős Catler Deba kést különösen kihasználod a hasznos a baromfi porciózásánál, hús csontozásánál, zöldség szeletelésénél és a halfilézésnél. A kés eleganciáját kiegészíti a minőségi fogantyú fából.


CATLER DMS 76 Metsző kés
27 490 Ft

26 190 Ft
+ ingyen szállítás

Japán típusú porciózós kés. A Catler kések sokoldalúak – alkalmasak a húsok és zöldségek precíz csontozásához, tisztításához és porciózásához. A kés ráadásul egy luxus fadobozba van csomagolva.


CATLER Sashimi 210 MV kés
31 190 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Szeletelő sashimi kés rozsdamentes acél pengével. A japán típusú Catler Deba pontos és erős kést ki fogod használni a halakkal való munkáknál, a sushi és a sashimi készítése során, de értékelni fogod a sajt, vagy sonka szeletelésénél is. A kés eleganciáját kiegészíti a minőségi fogantyú fából.


CATLER DMS 203 Konyhakés
49 990 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A japán típusú Gyuto univerzális konyhakés nagy élességgel rendelkezik. A Catler kések sokoldalúak – alkalmasak a hús, hal és a zöldség vágásához. A kés a szakácsok alapfelszereléséhez tartozik.


TEFAL ICE FORCE rozsdamentes acél szeletelő kés 20 cm
3 990 Ft

Akció

Ice Force technológiával ellátott modern designú kés a német Tefal márkától. Tökéletes felületi kezelést, optimális hatékonyságot, hozzáadott tartósságot és korrózió elleni jobb ellenállóságot biztosít.


TEFAL Comfort nemesacél steakkés 11,5 cm, 4 db-61%
8 207 Ft

3 120 Ft

Akció

Ez a steakkés-készlet a Tefal márka Comfort kollekciójának lelkületében készült. A steakkések kényelmes fogantyúval és recés pengével rendelkeznek a finom hús egyszerű szeleteléséhez.


Banquet Kerámia hámozókés ACURA BAMBOO 23,
2 650 Ft

ACURA BAMBOO kerámia hámozókés 13 cm-es pemgehosszal, bambusz markolattal. Ergonomikus markolat csúszásmentes felülettel. A kés nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben és könnyen tisztítható.


Banquet Naturceramix Univerzális kerámiakés, 27,5 cm
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet Naturceramix univerzális kerámiakés ergonomikus kialakítású, TPR csúszásmentes nyéllel van ellátva. Éle kerámia anyagból készült, pengéjének hossza 15 centiméter, teljes hossza pedig 27,5 centiméter. Ez az egyszerűen használható, könnyű kialakítású kés könnyen kedvencévé válhat a főzések alkalmával. A különböző húsok, zöldségek és gyümölcsök nem ragadnak a késhez.


Banquet Naturceramix Univerzális kerámiakés, 28,5 cm
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet Naturceramix univerzális kerámiakés ergonomikus kialakítású, TPR csúszásmentes nyéllel van ellátva. Éle kerámia anyagból készült, pengéjének hossza 15 centiméter, teljes hossza pedig 28,5 centiméter. Ez az egyszerűen használható, könnyű kialakítású kés könnyen kedvencévé válhat a főzések alkalmával. A különböző húsok, zöldségek és gyümölcsök nem ragadnak a késhez.


Berndorf HANAMAKI Konyhai kés, 20 cm
51 590 Ft

49 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf Konyhai kés tökéletes segítője lehet a konyhában. A kés szinte minden feladatnál helytáll, hála a különleges damaszkuszi acélnak. Az anyagot a többrétegű kialakítás teszi még erősebbé, strapabíróvá és rugalmasabbá. Így a Berndorf Konyhai kés szinte bármilyen ételt könnyen felszel és hosszú ideig lehet konyhája hasznos segítője.


Berndorf HANAMAKI Santoku kés, 16 cm
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf Santoku kés tökéletes segítője lehet a konyhában. A kés szinte minden feladatnál helytáll, hála a különleges damaszkuszi acélnak. Az anyagot a többrétegű kialakítás teszi még erősebbé, strapabíróvá és rugalmasabbá. Így a Berndorf Santoku kés szinte bármilyen ételt könnyen felszel és hosszú ideig lehet konyhája hasznos segítője.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Csontozókés, 13 cm
4 990 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Csontozókés kiváló választás húsok csontozásához, könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 13 cm hosszú keskeny, hegyes penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvágó kés, 20cm
4 390 Ft

3 990 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvágó kés kiváló választás, hogy könnyűvé és élvezetessé tegye a konyhai munkát. Segítségével a húsokat vékony szeletekre vagy kockákra vághatjuk. A 20 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvilla, 20 cm
5 290 Ft

4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf-Sandrik Profi-Line Húsvilla igazán könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 20 cm hosszú villa kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A villát a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Kenyérvágókés, 20cm
4 490 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Berndorf-Sandrik Profi-Line Kenyérvágókés kiváló választás mindenki számára, könnyűvé és élvezetessé teszi a kenyér és péksütemények szeletelését. A 20 cm hosszú recés penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Santoku Japán Szakácskés, 17 cm
4 690 Ft

4 290 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Santoku egy japán szakácskés, amely igazán könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A zöldségektől a húsokig mindenféle ételek tapadásmentesen felszeletelhetők . A 17 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


Berndorf-Sandrik Profi-Line Univerzális kés, 20cm
5 390 Ft

4 890 Ft

Berndorf-Sandrik Profi-Line Univerzális kés kiváló választás profi séfek és rutinos háziasszonyok számára, akiknek könnyűvé és élvezetessé teszi a konyhai munkát. A 20 cm hosszú penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú ideig jól szolgál. A Rockwell keménységi skálán 55 pontos, így kivételesen hosszú élettartammal bír. A kést a biztonság és a kényelem jellemzi, amiről a penge elején lévő ujjvédő rész és az ergonómiai kialakítású markolat gondoskodik.


CATLER Deba 180 MV kés
31 190 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Japán típusú csontozó konyhai kés. A pontos és erős Catler Deba kés különösen hasznos a hús csontozásánál, baromfi porciózásánál, zöldség szeletelésénél és a halfilézésnél. A kés eleganciáját kiegészíti a minőségi fogantyú fából.


CATLER DMS 126 Gyümölcskés
33 690 Ft

31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Japán típusú kés gyümölcsök hámozásához és szeleteléséhez. A Catler kés egy nagyon éles eszköz ideális a gyümölcs és zöldség tisztítására, hámozására és szeletelésére és a dekoratív faragáshoz. A kés pengéje 12,6 cm hosszú.


CATLER DMS 165 Aprítógép
53 790 Ft

51 290 Ft
+ ingyen szállítás

Japán típusú konyhai aprítógép. Aprítógép Catler alkalmas a hús szétválasztására és aprítására, valamint a zöldségek szeletelésére nagyon vékony szeletekre. Az aprítógép egy luxus fadobozba van csomagolva.


CS Solingen 1829 Black Magic Kenyérvágó kés, 20,5 cm
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Solingen 1829 Black Magic kenyérvágó kés hagyományos formatervezés alapján, a legkiválóbb minőségű rozsdamentes acélbóll készült. 20,5 cm hosszú éle páratlanul egyszerűvé teszi a kenyérvágást. Hivatásos és amatőr szakácsok egyaránt használhatják.


CS Solingen Hámozó rozsdamentes acél kés Herne, 7 cm
2 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hámozó kés ergonomikus csúszásgátló markolattal klasszikus kivitelben, három szegecsel. 7 cm hosszú acéllal és kézzel fent pengével rendelkezik. Ideális minden gyümölcs és zöldség hámozásához. A hámozás vele gyors és egyszerű.


CS Solingen Konstanz Japán acél kenyérkés,  18 cm
14 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kenyérkés 67 réteg japán acélból készült , 18 cm hosszú pengével és ergonomikus valódi fa fogantyúval rendelkezik. A kés precízen éles köszönhetően a kézzel fent pengéknek.


CS Solingen Konstanz Japán acél szakácskés, 20 cm
15 990 Ft

Szakács kés 67 réteg japán acélból készült rendelkezik 20 cm hosszú pengével és ergonomikus valódi fa fogantyúval. A kés precízen éles köszönhetően a kézzel fent pengéknek.


CS Solingen Konyhai kés Japán acélból Konstanz, 9 cm
7 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai kés 67 réteg japán acélból készült rendelkezik 9 cm hosszú pengével és ergonomikus valódi fa fogantyúval. A kés precízen éles köszönhetően a kézzel fent pengéknek.


CS Solingen Konyhai rozsdamentes acél kés Herne, 9 cm
2 700 Ft

Konyhai kés ergonomikus csúszásgátló markolattal klasszikus kivitelben, három szegecsel. 9 cm hosszú acéllal és kézzel fent pengével rendelkezik. Ideális segítő a mindennapos konyhai munkákhoz.


CS Solingen Rozsdamentes acél bárd Shikoku, 16 cm
6 160 Ft

Húsbárd rendkívül kemény és szilárd anyagból. 16 cm hosszú lézerrel fent pengével rendelkezik, amely hosszú ideig éles marad. Egy dizájn darab, amely semmilyen konyhából nem hiányozhat.


CS Solingen Santoku kés Japán acélból Konstanz, 12,5 cm
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Santoku kés 67 réteg japán acélból készült rendelkezik 12,5 cm hosszú pengével és ergonomikus valódi fa fogantyúval. A kés precízen éles köszönhetően a kézzel fent pengéknek.


CS Solingen Santoku kés Japán acélból Konstanz, 18 cm
14 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Santoku kés 67 réteg japán acélból készült rendelkezik 18 cm hosszú pengével és ergonomikus valódi fa fogantyúval. A kés precízen éles köszönhetően a kézzel fent pengéknek.


CS Solingen Santoku kés, Stern rozsadamentes acélból, 18 cm
4 790 Ft

A Santoku kés maximális tartósságú acélból készült az élesség elvesztése és törés elleni védelem érdekében és 18 cm hosszú pengével rendelkezik. Kitűnően megfelel minden nagyobb darab zöldség és hús szeletelésére. Dizájner darab, amely egy konyhából sem hiányozhat.


CS Solingen Stern Hámozó kés rozsdamentes acél, 9 cm
2 820 Ft

Hámozó kés rozsdamentes acélból 9 cm hosszú pengével, maximális ellenállással az élesség elvesztése és a törés ellen. Ez a közepes univerzális kés ideális a zöldségek és gyümölcsök hámozására és szeletelésére.


CS Solingen Stern Rozsdamentes acél kés, 9 cm
2 820 Ft

Konyhai kés rozsdamentes acélból 9 cm hosszú pengével, maximális ellenállással az élesség elvesztése és a törés ellen. Ez a közepes univerzális kés nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.


CS Solingen Szakács rozsdamentes acél kés Herne, 20 cm
3 810 Ft

Szakács kés ergonomikus csúszásgátló markolattal klasszikus kivitelben, három szegecsel. 20 cm hosszú acéllal és kézzel fent pengével rendelkezik. Kiváló hús, kolbász, gyümölcs és zöldség szeletelésére.


CS Solingen Szakácskés, Stern rozsadamentes acélból, 20 cm
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szakácskés maximális tartósságú acélból készült az élesség elvesztése és törés elleni védelem érdekében és 20 cm hosszú pengével rendelkezik. Dizájner darab, amely egy konyhából sem hiányozhat.


CS Solingen Univerzális rozsdamentes acél kés Herne, 14 cm
2 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális kés ergonomikus csúszásgátló markolattal klasszikus kivitelben, három szegecsel. 13 cm hosszú acéllal és kézzel fent pengével rendelkezik. Ideális segítő a mindennapos konyhai munkákhoz.


CS Solingen Vágó kés, Stern rozsadamentes acélból, 20 cm
4 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vágó kés maximális tartósságú acélból készült az élesség elvesztése és törés elleni védelem érdekében és 20 cm hosszú pengével rendelkezik. Dizájner darab, amely egy konyhából sem hiányozhat.


FISKARS Edge 978326 Deba kés, 12 cm
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Edge Deba kés mindenféle étel előkészítéséhez használható. Különösen zöldségek darabolásához kiváló. A Fiskars Edge késeket sima, modern kivitele és innovatív tulajdonságai teszik kifejezetten könnyen használhatóvá. A pengék a tartós élesség érdekében magas minőségű acélból készülnek és fokozatosan köszörültek. Ez a kés testesíti meg stílusok tökéletes keverékét. A finom átmenet az ergonomikus nyél és a penge között többféle fogási módot tesz lehetővé és kifejezetten könnyen irányíthatóvá teszi a kést. Valamint, a speciális bevonat nem csupán érdekes fekete színűvé teszi, de ezáltal könnyebben tisztítható, tartósabb lesz a kés, és még az ételmaradékok pengére ragadását is megakadályozhatja.