Fisher-Price Gyerekjáték foganytyúval

Márka: Fisher-Price

Fisher-Price Gyerekjáték foganytyúval

Készülj fel a szórakozásra a telített ugráló golyókkal . Amikor a baba a gyerekjáték előre tolja vagy húzza maga után színes léggömbök belsejében vígan ugrálnak! Minél gyorsabban ugrál a ladba, annál gyorsabban ugrál a ladba hop hop hop! További információ

5590

5 590 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 123 Ft, Megtakarítás: 533 Ft (8 %)

Katalógus száma: 1120146

Leírás

Termékleírás

Specifikáció:

  • Élénk színek és szórakoztató pattogó léggömb stimulálja a fejlődő gyermek hallását és a látását.
  • Gyermekek megtalálják az összefüggéseket az ok-okozat között, amikor megtudja, hogyha megtolja a játékok a színes labdák pattogni kezdenek.
  • Gyermekek számára megfelelő 1 éves kortól.

Fisher-Price játékok bevezetik a gyermekedet egy olyan világba, amely tele fantasy és oktatási játékokkal csecsemőknek, kisgyermekeknek és gyermekeknek. Minőségi, egészségre ártalmatlan termékek széles skálája, amiből majd mindenki tud választani – és ennek az eredménye mosólygós játszó baba.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 12 hónapos kortól
Meghatározás unisex
Anyag műanyag
Zene és hang igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.