Niny LAKI csacsi, multiaktív játék
17 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

plüss játékcentrum csacsi formájában minden kíváncsi kisgyermeknek. A farkába varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. A teste minden része játékelemeket tartalmaz, mint a rágóka, sípok és csörgők. Az első lábán speciális biztonsági fóliából készült tükör található.

LAMAZE Színes Polip

LAMAZE Színes Polip

Értékelés: 5
5 690 Ft 5 130 Ft

Lamaze színes polipja élénk színeivel, puha felületével és kedves mosolyával gyorsan kisgyermeke kedvence lesz. Minden lábán új, izgalmas játék található, melyek fejlesztik a csöppség motoros készségeit és koordinációját. Az alján lévő tépőzáras szíjjal babakocsira vagy kiságyra rögzíthető.

K´s Kids Patrick Játszóház, Készségfejlesztő
9 190 Ft 8 600 Ft

A Patrick játszóház rengeteg élményt tartogat a kicsik számára. Élénk színeivel nem csak a kert/lakás dísze lehet, az apróságok figyelmét is azonnal felkelti. Kiegészítőinek köszönhetően önfeledt szórakozást biztosít fiúknak, lányoknak egyaránt. Játék közben remekül fejleszti gyermekünk képességeit, segítve ezzel megismerkedésüket a geometriai formákkal.

Lamps Labda tevékenységekkel
5 130 Ft

A vidám, sokszínű labda zsiráffal és vízilóval számos szórakoztató tevékenységet tartalmaz, mint például gyűrűk, csomók, színes minták és egyebek. A labdás játék segít fejleszteni a gondolkodást, a gyermek motorikus képességét és fantáziáját.

K´s Kids Doboz 3 db- hátrafelé húzással meginduló, szövet autók
6 225 Ft 5 000 Ft

Hátrafelé húzással meginduló autócskák kisgyermekeknek. Nagyon aranyos játék minden kis kezdő sofőr számára. A kis autók hátrafelé húzva és ütésre elindulnak. Az alváz tépőzárral eltávolítható. A csomagban három különböző kis autó található.

Lamps Kocka tevékenységekkel
4 490 Ft 3 800 Ft

A vidám, színes kocka állat barátok motívummal az első látásra felkelti a gyermek érdeklődését és sok szórakoztató tevékenységet is tartalmaz, mint a csörgő, rágóka vagy a csengettyű. A színességének és a különböző mintáknak köszönhetően serkenti a gyermek érzékeit.

Niny "KEIKI" bábu

Niny "KEIKI" bábu

Értékelés: 5
5 080 Ft

plüss bábu KEIKI egy igazi gézengúz, a szemében is látható a rosszcsontiság. Az interaktív bábu szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. Minden ruha levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében.

Lamps Játék rák
4 230 Ft

A vidám, színes plüss rákot a gyerekek első látásra megkedvelik. Ha meghúzod a farkát zenélni kezd. Az ollóiban zörgős anyag található, amely fejleszti a hallást. A színességének és a különböző mintáknak köszönhetően fejleszti a gyermek további érzékeit is.

Niny "ALANI" baba

Niny "ALANI" baba

Értékelés: 5
5 130 Ft

Plüss baba ALANI jegy kedves kislány. Az interaktív baba szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. A ruhája levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében. – A mellény zsebén van egy nagy fa gomb, a gombolás gyakorolására.

K´s Kids Bagoly ülőzsák

K´s Kids Bagoly ülőzsák

Értékelés: 5
19 770 Ft
+ ingyen szállítás

Játék ülőzsák bagoly formával, ami a kicsiket hosszú időre elszórakoztatja. Használhatod játékhoz, amikor a kicsi addig fut körülötte, amíg a bagoly énekel, és amikor abbahagyja az éneklést az veszít, aki utolsónak ül le – de a kicsik akár nyugodtan ülhetnek rajta és zenét is hallgathatnak. Hogy miként fogod használni, az csak rajtad múlik.