Sassy Music Cube - Tambourine, 6 m +

Sassy Music Cube - Tambourine, 6 m +

Száma: 100040269046
Közvetlenül partnerünktől
A gyerekek imádják a zenét. A zenekocka – tamburinnak nagy, kényelmes fogantyúja van, hogy megkönnyítse a megfogást, és a gyermek saját zenét készíthet. További információ
2 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Elfogyott

Száma: 100040269046

Leírás

Serkenti a gyermek érzékszervi érzékelését. A kontrasztos színek serkentik a látásérzetet. A kézzel mozgó hangok megtanítják a gyerekeket felismerni & nbsp; koherencia és ok. & nbsp; A játék serkenti a gyermek összes érzékét és támogatja az agyának fejlődését. Támogatja a képzeletet, türelemre tanít. A kocka & nbsp; úgy készül, hogy Ön & nbsp; ; egyéb & nbsp; ugyanazon sorozat kocka egymásra. A gyermekek egymásra rakása szeret és tanít nekik türelmet és koncentrációt. Kontrasztos színek – serkentik a látást, és a kocka áttetsző oldalai lehetővé teszik gyermekének, hogy lássa a hangforrást, és javítsa a tapintási élményt.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.