B.toys Rascal beszélő mosómedve
7 916 Ft 7 600 Ft

Kedves plüss barát, amellyel gyermeked elbeszélgethet! Nyomd meg a mosómedve hasát és beszélj – a játék vicces hangon megismétli szavaidat. Rázd meg a játékot és ismét megismétli. Ha megint mást akarsz mondani, megint megnyomod a mosómedve hasát.

Pilsan csintalan kalapács
2 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag kétoldalas kalapács különböző formájú kalapáccsal élénk színekben. – 24 hónapos kortól ajánlott. A játék ártalmatlan műanyagból készült. A gyermek a játék során megtanulja megismerni az alapvető formákat javítja a mozgáskoordinációt.

Rappa Színes robot fénnyel és hanggal
4 406 Ft 4 360 Ft

Vidám, színes robot, mely vicces hangokat és állathangokat ad ki. Rugalmas kezekkel és lábakkal rendelkezik, világít és változtatja a színét. A fej megnyomása után forgatással változtatja a szemszínét. A lábán csörgők találhatóak.

Niny "KEIKI" bábu

Niny "KEIKI" bábu

Értékelés: 5
5 080 Ft

plüss bábu KEIKI egy igazi gézengúz, a szemében is látható a rosszcsontiság. Az interaktív bábu szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. Minden ruha levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében.

Rappa Vidám kutya hanggal és fénnyel
4 406 Ft 3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedves vidám kutya, élethű! Sétál, ha valaminek nekimegy, megfordul, és megy tovább. Bekapcsoláskor hangokat ad ki, vidám dallamokat játszik és világítanak a lábai.

Rappa Vidám ütköző kacsa hanggal és fénnyel
4 406 Ft 3 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos színes kacsa, mely olyan, akár az élő! Szalad és ha valaminek nekimegy, megfordul, és megy tovább. Bekapcsoláskor hangokat ad ki, vidám dallamokat játszik és világítanak a szárnyai.

Niny "ALANI" baba

Niny "ALANI" baba

Értékelés: 5
5 130 Ft

Plüss baba ALANI jegy kedves kislány. Az interaktív baba szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. A ruhája levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében. – A mellény zsebén van egy nagy fa gomb, a gombolás gyakorolására.

Let's play Állati buli igazi hangokkal
9 669 Ft 9 380 Ft

Élvezze ezt a nagyszerű bulit az állatokkal sok játékkal és vidám hangokkal színes szőnyeggel. Gyerekek élvezni fogják a szórakozást ezzel az interaktív színes játékkal, mely 5 játékmódot és 8 hangot kínál.

B.toys Pipsqueak beszélő róka
7 916 Ft 7 270 Ft

Kedves plüss barát, amellyel gyermeked elbeszélgethet! Nyomd meg a róka hasát és beszélj – a játék vicces hangon megismétli szavaidat. Rázd meg a játékot és ismét megismétli. Ha megint mást akarsz mondani, megint megnyomod a róka hasát.