Oball Go Grippers markológép 18m+
5 530 Ft

Interaktív markológép Oball kivitelezésben már 18-hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A lyukacsos kivitelezésnek köszönhetően könnyen megfogható. Mozgó lapáttal, lehetővé teszi a játékok szállítását. Elmaradhatatlan a vidám arc nagy szemekkel.

Weina Formaválogató játék
8 990 Ft 8 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Formaválogató játék ideális választás 18 hónapnál idősebb gyermekének. A vidám játék segítségével gyermeke megtanulhatja a színeket és a formákat. A megfelelő forma beillesztését vidám hanghatások jelzik.

Teddies BABY Majmos görgős játék
6 972 Ft 5 500 Ft

nagy majom formájú, görgőkkel ellátott pálya változatos színeivel és formáival vonzza a legkisebbeket. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük, ezenkívül fejleszti motoros és vizuális készségeiket.

K´s Kids 3 fejlődési játék készlet - 3. fokozat
6 390 Ft 5 270 Ft

A 3 fejlődési játék készlet olyan játékokat tartalmaz, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Letörölhető tábla minden kis művésznek (15,5 × 15 cm). Madár a jobb légzésért és a beszéd fejlesztésére (13 × 12 cm). Kis hintaló, amely fejleszti a finom motorikát (16 × 14 cm).

Teddies Gumi játszókockák 9 db
3 603 Ft 3 340 Ft

A gyermek játszó kocka oldalain plasztikus állat- és számalakzatok helyezkednek el . A kockák tapintásra puha kellemes műanyagból készültek.

Weina Zenélő formaválogató játék
9 990 Ft 8 750 Ft

Weina Zenélő formaválogató játék ideális választás 18 hónaposnál idősebb gyermekeknek. Az aranyos kisautó formájú játék nagyszerű készségfejlesztő. A megfelelő forma beillesztését elismerő hang- és színeffektek jelzik.

B.toys Parum Pum Pum Játékdob
11 990 Ft 11 590 Ft

B.Toys Parum Pum Pum Játékdob lehetőséget ad a picik számára, hogy saját ritmusukat játsszák. Tökéletes lehetőség, hogy a gyermekek megismerkedjenek a hangszerekkel. A játék 18 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott!

Oball Go Grippers autómentő
5 270 Ft

Csodás játék négy keréken, a csomag három autómentőt tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, amely támogatja az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően. Gyermeked imádni fogja az első autójukat.

Fisher-Price Tanuló hangulatkréták
3 990 Ft 2 840 Ft

Lehet a pici vidám, szomorú, álmos vagy mérges, a Fisher-Price Tanuló hangulatkréták vidám dalokkal és interaktív, gyakorlatias játékokkal segítenek felfedezni az érzelmeket, színeket, számsorrendet és sorszámozást, és még sok mást! Amikor a kicsi lenyom egy krétát, bolondos dalocskákat és kifejezéseket fog hallani annak színéről és hangulatáról („Vidám, sárga kréta vagyok!“) A számok sorrendjéről és a sorszámokról is tanul fog, amikor kiválogatja és a megfelelő helyre teszi az egyes krétákat a dobozban, és ha ügyes volt, jutalomként mókás kifejezéseket és dallamokat hallhat! A** több mint 35 különböző dallal és kifejezéssel** ez a színpompás társaság bizonyosan számtalan vidám tanulnivalót segít játékosan „belerajzolni“ a tipegő fejecskéjébe. Számolás és sorszámozás: Ha a krétás dobozban a krétákat a megfelelő vájatba teszi, a baba jutalomként a számokról és sorrendjükről szóló dalokat és kifejezéseket hallhat. („Kettő! A kettő az egy UTÁN következik!“)

Clementoni Kapu - lőj gólt!

Clementoni Kapu - lőj gólt!

Értékelés: 4,5
16 290 Ft 13 910 Ft

Lőj gólt! Fantasztikus focikapu különböző aktivitásokkal. A gyerekek szórakoznak és megtanulják felismerni a számokat, betűket, alakzatokat, színeket és egy sor teljesen új szavat az interaktív gomboknak köszönhetően. Infravörös érzékelő és barátságos mozgó elemek segítenek a gyerekeknek a foci felfedezésében és miután gólt lőtt, kommunikál vele.

Fisher-Price DOLU Kézikocsi labdákkal
3 980 Ft

labdák szállítására alkalmas kézikocsi kiváló játék minden kis sportoló számára. Fejleszti képzelőerőt, a kreativitást, és segít a színek megkülönböztetésében való tanulásában a mellékelt labdáknak köszönhetően. 18 hónapos kortól alkalmas.

Oball Go Grippers teherautó 18m+
5 400 Ft

Interaktív teherautó Oball kivitelezésben már 18-hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. A lyukacsos kivitelezésnek köszönhetően könnyen megfogható. Nyitható fedele van, belsejében más játékok is szállíthatók, és az elmaradhatatlan vidám arc nagy szemekkel.

Oball Go Grippers Versenyautók 18m+
4 370 Ft

Kiváló interaktív kisautók a legkisebb versenyzőknek már 18-hónapos kortól. A csomag három kisautót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, melyek támogatják az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően.

Oball Repülő Dusty Oball Go Grippers
7 790 Ft 7 340 Ft

Interaktív autó Oball kivitelezésben már 18 hónapos kortól. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. Lyukacsok kivitelezésének hála könnyedén megfogható. Hangokat ad ki, elemre működik. Nem hiányozhat a nagy szemekkel kiegészített vidám arc.

Oball Autó-vonat szórakoztató autóút Go Grippers
20 100 Ft

Interaktív pálya egy autóval Oball kivitelezésben 24-hónapos kortól. Érdekes, eredeti kivitelezés, amely biztosan leköti a gyermek figyelmét. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot. Nem létezik jobb mód arra, hogy inspiráld gyermeked egy ötletes játékkal

BINO Motorikus elefánt
13 490 Ft 11 590 Ft

Aktív motorikus elefánt bükkfából, ami megfelelő választás a gyerekek motorikájának fejlesztésére. Az 5 oldalán egy labirintus található a motorika edzéséhez, egy geometriai alakzatokkal ellátott tábla beillesztéshez, kétoldalas 6 kockás puzzle és színes fogaskerekek. A színes gyerek motívumok díszítik a kereket és a játék elemeket.

Oball Autó-vonat vidámpark, Go Grippers
13 830 Ft 12 880 Ft

Interaktív pálya egy autóval Oball kivitelezésben 24 hónapos kortól. Érdekes, eredeti kivitelezés, amely biztosan leköti a gyermek figyelmét. A játék támogatja az aktív és ötletes játékot.

Oball Go Grippers Versenyautók 2k 18m+
2 950 Ft

Kiváló interaktív kisautók a legkisebb versenyzőknek már 18-hónapos kortól. A csomag kettő kisautót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, melyek támogatják az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően.

Oball Go Grippers Rózsaszín kisautók 18m+
4 370 Ft

Csodás lányka játék négy kereken, a csomag három rózsaszín autót tartalmaz egyedi Oball kivitelezésben, ami támogatja az ötletes játékot. Könnyen megfogható a geometrikus nyílásoknak köszönhetően. A kislányok imádni fogják az első autójukat.