Victorinox Brousek duo Élező

Victorinox Brousek duo Élező

Értékelés: 4,8
3 390 Ft

Victorinox Brousek duo Élező nélkülözhetetlen kiegészítő minden háztartásban. A apró, töltőtoll méretű élező, főként zsebkések és vésők köszörülésére alkalmas. A készülék segítségével igazán egyszerűen érhető el a kívánt élesség.

LEATHERMAN Adapter bitekre Black
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ki mondta, hogy nem lehet cserélhető bitkészleted akkor, ha a Leatherman készleted nem arra lett teremtve. A Leatherman adapter bitekre Black lehetővé teszi ezt. Elég egyszerűen ráhelyezni az adaptert a csavarhúzóra.

LEATHERMAN Bittartó
9 690 Ft

Bővített tartomány 3,25" – Az eredeti Leatherman kiterjesztésnek hála kiterjesztheted a bitek tartományát, így nehezen elérhető helyekre is eljuthatsz.

LEATHERMAN Csat övre és karabiner karikán
3 190 Ft

Eredeti kiegészítő a Leatherman multittolhoz. Rögzítsd kényelmesen multitoolodat a karabinerhez vagy az övre csatolható csathoz. A Charge, Surge, valamint a Wave modellekkel kompatibilis.

LEATHERMAN Nylon Sheath Black Large
7 890 Ft

Nylon tok a Leatherman márka Super Tool, Surge és Signal multifunkciós késeire. A Leatherman Nylon Sheath Black Large ballisztikus nylon szövetből készül, amely hosszantartó, elsőosztályú védelmet nyújt. A biztonságos bezárásról a minőségi patent zár gondoskodik.

LEATHERMAN Nylon Sheath Black Small
8 490 Ft 8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nylon tok Leatherman márka Juice és Leap multifunkciós késeire. A Leatherman Nylon Sheath Black Small ballisztikus nylon szövetből készül, amely hosszantartó, elsőosztályú védelmet nyújt. A biztonságos bezárásról a minőségi patent zár gondoskodik.