EATON Protection Box 1 túlfeszültségvédő
3 990 Ft

3 390 Ft

Az Eaton Protection Box 1 túlfeszültségvédő aljzat megfelelő védelmet nyújt otthoni vagy irodai eszközeinek a túlfeszültség veszélyei ellen. A termék túlterhelés jelzőlámpával rendelkezik, mely jelez abban az esetben, ha a csatlakoztatott eszköz több áramot vesz fel, mint az egység kapacitása. Minőségi védelem, és kialakításának köszönhetően praktikus megoldás, érzékeny elektronikai eszközei számára.


EATON Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító, 4 aljzattal
2 890 Ft

A 4 aljzattal rendelkező Eaton Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító praktikus és biztonságos kiegészítője lakásának. Elosztóként funkcionál, és megvédi a túlfeszültségtől drága otthoni elektromos eszközeit. Lámpa jelzi, hogy a védelem rendben van-e. Kapcsolóval rendelkezik, falra rögzíthető.


EATON Protection Strip 6 túlfeszültségvédő
4 190 Ft

Az Eaton Protection Strip 6 túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 6 kimenettel és főkapcsolóval rendelkezik, és falra szerelhető. Praktikus és **kiváló választás elektronikai eszközei védelmére, jó áron.


EATON Eaton Protection Box 5 Túlfeszültségvédő
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eaton Protection Box 5 nagyteljesítményű túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára, legyen az számítógép, videó-, Hi-Fi berendezés, vagy akármi más. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 5 kimenettel rendelkezik, falra szerelhető, és az eszköz megfelel a túlfeszültség-védelmi eszközök szabávnyának. Kialakításának köszönhetően a nagyobb hálózati adapterek is akadálymentesen csatlakoztatóak a többi dugaszolóaljzathoz. Praktikus és **minőségi választás elektronikai eszközei védelmére.


ACAR P7 7-es elosztó, 1,5 m, Fehér
5 490 Ft

7-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.


ACAR P7 7-es elosztó, 3 m, Fehér
6 390 Ft

7-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.


ACAR S10 10-es elosztó, 3 m, Fehér
6 990 Ft

10-es ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.


ACAR S8, 3m, 8z., fekete

ACAR S8, 3m, 8z., fekete

Értékelés: 5
6 890 Ft

Acar S8 egy fejlett túlfeszültségvédő 8 csatlakozóval kialakítva és 3 m kábellel. Célja, hogy megvédje a PC és a perifériák, vagy bármilyen eszközzel is.


ACAR S8 8-as elosztó, 1,5 m, Fekete
5 990 Ft

8-as ki-és bekapcsolható elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét, audio-video berendezéseit és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.


ACAR XProtector 5-ös elosztó, 1,5m
7 290 Ft

5-ös elosztó túlfeszültség és túláram elleni védelemmel, amely így megvédi számítógépét és egyéb eszközeit. Esztétikus megjelenés, megbízható működés.


APC surgearrest essential PM5-FR, 5z
5 990 Ft

Túlfeszültség elleni védelem ** APC Essential SurgeArrest 5 **, amely ** megvédi ** a készülékeidet a túlfeszültségtől, ami kárositja eszközöket. ** Öt db ** aljzattal rendelkezik és egy gyermekzárral.


Belkin Túlfeszültség védő hosszabbító 230V, 4 aljzat, 1 m
4 890 Ft

3 690 Ft

2 év garancia

A kapcsolható Belkin Túlfeszültség védő hosszabbító 230V 4 aljzata és 1 m hosszú kábele teszi praktikussá otthonában. Védje meg háztartási gépeit és más nagy értékű elektromos eszközeit ezzel az elosztóval. Megbízható áramellátás tartós kábelen keresztül. Ne használja vizes vagy nedves környezetben.


Belkin Túlfeszültség elleni védelem, 6 konnektor BSV604
9 990 Ft

Belkin Túlfeszültség elleni védelem BSV604 6 konnektorral és 2× USB feltöltési porttal a túlfeszültség ellen 650 J. A csatlakozó kábel hossza 2 méter, így minden konnektorhoz elér. Alkalmas háztartási készülékekhez – televíziókhoz, videomagnókhoz vagy Hi-Fi rendszerekhez.


Belkin Túlfeszültség elleni védelem, 8 aljzat BSV804
11 290 Ft

Belkin Túlfeszültség elleni védelem 8 aljzattal 900J túlfeszültségig. A kábel hossza 2 méter, így minden konnektorhoz elér, 2× USB töltőport is csatlakoztatható. Háztartási készülékekhez alkalmas (TV, videofelvevő, Hi-Fi rendszerek)


EATON Protection Strip 6 Tel@ FR
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

EATON Protection Strip egy ideális túlfeszültség elleni védelem háztartási készülékeid és a perifériák védelmére.


Gembird SPF5-C-5 Túlfeszültségvédő hosszabbító, 5 aljzat, 1,5 m
2 390 Ft

2 év garancia

A kapcsolható Gembird SPF5-C-5 túlfeszültségvédő hosszabbítót 5 aljzata és 1,5 m hosszú kábele teszi praktikussá otthonában. Védje meg háztartási gépeit és más nagy értékű elektromos eszközeit ezzel az elosztóval. Alkalmas nagy villamosenergia-fogyasztású eszközökhöz is. Jelzi a megfelelő földelést.


ACAR S10 10-es elosztó, 1,5 m, Fehér
5 990 Ft

Az Acar S10 10-es elosztó túlfeszültség elleni védelemmel van ellátva, így megvédi elektromos készülékeit a villámcsapás és egyéb elektromos zavarok okozta feszültségingadozásoktól. A praktikus, világító kétsarkú kapcsoló segítségével könnyedén ki- és bekapcsolható, másfél méter hosszú tápvezetékének köszönhetően pedig messzire elér. Az elosztó precíz kialakítása hosszú távú, zavartalan működést biztosít, esztétikus megjelenésének köszönhetően pedig bármilyen környezetbe illeszkedik.


Energizer Túlfeszültség védő hosszabbító, 2 aljzattal + 3 USB port
14 490 Ft

Az Energizer Túlfeszültség védő hosszabbító, 2 aljzattal + 3 USB port kiváló választás az otthonok- vagy irodák elektronikai eszközeinek védelmére. Az elosztó 2 aljattal és 3 USB porttal rendelkezik, melyen keresztül akár okostelefonját, táblagépét is töltheti. A hosszabbítón egy reset gomb is elhelyezésre került, mellyel könnyen lenullázhatja az elosztót.