Wüsthof 9350 SILVERPOINT Két lábú zöldségkészlet

Márka: Wüsthof Katalógus száma: 100017789076

Közvetlenül partnerünktől

Wüsthof 9350 SILVERPOINT Két lábú zöldségkészlet

A növényi kés egyenes pengéje pontos irányítást kínál a gyümölcsök és zöldségek díszítésekor, az étel hámozásakor és szeletelésekor. A hámozó kés különleges alakja ideális minden kerek felületű gyümölcs vagy zöldség hámozására, tisztítására vagy faragására. Egy darabból készült, kiváló minőségű acé További információ

5282

5 282 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100017789076

Leírás

Termékleírás

A növényi kés egyenes pengéje pontos irányítást kínál a gyümölcsök és zöldségek díszítésekor, az étel hámozásakor és szeletelésekor. A hámozó kés különleges alakja ideális minden kerek felületű gyümölcs vagy zöldség hámozására, tisztítására vagy faragására. Egy darabból készült, kiváló minőségű acélból. Ergonómikus alakú szintetikus fogantyúk jól illeszkednek a kézbe.

A készlet tartalma: 4013 Növényi kés Silverpoint – kés hossza 8 cm
4033 Ezüst hegyes kés – kés hossza 6 cm


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.