FISKARS Roll-Sharp Essential késélező 1023811
3 841 Ft 3 190 Ft

Roll-Sharp Essential késélező az egyszerű és gyors késélezésért Ez az élező alkalmas jobb- és balkezeseknek is. Kerámia élező koronggal rendelkezik, amely megbízhatóan megélezi kését.

Maxwell & Williams Fa késtartó, 23x10,5x25,5
8 090 Ft 7 190 Ft

bambuszból készült Maxwell & Williams univerzális asztali késtartóban 8 kést és egy konyhai ollót tárolhatunk. Masszív kialakításának köszönhetően stabilan áll és késeink biztonságosan tárolhatók benne. A világos fa kivitel eleganciát kölcsönöz minden konyhába.

Lamart LT2082 KÉSTARTÓ BLOKK 22,5CM FEHÉR
3 990 Ft 3 790 Ft

Masszív, univerzális Lamart késtartó blokk fehér kiadásban, elegáns segítséggé válik majd a konyhádban. A speciális belső blokk úgy lett kialakítva, hogy ne tompítsa a késeket. A blokk ellenálló műanyagból készült és könnyen tisztítható.

Lamart LT2081 KÉSTARTÓ BLOKK 22,5CM FEKETE
3 990 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lamart univerzális késtartó blokk az elegáns kivitelezésével a konyhák díszévé válik. A blokk ellenálló műanyagból készült, és a belseje úgy lett kialakítva, hogy ne tompítsa a késeket. – Könnyen mosható.

Lamart LT2083 KÉSTARTÓ BLOKK 22,5CM SZÜRKE
3 990 Ft 3 790 Ft

Lamart univerzális késtartó blokk elegáns segítséggé válik majd a konyhádban. Tartós műanyagból készült. A belseje kíméletes a késeidhez, nem csorbítja ki az élét. A blokk könnyen mosható.

CATLER MKB 10 Torri Késtartó
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses késtartó a Catler márkától, ami nem csak jól néz ki, hanem precíz műtárgy kinézetű és a rendeltetésének is tökéletesen megfelel. Kompakt alakú, de mégis képes akár 10 nagy kés megtartására. Kiváló minőségű bükkfából készült és erős mágnes található benne, ami a legnagyobb késeket is megtartja.

Tescoma Woody Kés és olló tartó 13 darabos
8 690 Ft 6 590 Ft

Tescoma Woody masszív, univerzális késtartó, amely 13 kés és egy nagyobb baromfi olló tárolására alkalmas. A termék kiváló minőségű brazil gumifából készült, így garantálva a konyhai kések biztonságos tárolását.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Mágneses késtartó, 45cm
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az esztétikus kialakítású, 45 cm hosszú Berndorf Sandrik Profi-Line falra szerelhető késtartó erős mágnessel tartja meg eszközeinket. E rendkívül praktikus megoldásnak köszönhetően késeinket gyorsan elérhetjük, valamint konyhánkban helyet takaríthatunk meg. Felszerelése egyszerű és gyors.

Tescoma Azza Késélező 20 cm

Tescoma Azza Késélező 20 cm

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

Azza 20 cm-es késélező. A késélező speciális magas széntartalmú acélból készült. Ergonomikus markolat biztostja az élezés folyamatának biztonságát. A terméket Azza márkájú és egyéb konyhai kések élezéséhez is használhatja .

Tescoma WOODY Kés és ollótartó (869505)
6 390 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tescoma WOODY 5 kés és 1 db olló (869505) tárolására alkalmas

Tescoma Woody speciális, finom brazil gumifából (Hevea brasiliensis) készül . A szett 5 db kés és 1 db baromfi olló tárolására alkalmas. Lehetővé teszi a tiszta, praktikus és biztonságos tárolását a konyhai késeknek, és teljes védelmet nyújt a pengéknek.

Tescoma President Mágneses késtartó és -élező
7 390 Ft

Tescoma President Mágneses késtartó és -élező praktikus kiegészítője bármely konyhának. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, csavarok segítségével egyszerűen a falra szerelhető. A mágneses felület higiénikus és könnyű tárolási lehetőséget biztosít, a műanyag borítású, gyémántfelületű vég pedig pengeélesre csiszolja a kések élét.

FISKARS Edge 978700 Roll-sharp Késélező
5 590 Ft

Fiskars Roll-sharp késélező kézi erővel működik. Jobb- és balkezesek is használhatják. Néhány szeletelő mozdulat segítségével megőrizheti, illetve kialakíthatja kései élességét. Használata legalább egyszer egy hónapban javasolt. A második állásban vastagabb pengéket, bárdokat lehet élezni.

Berndorf-Sandrik Profi-Line Késélező, 20cm
3 390 Ft

20 cm hosszú, a Rockwell skálán mért 60-as keménységű Berndorf Sandrik Profi Line késélező segítségével a megfelelő szögben, tetszőleges pozícióban fenhetjük késeink pengéjét, borotva élessé varázsolva azokat. A rozsdamentes acélból készült fenő garantáltan hosszú élettartamú és praktikus kiegészítője konyhánknak.

TORO Mágneses akácfa késtartó
6 763 Ft 6 390 Ft

Gyönyörű késtartó a konyhába, amivel a kések mindig a kezed ügyében lesznek. A mágneses lap a Toro márkától akácfából készült, tökéletesen fog mutatni a konyhapultodon.

Banquet CULINARIA mágneses késtartó 49 cm
2 433 Ft 2 390 Ft

A 49 cm-es hosszúságú CULINARIA mágneseskéstartó minden konyha praktikus segédje. Neki köszönhetően mindig kéznél lesznek a kések. A léc felülete fekete színű műanyag. A késeket két erős mágneses szalag tartja fixen.

TEFAL Fresh kitchen késélező
4 690 Ft

TEFAL Fresh kitchen késélező 3 az 1– ben, a kések éleinek élesítéséhez a Tefal márkától. A csúszásmentes réteg és az ergonomikus fogantyú megkönnyítik az élesítést.

Banquet Késélező ALIVIO 3 az 1-ben
3 290 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Háromfázisú késélező. BANQUET ALIVIO alkalmas klasszikus acél konyhakések élezésére. Az első penge élezésével a kés élét kijavítod a másodikkal megélesíted és visszaállítod az eredeti formába, és a harmadikkal a pengét kifényesíted. A biztonságot a csúszásgátló alap biztosítsa.

Orion Késtartó, fa, sörték, MRAMOR
8 690 Ft

fa késtartó a kések, ollók és egyéb konyhai eszközök biztonságos tárolására szolgál. A kések nem tompák, és szükség esetén azonnal kéznél vannak.

Orion Késtartó, kerek, sörték, BLACK
5 190 Ft

késtartó műanyag sörtékkel biztosítja a kések, ollók és egyéb konyhai eszközök biztonságos tárolását. A kések nem tompák, és szükség esetén azonnal kéznél vannak.

TORO Késblokk, bükk-28%
6 390 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Bükk késblokk 6 drb késhez. Ezentúl késeid egy helyen és mindig kéznél lesznek. A bükk szilárdsága általánosságban ismert

Mediashop Bavarian Edge

Mediashop Bavarian Edge

Értékelés: 3,5
6 690 Ft

Bavarian Edge univerzális késélező X-Cross technológiával, aminek köszönhetően minden késhez illeszkedik, így minden egyoldalas, kétoldalas vagy lesarkított hegyű késtípus élezéséhez ideális. A köszörűrudak extra kemény volfrámból készültek, ami a késélek tökéletes megélezését garantálja.

FISKARS FF+ Roll-Sharp késélező (200392)
5 390 Ft

Fiskars FF+ Roll-Sharp késélező egy kézi erővel működő eszköz. Jobb- és balkezesek is használhatják. Néhány szeletelő mozdulat segítségével megőrizheti, illetve kialakíthatja kései élességét. Használata legalább egyszer egy hónapban javasolt. A második állásban vastagabb pengéket, bárdokat lehet élezni.

Tescoma SONIC késélező

Tescoma SONIC késélező

Értékelés: 4,5
2 790 Ft

SONIC TESCOMA késélező kiválóan alkalmas a SONIC konyhakések és egyéb simaélű kések egyszerű megélezésére. A fenőkorongok rendkívül hatékony gyémánt felületű nemesacélból készültek.

FISKARS Késélező, 20 cm

FISKARS Késélező, 20 cm

Értékelés: 5
4 890 Ft

Fiskars Késélező segítségével megfelelő szögben, tetszőleges pozícióban pillanatok alatt borotvaélessé varázsolhatjuk késeinket. Nagy keménységű rozsdamentes acél anyaga és recézett felülete garantálja a minőséget és tartósságot. Ergonómikus kialakítású fogantyújával kényelmesen és biztonságosan végezhetjük el a fenést.

Zassenhaus Késélező

Zassenhaus Késélező

Értékelés: 4,5
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zassenhaus Késélező egy két nyílású csiszoló ABS műanyagból. A gumírozott fogantyú biztos fogást garantál. A késélező finomcsiszolásra alkalmas, két fázisban élesíti meg a bele helyezett késeket.

Lamart LT2058 3 Fokozatú késélező
2 800 Ft 2 590 Ft

Lamart LT2058 egy ABS műanyagból készült, soft kialakítású és csúszásgátló alapzattal ellátott háromfokozatú késélező. A gyémántkő tökéletes a sérült élek javításához és simításához az élezés előtt. A wolfram rozsdamentes korong élezi a pengét és az élét ismét „V” alakúvá formázza, a kerámia kő pedig kifényesíti a pengét, és elsimít minden felületi egyenletlenséget. A csiszolókorongokat nem lehet kicserélni!

FISKARS Késélező 20 cm 1023781
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars márkájú 20 cm-es késélező késének kényelmes és tökéletes megélesítéséért. Formázott fogantyújának köszönhetően kiválóan illeszkedik a kézhez. Minőségi rozsdamentes német acélból készült.

TORO Késblokk, akácfa + rozsdamentes acél-27%
6 890 Ft 4 990 Ft

Kiárusítás

Blokk 5 db késre. A kések mindig szem előtt lesznek, ráadásul biztonságosan lesznek elhelyezve ebben a blokkban. Az akácfa széles körben ismert keménységéről, rugalmasságáról, szívósságáról és vízállóságáról.

Orion Késtartó, sörték, 16 cm
4 290 Ft

késtartó műanyag sörtékkel biztosítja a kések, ollók és egyéb konyhai eszközök biztonságos tárolását. A kések nem tompák, és szükség esetén azonnal kéznél vannak.

Banquet METALLIC Késtartó

Banquet METALLIC Késtartó

Értékelés: 5
6 090 Ft

A METALLIC késtartó ideális késeid tárolására, legfőképpen a Metallic márka késekre megfelelő. Az állvány védi a késeket a pengék sérülésével szemben.

FISKARS Functional Form Késtartó
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Functional Form késtartó öt kés kényelmes és biztonságos tárolására szolgál. Az oldalán található mágnesre más késeket, más konyhai eszközöket, akár ollót tehetünk fel biztonságosan. Természetes nyírfából készült, alapja pedig egy narancssárga szilikonlap, mely a legnagyobb biztonságot szolgálja. Tárolja késeit biztonságosan ebben az egyszerű, mégis megbízható késtartóban.

Richardson Sheffield Doodle Mágneses késtartó
16 990 Ft

A rövid szövegekkel és rajzokkal díszített Richardson Sheffield Doodle asztali késtartó erős mágnessel tartja meg evőeszközeinket. Egyszerre akár 5 darab, legfeljebb 20 cm hosszú konyhakést is elhelyezhetünk rajta. Világos nyírhatású fa anyaga rendkívüli eleganciát kölcsönöz konyhánkba.

FISKARS Functional Form Görgős késélező
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Functional Form Görgős késélező tökéletes választás mindenki számára. Néhány szeletelő mozdulat segítségével megőrizheti, illetve kialakíthatja kései élességét. Használata legalább egyszer egy hónapban javasolt, valamint jobb- és balkezeseknek is egyaránt alkalmas. A termék mosogatógépben mosható!

Kela PLAN Mágneses késtartó 45x5x1,5cm
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az esztétikus kialakítású, 45 cm hosszú Kela PLAN falra szerelhető késtartó erős mágnessel tartja meg evőeszközeinket. E rendkívül praktikus megoldásnak köszönhetően késeinket gyorsan elérhetjük, valamint konyhánkban helyet takaríthatunk meg. Felszerelése egyszerű és gyors.

AnySharp Pro kés élező

AnySharp Pro kés élező

Értékelés: 5
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kés élező rendkívül tartós fémszerkezettel és erős tapadókoronggal. Az AnySharp késélezővel nem kell attól tartanod hogy elvágod a kezed. Elegáns szürke dizájn.

Eldom ON10 Késélező

Eldom ON10 Késélező

Értékelés: 4
2 490 Ft

Az Eldom ON10 Késélező egyaránt alkalmas acél és kerámiakések élezésére is. A két fokozatú élező kétféle ipari gyémánt köszörűkővel működik. Erős tartós konyhai eszköz, anyaga ütésálló ABS műanyag.

ILSA Késélező, Fekete

ILSA Késélező, Fekete

Értékelés: 1
3 990 Ft 3 190 Ft

Az ILSA 2 fázisú manuális késélező segítségével pillanatok alatt megélezhetjük eltompult acél és kerámia késeinket. Ergonomikus műanyag markolatkialakítása kényelmes és biztonságos használatot garantál. Pengéje rozsdamentes acélból készült. Használata rendkívül egyszerű, és biztonságos.

Kela PLAN Mágneses késtartó 36x5x1,5cm
9 290 Ft

Az esztétikus kialakítású, 36 cm hosszú Kela PLAN falra szerelhető késtartó erős mágnessel tartja meg evőeszközeinket. E rendkívül praktikus megoldásnak köszönhetően késeinket gyorsan elérhetjük, valamint konyhánkban helyet takaríthatunk meg. Felszerelése egyszerű és gyors.

Yoko Design Késélező
3 276 Ft 2 990 Ft

Hozd késeidet eredeti állapotukba a könnyen használható kerámia késélező használatával. A kerekek élessé varázsolják késeid élét minimális erőfeszítéssel. Elegendő néhány mozdulat és a kés éle olyan éles lesz, mint új korában.

Adler Késélező

Adler Késélező

Értékelés: 4
3 490 Ft

Az Adler Késélező megfelelő kerámia és fém késekhez egyaránt. Használata rendkívül egyszerű, és biztonságos. Finom, hatékony élezést tesz lehetővé.

ILSA Késélező
2 590 Ft

Az Ilsa 2 fázisú manuális késélező segítségével pillanatok alatt megélezhetjük eltompult acél és kerámiakéseinket. Műanyag markolat kialakítása kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Pengéje rozsdamentes acélból készült. Használata rendkívül egyszerű és biztonságos.

CATLER MKB 10 Adda Késtartó
40 690 Ft

Újdonság

Mágneses késtartó a Catler márkától, ami első osztályúan teljesíti a feladatát és műtárgy hatását kelti. Kiváló minőségű diófából készült és erős mágnes található benne, ami akár 10-et is megtart a legnagyobb kések közül.

Victorinox Késélező

Victorinox Késélező

Értékelés: 5
7 590 Ft

Victorinox késélező praktikus kiegészítője lehet konyhájának! Kiváló minőségű kerámia kőből készült, így biztosítja a gyors használatot és a hosszú élettartamot. Az őrlés szöge körülbelül 20 fok, segítségével rendkívül könnyedén élezheti meg késeit.

KDS Professzionális késélező
12 750 Ft 12 490 Ft

A KDS professzionális késélező ** segítségével megfelelő szögben, tetszőleges pozícióban pillanatok alatt borotvaélessé varázsolhatjuk késeinket. Nagy keménységű krómozott acél anyaga és recézett felülete garantálja a minőséget és tartósságot. Ergonómikus kialakítású ovális fogantyújával kényelmesen és biztonságosan végezhetjük el a fenést.

FISKARS Mágneses késtartó (1001483)
5 690 Ft

Fiskars Mágneses késtartó megkönnyíti a kések tárolását a konyhában. Egyszerűen a falra szerelhető, használata egyszerű. Segítségével a kések a falon sorakoztathatóak, hogy amikor szükség van rájuk, könnyen hozzáférhetőek legyenek.

Banquet Fa késtartó állvány BRILLANTE Bamboo
2 990 Ft

BRILLANTE Bamboo késtartó állvány a Banquet-től – bambuszból készült. Praktikus segítőtárs a konyhába, egy helyen tartja késeidet, így mindig kéznél lesznek. A tömb méretei: 14 × 9 × 22 cm.