Inside Easy novice kocka labirintus, kék

Márka: Inside Katalógus száma: 1132073

Inside Easy novice kocka labirintus, kék

Az INSIDE3 kockákban egy 3D-s labirintus rejlik a sötétben. A feladat eljuttatni a golyót a kezdőponttól (a kocka külseje) a végpontig (a kocka legalsó rétege), mindezt a kocka felületébe vésett térképet követve. További információ

2990

2 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1132073

Leírás

Termékleírás

A modellek három típusra bonthatók: a Novice sorozat, a 0 sorozat és a Phantom sorozat. A Novice a legegyszerűbb feladványokat hordja magában, kezdőknek ajánlott. A 0 a legszélesebb skálájú típus, a legkönnyebb kockáktól a legnehezebbekig találunk benne magunknak valót. A Phantom sorozat különlegessége pedig az, hogy amellett, hogy rettenetesen nehéz, még egy „fantom“ golyót is tartalmaz. A sorozatokon belül a nehézséget a szín és az elnevezés sugallja: a legkönnyebb a kék (Easy), ezt követi a zöld (Regular), a narancssárga (Mean), a piros/narancs (Awful), barna (Vicious) és fekete (Mortal). Az Easy Novice a legkönnyebb sorozat legegyszerűbb tagja. Kezdőknek tökéletes, de leginkább kisgyerekeknek való. Ha elakadnál, ki tudod nyitni a kockát.

Mérete: 5×5×5 cm

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 8 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.