Készségfejlesztő játék

A készségfejlesztő játékok fejlesztik a gyerek mozgási, tapintási és érzékszervi képességeit. Az interaktív játékok a gyermek értelmi képességeit is fejlesztik.

Mutass többet

Interaktív játékok 6 hónapos kortól

Beszélő plüss játékok

  • A különböző hangeffektusokkal, gombokkal és csörgőkkel felszerelt plüss játékok fejlesztik az újszülött motorikus képességeit és hallását.

Zenélő játékok

  • Műanyag vagy plüss szerkezet, ami felhúzás után dallamot játszik, ezáltal fejleszti a baba hallását.
TIPP!

A 6 hónaposnál fiatalabb babák imádják a zenélő körforgókat, melyek remekül bevállnak altatásra.


Motorikus és interaktív játékok 1 éves kortól

Formabedobók

  • Többnyire fadoboz nyílásokkal, melybe különböző formák illeszthetők be. Fejleszti a gyerek motorikus és értelmi képességeit.

Kirakósok

  • Műanyag vagy fa kockák és egyéb formák, melyeket a gyerekek egymásba rakhatnak, ezáltal fejlesztik a gyerek logikáját és egyensúlyérzékét.
INFORMÁCIÓ:

6 éves kortól jó ötlet meglepni gyermekünket gyerek puzzle-lel, társasjátékkal esetleg fejtörővel.

Csörgő kockák

  • Az eltérő hangokat kiadó kockakészlet segíti a gyermek hangfelismerését, fejleszti a fantáziáját.

Óvodás fejlesztő játékok

Mágneses építőjáték

  • 2 – 4 éves gyerekek számára. Jelentősen fejleszti a gyerekek finommotorikáját és fantáziáját. Az összerakáshoz nincs szükség semmiféle eszközre, az egyes elemek mágnes segítségével tapadnak egymáshoz.

Építőkocka

  • Általában fából készült színes kocka-készlet, melyből különféle formák, állatok, várak építhetők. Fejleszti a gyerek kreativitását és motorikus képességeit.

Memóriajáték, dominó

  • 4 – 6 éves gyerekeknek már lehet egyszerűbb társasjátékot és puzzle-t venni, melyek fejlesztik a gyerek logikus gondolkodását és finommotorikáját.
INFORMÁCIÓ:

Nagy népszerűségnek örvendenek a robot játékok is, melyek közül egyes játékok már egyéves kortól használhatók.

Legnépszerűbb termékek

Fisher-Price Beszélő robot 4in1
11x

Fisher-Price Beszélő robot 4in1

27 790 Ft

4 az 1-ben Beszélő robot a Fisher-Price®-től egy átalakítható játszótárs a babáknak 4 beállítással és számos vidám dallammal, fényekkel és gyakorlati tevékenységgel. Minden egyes robottal a kicsik egy új, szórakoztató felfedezőútra indulhatnak, legyen szó forgó szemekről, lökdösődésről vagy mókás mászásról.

Forgalmazó: MALL
Clementoni Interaktív maci hangokkal
151x

Clementoni Interaktív maci hangokkal

18 190 Ft

A becsélő mackó egy interaktív játék, amely gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas. 5 interaktív gombbal rendelkezik. Énekel, a színeket, a betűket, a számokat és különböző formákat tanít a gyermekeknek. A fülek rágásra és harapdálásra szolgálnak.

Forgalmazó: MALL
Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal
90x

Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal

12 590 Ft

Ez a vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal hosszan tartó szórakozást biztosít gyermeked számára. Játékasztal számos aktivitással, melyek célja a gyerekkel folytatott interakció stimulálása. Behelyezhető alakzatok fénnyel és hangokkal, forgatható fogaskerekek, valamint nyomógombok a vezérlő kutyuson és cicán. Egy szórakoztató labdapálya is az asztal részét képezi számos remek csúszdával és akadállyal. A labdák pályája az asztal lábában végződik.

Forgalmazó: MALL
Teddies Felfújható csörgő henger, 42x23 cm
118x

Teddies Felfújható csörgő henger, 42x23 cm

3 590 Ft

Vidám rajzokkal díszített Teddies felfújható henger, amely fejleszti gyermekét a mászásban és segítség nyújt, ha el akar kezdeni járni. A henger belső részében csörgők találhatóak, amely mozgás közben hangot ad ki és vonzzák a baba figyelmét.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Little People Farm
9x

Fisher-Price Little People Farm

27 790 Ft

Tehén, tyúk és ló lép be az istállóba … a disznónak születésnapja van, és ünnepelni akar! A gyerekek mindenféle szórakozást fedezhetnek fel a farmon a Fisher-Price® Little People® gondozó állatok farmjának köszönhetően. Ennek az akciókészletnek köszönhetően a kisgyermekek segíthetnek a gazdáknak gondoskodni minden állatbarátjukról, és szórakoztató dalokat, hangokat és kifejezéseket hallgathatnak.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Intelligens kétnyelvű asztalka magyar és angol nyelvű
17x

Fisher-Price Intelligens kétnyelvű asztalka magyar és angol nyelvű

27 390 Ft

Fisher Price Kétnyelvű intelligens asztalka rengeteg módon szórakoztatja a kicsiket, így a játékot lehetetlen megunni! Több, mint 120 féle hang, dallam és kifejezés várja a kicsiket, az egyes gombok megnyomásával az asztal különböző formák, számok, színek és állatok megkeresésére bátorítja a gyermekeket, a vidám kis telefon pedig szerepjátékra buzdítja őket. Mindezt két nyelven, magyarul és angolul, így a kicsik már baba koruktól kezdve megismerkedhetnek az angol nyelv alapjaival.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Linkimals Beszélő láma gyűrűkkel HU

Fisher-Price Linkimals Beszélő láma gyűrűkkel HU

11 090 Ft

A beszélő láma Linkimals a Fisher-Price®-tól egy új dimenziót ad a klasszikus gyűrűs játéknak. A színes fények, izgalmas zenék, dalok és kifejezések egy színes világba hozzák a babát. Tedd a gyűrűket a láma nyakára, vagy nyomd meg a felső részét, és indulhat a parti!

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Daloló mesekönyv magyar nyelvű
31x

Fisher-Price Daloló mesekönyv magyar nyelvű

8 690 Ft

A Daloló mesekönyv a babát együtt énekelhető mondókákkal szórkoztatja. A baba hallja a mesét, ahogy lapozza az oldalakat, vagy megnyomhatja a három felvillanó fény egyikét a betűk, számok és első szavak tanulásához. A fogantyú ideálissá teszi utazáshoz is. A Kacagj és Fejlődj! sorozatból már ismerős, kedvenc figurák találhatók meg rajta. Megtanítja az első szavakat, betűket, számokat, formákat és még sok mindent. 3 felvillanó gomb a betűkhöz, számokhoz és formákhoz. A könnyen lapozható oldalak segítenek a finommotoros mozgás fejlesztésében. A felső fogantyú segítségével könnyen hordozható.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Hello Hands 6m+ játékkészlet
1x

Fisher-Price Hello Hands 6m+ játékkészlet

13 190 Ft

A Fisher-Price® Hello Hands™ játékkészlet egy speciálisan tervezett ajándékkészlet három játékkal az őket körülvevő világot folyamatosan felfedező babák számára, valamint a Fisher-Price™ Play Lab gyermekfejlesztési szakértőinek játéktippjeivel.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Little People Repülő
7x

Fisher-Price Little People Repülő

11 490 Ft

Csatold be a biztonsági öveket, és készülj fel a Little People® Travel Together utazásra a Fisher-Price®-tól a különféle izgalmas kalandokhoz! Amikor a kisgyermekek elhelyezik a Kurt pilótafigurát az ülésén, látják, hogy a gép egy része kigyullad, és vicces dalokat és hangokat hallhatnak a világ felfedezéséről a barátokkal.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Little People Iskolai autóbusz
9x

Fisher-Price Little People Iskolai autóbusz

11 418 Ft

Inspiráld a kisgyermekeket a jövőbeni iskolába járásra toló járművel, iskolabusz motívummal Little People® Sit with Me School Bus a Fisher-Price®-tól! Kezdd a szórakozást a Discovery gomb megnyomásával hogy izgalmas fényeket, hangokat és dalokat fedezhess fel.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Hello Skills 9m+ játékkészlet
1x

Fisher-Price Hello Skills 9m+ játékkészlet

13 190 Ft

A Fisher-Price® Hello Skills™ játékkészlet egy kifejezetten a kicsiknek szánt, három játékot tartalmazó ajándékkészlet, amely a Fisher-Price™ Play Lab gyermekfejlesztési szakértőinek játéktippjeit is tartalmazza.

Forgalmazó: MALL

Készségfejlesztő játékok

A Mall.hu oldalán talál formabedobókat, kirakósokat, plüssjátékokat és interaktív játékokat is.

A Lego és a kreatív játékok is fejlesztik a gyerek képességeit.

A készségfejlesztő játékok anyaga

Műanyag játékok – alacsony súly, tartósság és számos kivitelezési lehetőség

  • Fajátékok – természetes megjelenés, hosszú élettartam, nagyobb súly
  • Plüss játékok – egészségre nem káros plüss anyag, a játék belsejében elemes zenélő szerkezet található

Elektronikus készségfejlesztő játékok

A fény- és hangeffektusokkal működő készségfejlesztő játékok eldobható elemmel működnek, melyek többnyire AA vagy AAA típusúak.

Tölthető elem is használható, ezek lemerülés után újratölthetők.