Rappa Színes robot fénnyel és hanggal
4 406 Ft 3 860 Ft

Vidám, színes robot, mely vicces hangokat és állathangokat ad ki. Rugalmas kezekkel és lábakkal rendelkezik, világít és változtatja a színét. A fej megnyomása után forgatással változtatja a szemszínét. A lábán csörgők találhatóak.

Rappa Vidám kutya hanggal és fénnyel
4 406 Ft 3 860 Ft

Kedves vidám kutya, élethű! Sétál, ha valaminek nekimegy, megfordul, és megy tovább. Bekapcsoláskor hangokat ad ki, vidám dallamokat játszik és világítanak a lábai.

Niny "KEIKI" bábu

Niny "KEIKI" bábu

Értékelés: 5
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

plüss bábu KEIKI egy igazi gézengúz, a szemében is látható a rosszcsontiság. Az interaktív bábu szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. Minden ruha levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében.

Pilsan csintalan kalapács
2 950 Ft

Műanyag kétoldalas kalapács különböző formájú kalapáccsal élénk színekben. – 24 hónapos kortól ajánlott. A játék ártalmatlan műanyagból készült. A gyermek a játék során megtanulja megismerni az alapvető formákat javítja a mozgáskoordinációt.

B.toys Rascal beszélő mosómedve
7 916 Ft 7 620 Ft

Kedves plüss barát, amellyel gyermeked elbeszélgethet! Nyomd meg a mosómedve hasát és beszélj – a játék vicces hangon megismétli szavaidat. Rázd meg a játékot és ismét megismétli. Ha megint mást akarsz mondani, megint megnyomod a mosómedve hasát.

Let's play Állati buli igazi hangokkal
9 669 Ft 9 400 Ft

Élvezze ezt a nagyszerű bulit az állatokkal sok játékkal és vidám hangokkal színes szőnyeggel. Gyerekek élvezni fogják a szórakozást ezzel az interaktív színes játékkal, mely 5 játékmódot és 8 hangot kínál.

Niny "ALANI" baba

Niny "ALANI" baba

Értékelés: 5
5 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss baba ALANI jegy kedves kislány. Az interaktív baba szeretetre méltó, de egyben oktató barát is. A gyermekek játék közben fejlesztik finom motorikájukat. A ruhája levehető, a lábakon tépőzárak az ismételt gyakorlás érdekében. – A mellény zsebén van egy nagy fa gomb, a gombolás gyakorolására.

B.toys Pipsqueak beszélő róka
7 916 Ft 7 290 Ft

Kedves plüss barát, amellyel gyermeked elbeszélgethet! Nyomd meg a róka hasát és beszélj – a játék vicces hangon megismétli szavaidat. Rázd meg a játékot és ismét megismétli. Ha megint mást akarsz mondani, megint megnyomod a róka hasát.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: