Fisher-Price Mondókákat tanulunk

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Fisher-Price Katalógus száma: 1120609

Fisher-Price Mondókákat tanulunk

Nyisd meg a gyermekednek a szórakozás és a tanulás világát ezzel a zenés könyvel. Az oldal egyszerű elfordításával elindíthatod a kedvenc gyermek dalokat, és közben nézegetheted a színes képeket a kutyusról és a nővérkéjéről. További információ

7790
5 2

7 790 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1120609

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Játék beszél magyarul.
  • Az oldalak a gyermekeknek könnyen forgathatók, és segítenek a gyermekeknek fejleszteni a finom motorikus készségeket.
  • A gyerekek nemcsak sok zenét élvezhetnek a zenélő könyvvel való játszás közben, hanem egyszerre tanít betűket, számolni, első szavakat, számokat, formákat és más fontos dolgokat.
  • Köszönhetően a praktikus fogantyúnak bárhová magaddal viheted.
  • 2× AA elemmel működik, ami a csomagolás része.
  • Gyermekeknek 6 – 36 hónapos kor közt ajánlott.

Fisher-Price játékok bevezetik a kisbabádat a játékok fantáziadús és az oktatójátékok világába. Minőségi, egészségre ártalmatlan széles körben elterjedt termékekről van szó, amit bárki, aki választ boldog, elégedett pillanatokkal és mosolygós játékkal lesz megörvendeztetve.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 6 hónapos kortól
Meghatározás unisex
Anyag műanyag
Zene és hang igen
Rendszer tápegysége akkumulátor

Hasonló termékek

Oball Go Grippers markológép 18m+
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Interaktív markológép Oball kivitelezésben már 18-hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A lyukacsos kivitelezésnek köszönhetően könnyen megfogható. Mozgó lapáttal, lehetővé teszi a játékok szállítását. Elmaradhatatlan a vidám arc nagy szemekkel.


Teddies BABY Majmos görgős játék
6 972 Ft

5 460 Ft

nagy majom formájú, görgőkkel ellátott pálya változatos színeivel és formáival vonzza a legkisebbeket. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük, ezenkívül fejleszti motoros és vizuális készségeiket.


Fisher-Price Tanuló kutyás zongora
6 990 Ft

5 470 Ft

Mi a kulcsa a zene és a tanulás korai megszerettetésének? Egy játékzongora, amely pont megfelelő méretű a kis kezdő Chopin számára – és még szórakoztatva tanítja is. A Tanuló kutyás zongorára erősített interaktív könyvecske lapozásával kiválasztható vagy a Tanulás, vagy a Zene mód. Ha a Tanulás módban a baba megérinti az 5 túlméretezett, felvillanó billentyű bármelyikét, színeket, számokat és formákat tartalmazó kifejezések és dalok jutalmazzák. Zene módban az apró zeneszerzők saját dallamaikat játszhatják, olyan klasszikusokat hallgathatnak, mint a „The Entertainer", vagy olyan vidám dalocskákat kísérhetnek, mint a „Ha jó a kedved". Mi pedig megkönnyítettük a koncert utaztatását – a fogantyú megragadásával máris útra készen áll a baba!


Bright Starts FunPad játék

Bright Starts FunPad játék

Értékelés: 3,5
6 190 Ft

5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FunPad interaktív játék gyermekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. Segít a gyermekeknek az állatok, a formák, a színek, a számok és egyebek tanulásában. A mozgatható gombbal dallam váltható. A tablet angolul kommunikál.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.