MAX Számítógép tápkábel MPC2501
980 Ft

A 2,5 m-es tápkábel a szabványos 230 V-os tápegységhez (IEC 320 C13 foglalat) van kialakítva. Leggyakrabban a következő tápegységekhez használják, mint az asztali számítógépek, monitorok, nyomtatók, UPS tartalék források stb.

Belkin Túlfeszültség elleni védelem, 8 aljzat BSV804
11 290 Ft 10 490 Ft

Belkin Túlfeszültség elleni védelem 8 aljzattal 900J túlfeszültségig. A kábel hossza 2 méter, így minden konnektorhoz elér, 2× USB töltőport is csatlakoztatható. Háztartási készülékekhez alkalmas (TV, videofelvevő, Hi-Fi rendszerek)

Allocacoc PowerCube Original Schuko (Green)
2 490 Ft

Stílusos és praktikus elosztó zöld színben. Az Allocacoc PowerCube Original Schuko 5 aljzattal rendelkezik, amik nem akadályozzák egymást, így mindet egyszerre használhatod. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Original USB Schuko (Blue)
3 990 Ft

Stílusos és praktikus elosztó kék színben. Az Allocacoc PowerCube Original Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal rendelkezik, amik nem akadályozzák egymást, így mindet egyszerre használhatod. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Gembird SPF5-C-5 Túlfeszültségvédő hosszabbító, 5 aljzat, 1,5 m
2 290 Ft

2 év garancia

A kapcsolható Gembird SPF5-C-5 túlfeszültségvédő hosszabbítót 5 aljzata és 1,5 m hosszú kábele teszi praktikussá otthonában. Védje meg háztartási gépeit és más nagy értékű elektromos eszközeit ezzel az elosztóval. Alkalmas nagy villamosenergia-fogyasztású eszközökhöz is. Jelzi a megfelelő földelést.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Grey)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó szürke színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

ACAR P7 7-es elosztó, 3 m, Fehér
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

7-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.

APC surgearrest essential PM5-FR, 5z
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Túlfeszültség elleni védelem ** APC Essential SurgeArrest 5 **, amely ** megvédi ** a készülékeidet a túlfeszültségtől, ami kárositja eszközöket. ** Öt db ** aljzattal rendelkezik és egy gyermekzárral.

ACAR S10 10-es elosztó, 3 m, Fehér
6 990 Ft

10-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.

ACAR S8 8-as elosztó, 1,5 m, Fekete
5 990 Ft

8-as ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.

Allocacoc PowerCube Extended Schuko (Red)
3 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó piros színben. Az Allocacoc PowerCube Extended Schuko 5 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Blue)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó kék színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Green)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó zöld színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko (Red)
4 290 Ft

Stílusos és praktikus elosztó piros színben. Az Allocacoc PowerCube Extended USB Schuko 2 USB porttal és 4 aljzattal, amik nem akadályozzák egymást, illetve 1,5 méteres hosszabbító kábellal is rendelkezik. Földeléssel és gyerekzárral is el van látva, a vonzó dizájnja pedig már több díjat is nyert.

EATON Protection Box 1 túlfeszültségvédő
3 990 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eaton Protection Box 1 túlfeszültségvédő aljzat megfelelő védelmet nyújt otthoni vagy irodai eszközeinek a túlfeszültség veszélyei ellen. A termék túlterhelés jelzőlámpával rendelkezik, mely jelez abban az esetben, ha a csatlakoztatott eszköz több áramot vesz fel, mint az egység kapacitása. Minőségi védelem, és kialakításának köszönhetően praktikus megoldás, érzékeny elektronikai eszközei számára.

ACAR S8, 3m, 8z., fekete

ACAR S8, 3m, 8z., fekete

Értékelés: 5
6 890 Ft

Acar S8 egy fejlett túlfeszültségvédő 8 csatlakozóval kialakítva és 3 m kábellel. Célja, hogy megvédje a PC és a perifériák, vagy bármilyen eszközzel is.

EATON Protection Strip 6 túlfeszültségvédő
3 690 Ft

Az Eaton Protection Strip 6 túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 6 kimenettel és főkapcsolóval rendelkezik, és falra szerelhető. Praktikus és **kiváló választás elektronikai eszközei védelmére, jó áron.

Belkin Túlfeszültség elleni védelem, 6 konnektor BSV604
9 990 Ft 9 390 Ft

Belkin Túlfeszültség elleni védelem BSV604 6 konnektorral és 2× USB feltöltési porttal a túlfeszültség ellen 650 J. A csatlakozó kábel hossza 2 méter, így minden konnektorhoz elér. Alkalmas háztartási készülékekhez – televíziókhoz, videomagnókhoz vagy Hi-Fi rendszerekhez.

EATON Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító, 4 aljzattal
3 690 Ft

A 4 aljzattal rendelkező Eaton Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító praktikus és biztonságos kiegészítője lakásának. Elosztóként funkcionál, és megvédi a túlfeszültségtől drága otthoni elektromos eszközeit. Lámpa jelzi, hogy a védelem rendben van-e. Kapcsolóval rendelkezik, falra rögzíthető.

ACAR XProtector 5-ös elosztó, 1,5m
7 290 Ft

5-ös elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.

Belkin Túlfeszültség védő hosszabbító 230V, 4 aljzat, 1 m
4 890 Ft 3 690 Ft

2 év garancia

A kapcsolható Belkin Túlfeszültség védő hosszabbító 230V 4 aljzata és 1 m hosszú kábele teszi praktikussá otthonában. Védje meg háztartási gépeit és más nagy értékű elektromos eszközeit ezzel az elosztóval. Megbízható áramellátás tartós kábelen keresztül. Ne használja vizes vagy nedves környezetben.

ACAR P7 7-es elosztó, 1,5 m, Fehér
5 490 Ft

7-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.

EATON Eaton Protection Box 5 Túlfeszültségvédő
5 890 Ft

Az Eaton Protection Box 5 nagyteljesítményű túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára, legyen az számítógép, videó-, Hi-Fi berendezés, vagy akármi más. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 5 kimenettel rendelkezik, falra szerelhető, és az eszköz megfelel a túlfeszültség-védelmi eszközök szabávnyának. Kialakításának köszönhetően a nagyobb hálózati adapterek is akadálymentesen csatlakoztatóak a többi dugaszolóaljzathoz. Praktikus és **minőségi választás elektronikai eszközei védelmére.

ACAR S10 10-es elosztó, 1,5 m, Fehér
5 990 Ft

Az Acar S10 10-es elosztó túlfeszültség elleni védelemmel van ellátva, így megvédi elektromos készülékeit a villámcsapás és egyéb elektromos zavarok okozta feszültségingadozásoktól. A praktikus, világító kétsarkú kapcsoló segítségével könnyedén ki- és bekapcsolható, másfél méter hosszú tápvezetékének köszönhetően pedig messzire elér. Az elosztó precíz kialakítása hosszú távú, zavartalan működést biztosít, esztétikus megjelenésének köszönhetően pedig bármilyen környezetbe illeszkedik.