Matt 3189JR RICARD JUNIOR GORE GLOVES, black/gree
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

A fiú RICARD JUNIOR GORE kesztyű kiváló választás a síeléshez. A szigetelt kesztyű biztosítja, hogy fiad ne fázzon a hidegben. A termék mikroszállas poliészterből és softshellből készültek, GORE – TEX membránnal bevonva.

Matt 3199JR PATRICIA JUNIOR GORE-TEX GLOVES, fucsia
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány kesztyű PATRICIA JUNIOR GORE – TEX a Matt márkától remek választás a sílécen eltöltött pillanatokra. A szigetelt kesztyű biztosítja, hogy a lányod ne fázzon a hidegben. A termék mikroszállas poliészterből és softshellből készültek, GORE – TEX membránnal bevonva.

Matt fiú kesztyű DOO LONG_AZ
10 990 Ft

fiú kesztyű vízálló és légáteresztő Tootex membránnal rendelkezik, amely a kezedet szárazon és melegen tartja. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. DOO LONG_AZ Matt fiú kesztyű kék szigetelő KWM réteggel kitöltve.

Matt lány kesztyű DOO LONG-RS rózsaszín
10 990 Ft

lány kesztyű vízálló és légáteresztő Tootex membránnal ellátott, amely melegben és szárazon tartja a kezeket. A szélessége gumi segítségével szabályozható, amely meghúzást követően véd attól, hogy a hó az ujjakhoz kerüljön. A DOO LONG-RS rózsaszín matt lány kesztyű KWM szigetelő réteggel bélelt.

Matt 3200 Patricia Gore Mittens
21 190 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Matt 3200 Patricia Gore Mittens női egyujjas síkesztyű GORE-TEX vízálló és légáteresztő membránnal. A kesztyű bélelt modern szabással.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER black
10 690 Ft 10 490 Ft

A gyermek DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER kesztyű kiváló választás a síeléshez a Matt márkától. Meleg kesztyű vízálló cipzárral játékosan felöltözteti még a legkisebb gyermekeknek is. A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER blue
10 690 Ft 10 490 Ft

A fiú DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER kesztyű kiváló választás a síeléshez a Matt márkától. Meleg kesztyű vízálló cipzárral játékosan felöltözteti még a legkisebb gyermekeknek is. A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER pink
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány bélelt kesztyű DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER a Matt márkától, a vízhatlan cipzárnak köszönhetően a legkisebb gyermekek is könnyedén felveszik A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá. Kiváló választás téli síeléshez.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER red
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány bélelt kesztyű DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER a Matt márkától, a vízhatlan cipzárnak köszönhetően a legkisebb gyermekek is könnyedén felveszik A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3236 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES blue
10 690 Ft 10 490 Ft

A fiú BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES kesztyű a Matt márkától kiváló választás a havas örömökre. A kesztyű poliészterből készül, Tootex membránnal lett bevonva, hogy gyermeked ujjait melegen tartsák.

Matt 3236 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES pink
10 690 Ft 10 490 Ft

A lány BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES kesztyű a Matt márkától kiváló választás a havas örömökre. A kesztyű poliészterből készül, Tootex membránnal lett bevonva, hogy gyermeked ujjait melegen tartsák.

Matt 3237 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX MITTENS blue
9 990 Ft

Fiú BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX kétujjas kesztyű a Matt márkától poliészterből készül Tootex membránnal bevonva, hogy a gyermeked ujjait melegen tartsa. Szuper választás havas időtöltésre.

Matt 3237 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX MITTENS pink
9 990 Ft

Lány BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX kétujjas kesztyű a Matt márkától poliészterből készül Tootex membránnal bevonva, hogy a gyermeked ujjait melegen tartsa. Szuper választás havas időtöltésre.

Matt CUTE fiú kesztyű-50%

Matt CUTE fiú kesztyű

Értékelés: 5
10 490 Ft 5 190 Ft

Akció

Kesztyű fiúknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CUTE kék kesztyű fiúkknak szigetelő KWMG szigetelő réteggel van kitöltve.

Matt CUTE fiú kesztyű
10 490 Ft

Kesztyű fiúknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CUTE kék kesztyű fiúknak szigetelő KWMG szigetelő réteggel van kitöltve.

Matt DOO ZIPPER RJ lány kesztyű-26%
10 490 Ft 7 690 Ft

Akció

Lány kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RJ piros vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER-50%
10 490 Ft 5 190 Ft

Akció

Fiú kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER blue vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER NG
10 490 Ft

Fiú kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER black vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Matt lány kesztyű 3216 Love Cats
10 990 Ft

Kesztyű lányoknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt 3216 Love Cats rózsaszín kesztyű lányoknak szigetelő KWM réteggel van kitöltve.

Matt Fiú hosszú ujjú pamut póló LIMIT 9
10 490 Ft

A lány kesztyű vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CATS rózsaszín A lány kesztyű szigetelő KWM réteggel van kiltöltve.

Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín
10 490 Ft

Lány kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.