Oball Rollin Rainstick Baba játék, 15 cm
5 290 Ft 4 160 Ft

Az Oball Rollin Rainstick baba játék erősíti és fejleszti a testi és idegrendszeri funkciókat, a fizikai erőnlétet és a pszichikai működéseket is. Hatással van a szem-kéz és szem-láb koordinációra, a gömbérzékelésre, a téri tájékozódás fejlődésére. Fejleszti a mozgások téri és időbeli érzékelését, a feladathelyzetekhez való viszonyulást és az ehhez való alkalmazkodást. A játékok fokozza még a vizuális érzékelést és az irányított figyelmet. A lyukaknak köszönhetően a babák könnyedén kézbe tudják venni a labdát. A csörgőnek köszönhetően minden babakorú gyermek figyelmét leköti, 3 hónapos kortól ajánljuk.

Oball Go Grippers autómentő
5 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás játék négy keréken, a csomag három autómentőt tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, amely támogatja az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően. Gyermeked imádni fogja az első autójukat.

Oball Autó-vonat szórakoztató autóút Go Grippers
15 089 Ft 13 060 Ft

Interaktív pálya egy autóval Oball kivitelezésben 24-hónapos kortól. Érdekes, eredeti kivitelezés, amely biztosan leköti a gyermek figyelmét. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. Nem létezik jobb mód arra, hogy inspiráld gyermeked egy ötletes játékkal

Oball Go Grippers markológép 18m+
5 600 Ft

Interaktív markológép Oball kivitelezésben már 18-hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A lyukacsos kivitelezésnek köszönhetően könnyen megfogható. Mozgó lapáttal, lehetővé teszi a játékok szállítását. Elmaradhatatlan a vidám arc nagy szemekkel.

Oball Repülő Dusty Oball Go Grippers
7 790 Ft 7 030 Ft

Interaktív autó Oball kivitelezésben már 18 hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. Lyukacsok kivitelezésének hála könnyedén megfogható. Hangokat ad ki, elemre működik. Nem hiányozhat a nagy szemekkel kiegészített vidám arc.

Oball Go Grippers teherautó 18m+
6 770 Ft

Interaktív teherautó Oball kivitelezésben már 18-hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A lyukacsos kivitelezésnek köszönhetően könnyen megfogható. Nyitható fedele van, belsejében más játékok is szállíthatók, és az elmaradhatatlan vidám arc nagy szemekkel.

Oball Oball Grip & Play játék
4 160 Ft

A gyermekek beleszeretnek ebbe a csörgőbe, amely a labda és a tapadókorongnak köszönhetően szinte mindenhol elszórakoztatja a gyermeket. Az alsó részen található tapadókorong helyén tartja a játékot. Szórakoztató interaktív játék fejleszti a gyermek alapképességeit és finom motorikáját.

Oball Go Grippers Versenyautók 18m+
4 420 Ft

Kiváló interaktív kisautók a legkisebb versenyzőknek már 18-hónapos kortól. A csomag három kisautót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, melyek támogatják az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően.

Oball Go Grippers Pálya és autó 24m+
16 030 Ft

Interaktív pálya egy autóval Oball kivitelezésben 24-hónapos kortól. Érdekes, eredeti kivitelezés, amely biztosan leköti a gyermek figyelmét. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A szórakoztató pálya lehetővé teszi az autó megfogását és leengedését a pályára.

Oball Wobble Bobble Rezgő labda
7 290 Ft 6 120 Ft

Az Oball rezgő labdája már három hónapos kortól ajánlott játékszer. A labda rezgése közben folyamatosan mozog, irányt vált, arra kéztetve a babát, hogy kövesse. A hangatások és a színes külső is rásegítenek erre. Ez a játék könnyedén lekötheti gyermeke figyelmét, és fenn is tartja azt, feledhetetlen játékélményeket nyújtva.

Oball Autó-vonat vidámpark, Go Grippers
14 370 Ft

Interaktív pálya egy autóval Oball kivitelezésben 24 hónapos kortól. Érdekes, eredeti kivitelezés, amely biztosan leköti a gyermek figyelmét. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot.

Oball Go Grippers Versenyautók 2k 18m+
2 990 Ft

Kiváló interaktív kisautók a legkisebb versenyzőknek már 18-hónapos kortól. A csomag kettő kisautót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, melyek támogatják az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően.

Oball Go Grippers Rózsaszín kisautók 18m+
4 420 Ft

Csodás lányka játék négy kereken, a csomag három rózsaszín autót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, ami támogatja az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően. A kislányok imádni fogják az első autójukat.

Oball Rezgő játék Bounce with Me
6 280 Ft 5 350 Ft

Rezgő Bounce with Me játék 15cm méretben, remek játék a legkisebb gyerekek számára. A könnyű fogásnak és az érdekes kialakításnak köszönhetően flexibilis szórakozást biztosít. Megrázáskor a játék rezeg.