Fisher-Price Smart stages tablet HU
9 290 Ft 7 570 Ft

Az a legkisebb gyermekeknek tervezett táblagép Smart Stages technológiával van ellátva, amely lehetővé teszi az oktató tartalom egyszerű változtatását a gyermek korának megfelelően. Három játékszint található benne, amelyek énekek, rövid mondatok és hangok gazdag választékát kínálja gyermeked aktuális fejlődési szakaszához.

SIMBA Henger a mászás segítségére
2 977 Ft 2 560 Ft

Az első lépésekre való felkészülés nagyon fontos és a gyermekeknek ebben nagyon segít ez a felfújható henger a mászás segítségére vidám állatos nyomtatással. AZ oldalai átlátszóak és a belsejében csörgő golyók vannak.

Smoby Cotoons Discovery házikó
31 190 Ft 24 800 Ft

Házikó a kedvenc Cotoons figurákkal, ami számtalan játékelemet tartalmaz. Könnyen hordozható a fogantyúnak és az összehajtható anyagrésznek köszönhetően. A házikó multifunkciós – a gyerek játszhat a házban, amit a szülők gyorsan és könnyen sátorra változtathatnak.

Teddies BABY Multifunkciós berakós telefon
7 190 Ft

Többfunkciós berakó hozzáadott telefon hangfunkcióval. A kocka minden oldalon más funkcióval rendelkezik, pl. számok, betűk és egyéb formák beillesztése alak szerint. A kocka fogantyúval és 18 különböző darabbal rendelkezik.

SIMBA Szett játszásra - berakó és piramis
5 490 Ft 4 490 Ft

Multifunkciós szett a legkisebbeknek tartalmaz berakós dobozt, piramist gyűrűkből és piramist tégelyekből. A legkisebb gyermekek számára komplex szórakozást kínál tele színekkel. Fejleszd a gyermekeid fantáziáját és a finom motorikus képességeit éppen ezzel a összerakó játék készlettel.

Teddies Készségfejlesztő játék kalapáccsal és hangeffektusokkal
4 490 Ft

Elektronikus készségfejlesztő játék kalapáccsal. Amikor a labdák áthaladnak a pályán, aktiválják a forgó kereket, amely szórakoztató hangokat ad ki. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés. A készségfejlesztő pálya hosszú órákra leköti a kicsi figyelmét. Minden gyerek szeret kalapácsolni.

Buddy Toys Super Robot
6 238 Ft 5 000 Ft

Robot s interaktivními zábavnými aktivitami, pohyblivé oči a světelné otáčející se srdce, legrační hlas robota a zvukové efekty.

Smoby Cotoons Ajándék készlet 3 az 1-ben-26%
8 390 Ft 6 190 Ft

Akció

Ajándék készlet Cotoons motívummal 6 csészéből álló piramist tartalmaz, egy kosárbetétet és egy hajót Cotoons bábuval. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját és képzelőerejét.

Smoby Cotoons teknősbéka golyóval
7 700 Ft

Cotoons teknősbéka golyópálya. Helyezd a golyót a teknősbéka páncéljába és kövesd az útját. A golyó lecsúszik a csúszdán és kiesik a teknősbéka farkánál. A teknősbéka a kerekeinek köszönhetően mozgatható.

K´s Kids 3 fejlesztő játék szett - fokozat 2
7 290 Ft 4 230 Ft

Szett 3 fejlesztő játék olyan játékot tartalmaz, amely felkelti a gyermek érdeklődését. A halak megtanítják a gyereknek fizikai ellenállás leküzdésének köszönhetően a fizikai alkalmasságot (17.5 × 7 × 5,5 cm). A bálna a formák oktatására (10 × 7.5 × 14 cm), és gyermek tükör az arckifejezések és érzelmek (14 × 11 cm) oktatására.

Hape Baba labda kifutópálya dzsungel
6 890 Ft 5 260 Ft

Fejleszd a gyermeked képzeletét a Jungle Baby Ball Track segítségével. Tedd a labdát a pályára, nyomd meg a kart, és nézd meg, mi történik. Vajon a csengő egy gyűrű? A játék fejleszti a gyermek finom motorikáját és képzelőerejét.

Quercetti Quack & Flap Sétáló kacsafigura
4 053 Ft 3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Quack & Flap a legkisebbeknek segít először felfedezni a világot, hiszen a menet közben hápogó-járó kacsával vicces és izgalmas sétákat tehet. Ez a magas minőségű fejlesztő játék egyszerre szórakoztat és tanítja a gyereket a koordinált mozgásra. Méretezésének köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kisgyerekek kezébe.

Hape Macska - megnyomod és megy
10 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos kis cica készen áll a legjobb barátjával. Nyomd megcsak told a macskát, engedd el és a macska elindul. A játék fejleszti a fizikai képességeket és a mozgáskoordinációt.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: