SCANPAN NEREZ 7 részes készlet - 6x kés és késtartó
86 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus rozsdamentes acél késkészlet a SCANPAN márkától a konyhádba szükséges alapvető késeket, valamint egy tárolásra szolgáló késtartót tartalmaz. A készletben zöldségvágó kés, szeletelő kés, kenyérvágó kés, séfkés, sajtvágó kés és univerzális kés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

KDS Hentes disznóvágó szett 2695
66 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A hentesek disznóvágó szettje 10 különböző késből és szerszámokból áll, fekete-piros szilárd kofferben, amelynek köszönhetően a készlet könnyen hordozható és mindig minden egy helyen lesz. A szerszámok magas minőségű rozsdamentes acélból készültek.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
64 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, szeletelő kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

FISKARS Royal öt darabos késkészlet 1020242
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fiskars késkészlet 1020242 öt Royal családbeli kést tartalmaz. Az igényes szakácsok számára való készlet egyenes pengéjű kis és nagy konyhakést, hosszú kenyérvágó kést, szeletelő kést és univerzális hámozó kést tartalmaz.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
75 590 Ft 57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, sajtvágó kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

KDS Trend Box Késkészlet, 8 db-os
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

KDS Trend Box Késkészlet tökéletes választás minden háztartásba. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. Ergonomikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot.

FISKARS Functional Form+ Késkészlet tartóban, 5 db-os
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Functional Form+ Késkészlet tartóban, 5 db-os szett praktikus konyhai alapfeszerelés. A tároló oldalán mágnes került elhelyezésre, mely egy konyhai ollónak szolgálhat helyéül. A csomag azokat a késeket tartalmazza, melyek minden konyha alaptartozékai.

KDS Tok henteskésekkel BUBINGA, fa
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is. Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel. A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni.

FISKARS Edge Késkészlet, 5 db-os
39 990 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiskars Edge késkészlet minőségi anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen segédeszköze. A tapadásmentes bevonattal rendelkező, rozsdamentes acélból készült pengék és a higiénikus markolatok kényelmes használatot biztosítanak. A késeket mosogatógépben is tisztíthatjuk és tartója akár falra is szerelhető.

KDS Összetekerős késtartó 10 db Profi Line vágókéssel
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vágókés szett a Profi Line sorozatból összecsavarható tartóban 10 késsel minőségi rozsdamentes acélból. A késkészlet úgy lett megtervezve és tesztelve, hogy bírja az ipari használatot és megfelel a mai magas higiéniai elvárásoknak. Felhasználást nyer a hagyományos háztartások konyháiban is.

KDS Késtartó táska PROFI LINE, bükk
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni. Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is. Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel.

SCANPAN NEREZ 3 részes alap késkészlet
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN márkájú praktikus késkészlet a konyhádba szükséges alapvető késeket tartalmazza. A kések minőségi rozsdamentes acél fogantyúval rendelkeznek. A készletben a pontos vágás érdekében zöldségvágó kés, a húsvágás teljes ellenőrzése érdekében szeletelő kés, valamint az aprításhoz, szeleteléshez és vágáshoz séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Berndorf-Sandrik Profi-line Késkészlet fatartóval, 6 db-os
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bernford Sandrik Profi Line rozsdamentes acél késekészlet és gyönyörű lakkozott fatartója a legjobb minőséget képviselik. A Rockwell keménységi skálán 55 pontosak, így kivételesen hosszú élettartammal bírnak, valamint tökéletesen szelhető vele minden étel. Ergonómikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású.

Tescoma Azza 6 db-os késkészlet (884596)
32 290 Ft 31 490 Ft

2 év garancia

Tescoma Azza 6 db-os késkészlet praktikus késtartóval egy modern konyha elengedhetetlen darabja! A kések magas minőségű rozsdamentes acélból készültek . A készlet további előnyei az ergonomikus markolat és a magas szilárdságú pengék.

FISKARS Royal három darabos késkészlet 1016464
31 998 Ft 29 490 Ft

A Fiskars késkészlet 1016464 két darab Royal kést tartalmaz. A kis méretű egyenes pengéjű konyhakés, a széles, erős pengéjű nagy konyhakés sokoldalú a hús, zöldség szeletelésére és a hosszú, hullámos pengéjű erős kés pékáru szeletelésére.

SCANPAN 3 részes alap késkészlet
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből áll. A készletben a pontos hámozás érdekében zöldségvágó kés, a keskeny szeletek vágása érdekében szeletelő kés, és a vágás és szeletelés érdekében séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

CS Solingen Kés készlet Shikoku fa fa késtartó blokkban, 6 db
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kés készlet masszív, természetes fából készült késtartó blokkban. A készlet 5 kést tartalmaz, amelyek pengéjét lézerrel élezték és hosszú időn át éles marad. A késeket ergonomikus, lágyított markolattal szerelték fel a kényelmes fogásért.

FISKARS Norr három darabos késkészlet 1016473
35 225 Ft 28 490 Ft

A Norr termékcsalád Fiskars három darabos késkészlete 1016473 fa markolattal. A sokoldalú kis méretű, könnyű szeletelő kést, japán típusú santoku kést és széles, erős pengéjű nagy konyhakést tartalmaz a hús, zöldség szeletelésére és a gyógynövények felaprózására.

FISKARS Functional Form Késtartó, 7 db-os
27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Functional Form késtartó minőségi fából készült tartó, mely hét különböző funkciójú kést tartalmaz. Oldalán egy erős késmágnes található, mely segítségével még több kés tárolható a tartóban. Anyaga nyírfa, a pengék pedig rozsdamentes acélból készültek. Minden kés nyele csúszásmentes, így fogásuk kényelmes és biztonságos. A Functional Form családba tartozó konyhai eszközök tökéletes összhangban vannak használójukkal.

KDS PROFI késkészlet mágneses késtartóval
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

késkészlet mágneses késtartóval úgy lett megtervezve és tesztelve, hogy bírja az ipari használatot és megfelel a mai magas higiéniai elvárásoknak. A kések éle vanádiummal és molibdénnel dúsított acélból készült, amelyek meghosszabbítják az élettartamát. A PROFI késkészlet mágneses késtartóval mosogatógépben mosható.

Richardson Sheffield Fusion Késkészlet, 5 db
27 490 Ft

2 év garancia

Richardson Sheffield Fusion egy 5 darabos, prémium kategóriás késkészlet. Fehér és ezüst színkombinációval rendelkeznek, míg az ovális alakú tartót világos fa berakás is díszíti. Minőségi, éles, tapadásmentes bevonattal rendelkező kések, melyek mosogatógépben is moshatók.

KDS Késtartó táska PROFI LINE, kék
26 490 Ft

Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel. A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni. Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is.

KDS 2690 Szakács Késkészlet
25 890 Ft 25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh KDS nem csak az otthoni konyhatündérekre, hanem az éttermek vagy a menzák szakácsaira is gondol. Ez a készlet kifejezetten szakácsok számára készült. Tartalmaz egy csontozó kést, egy henteskést, egy szeletelőkést, villát, élezőt és egy nyitót is. Mindezt egy praktikus tárolótáskában adjuk.

TEFAL ICE FORCE fa kés tartó + 5 kés K232S574
31 190 Ft 24 990 Ft

Az ICE FORCE készlet 1 fatartót és 5 alap konyhai kést tartalmaz, minden főzési feladathoz: 20 cm-es kenyérvágó kés, 20 cm-es szakácskés, 18 cm-es japán kés és univerzális kés 11 cm-es, 9 cm-es vágó kés.

FISKARS Royal két darabos késkészlet 1016461
28 828 Ft 23 490 Ft

A Fiskars késkészlet 1016461 két darab Royal kést tartalmaz. A kis méretű szeletelő kés egyenes pengével és a nagy konyhakés széles, erős pengével a hús, zöldség szeleteléséért és a gyógynövények felaprózására.

FISKARS 1014211 Functional Form Késkészlet
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars 1014211 Functional Form Késkészlet tökéletes választás mindenki számára. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot. Helytakarékos, használata egyszerű és kényelmes.

FISKARS Functional Form Késkészlet, fekete 1014190
22 990 Ft

Elegáns és praktikus készlet, mely a legtöbbet használt Fiskars késeket tartalmazza. A fa késtartó oldalán egy narancssárga, nagyon erős mágnes található kés vagy olló rögzítése céljából.

SCANPAN 2 részes SANTOKU készlet
27 990 Ft 21 490 Ft

Santoku késkészlet a SCANPAN márkától, amely 18 és 12,5 cm-es pengékkel rendelkező késekből áll. A santoku megfelelő papírvékony szeletek vágásához. A perforálásnak hála a hús nem ragad rá a késre. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Victorinox Késkészlet, 5 darabos (5.1163.5)
22 590 Ft 21 490 Ft

2 év garancia

Victorinox 5 darabos készlet ideális választás konyhájába. A kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, valamint ergonomikus kialakítású nyelüknek köszönhetően kényelmes és hatékony használatot biztosítanak. Praktikusságukat tovább fokozza, hogy a kések könnyen tisztíthatóak.

KDS OPTIMA késkészlet mágneses késtartóval
19 490 Ft

A kiváló minőségű acélkéseket a konyhában minden háziasszony és tapasztalt szakács is értékelni fogja. A késkészlet 5 késből és mágneses késtartóból áll, ami tökéletesen illik minden konyhába. A KDS OPTIMA késkészletben található kések nyele higiénikus és ütésálló erős műanyagból készült.

KDS 5 darabos Hentes késkészlet
20 490 Ft 18 990 Ft

A cseh KDS nem csak a szakácsokra gondol, hanem az alapanyagok feldolgozóira is. Ez a késkészlet kifejezetten hentesi munkákhoz készült. Az ötdarabos készlet négy darab henteskést és egy élezőt tartalmaz. A kések mellé jár egy nagyon praktikus táska is, amiben a speciális kések biztonságosan tárolhatóak.

FISKARS Öt darabos késkészlet tartóban 1023782
18 990 Ft

A Fiskars Essential öt minőségi ajándék késkészlet fatartóban elhelyezve. Az alkalmazott kiváló minőségű acél mindennapos használat mellett hosszú időre olyan éles éleket biztosít, mint a borotva. A készlet a leghasználtabb típusú késeket tartalmazza.

SCANPAN 2 részes szeletelő készlet
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN szeletelő készlet 20 cm hosszú pengével késből és 15 cm hosszú villából áll. A szeletelő kés segítségével egyenlő szeletek vághatóak sonkából, pulykából és sültekből, a villa segít az étel tálalásánál és hordozásánál. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Berlingerhaus Burgundy Metallic Line Készkészlet állvánnyal, 6db
18 490 Ft

Berlingerhaus Burgundy Metallic Line kések precízen lézervágott rozsdamentes acél pengékkel, egy darabból készültek. A pengéken kialakított mélyedések lehetővé teszik a vékony szeletelést és segítenek abban, hogy az alapanyagok ne tapadjanak rá a pengére szeletelés után. Az ergonomikus kialakítású illesztés- és csúszásmentes nyél kialakítása tökéletesen védi a kezet a kés használata közben. A kések tökéletesen illeszkednek a késtartó állványba.

Alpina 41293 Kés szett (7db) Forgóállványon
18 490 Ft

Az Alpina 41293 Kés szett (7db) Forgóállványon egy fantasztikus kés szett, amellyel szinte minden konyhai művelet könnyedén elvégezhető! Az összeállítás egy praktikus, forgatható állványon összegyűjti a leggyakoribb konyhai késeket, emelyekből öt darabot találunk, kiegészítve egy késélezővel és egy konyhai ollóval!

Berlingerhaus Késkészlet állványban Royal Black Collection 7 drb
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

minőségi késekkel igazi profi szakácsnak érezheted magad. Berlingerhaus márkájú Royal Black Collection késkészlet kitűnik a lézerrel csiszolt pengéjével. A készlet tartalma 5 kés, késélező és bambusz állvány.

Kela Acida Késkészlet, 5db-os
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kela Acida kiváló minőségű acélkések matt feketék így rendkívüli eleganciát kölcsönöznek konyhánkba. A különleges késtartóba több száz műanyag rúd közé tehetjük tetszőleges elrendezésben vissza a készletet, melynek darabjai így nem sérülnek meg. Markolata kényelmes fogást és teljes biztonságot nyújt. A különböző funkciójú kések éles pengéivel bármilyen étel könnyedén felszeletelhető.

Richardson Sheffield Artisan késblokk, 15 drb
17 990 Ft

Artisan késblokk, 15 részes kialakításban, Richardson Sheffield speciálisan mindennapos használatra javasolt. A hagyományos kialakításra való tekintettel az Artisan minden konyhába illik.

FISKARS 3db-os késkészlet 1016006
17 490 Ft

A Fiskars 1016006 három darabos késkészlet tökéletesen kiegyensúlyozott fő késeket tartalmaz a pontos és könnyű szeletelésért. Kenyérvágó, nagy szakácskés és hámozó kés. A kések igényes felhasználó számára ajánlottak.

FISKARS Norr két darabos késkészlet 1016471
22 478 Ft 17 490 Ft

A Norr termékcsalád Fiskars két darabos késkészlete 1016471 fa markolattal. Egyenes pengéjű kis méretű, könnyű szeletelő kést és széles, erős pengéjű nagy konyhakést tartalmaz a hús, zöldség szeletelésére és a gyógynövények felaprózására.

Tescoma Blokk késekre PRECIOSO, 6 késsel
18 490 Ft 17 490 Ft

Minőségi késekkel mindenki képes séf lenni. Az elsőosztályú PRECIOSO kések a Tescoma márkától evőeszközökre alkalmas kiváló minőségű német acélból készültek. Kiválóak a biztonságos vágáshoz és szeleteléshez. Kiválóan illenek a csodásan megtervezett blokkba, amely szétszedhető és könnyedén mosható. A kések mosogatógépben moshatóak.

CS Solingen Késkészlet (CS-003159)
15 990 Ft

Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült konyhai késkészlet fa késtartó blokkban. A kések mindegyike ergonomikusan kialakított műanyag nyéllel van ellátva, kényelmes fogású, jó súlyelosztást lehetővé téve. A szettben a különböző késeken túl egy remek fenőacél és konyhai olló is megtalálható.

Berlingerhaus Kés készlet blokkban 5 részes, karbonból
16 590 Ft 15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ezüst acél táraló blokk az 5 darabos kiváló minőségű BerlingerHaus késkészletnek. A kések rozsdamentes acélból készültek és sötétszürke fogantyúval rendelkeznek. A készlet tartalmaz egy konyhakést, kenyér kést, univerzális kést, szeletelő kést és zöldségkést.

TimeLife 15 darabos Alpina késkészlet állvánnyal
16 190 Ft 15 990 Ft

Praktikus Alpina késkészlet a TimeLife márkától a profiknak és azoknak is, akik még nem piszkolták be a kötényüket. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készültek, ergonomikusan kialakított markolatának köszönhetően kényelmesen tartható. A szett 15 részből áll, beleértve a késtartó blokkot.