Leki Worldcup Race Coach Flex S Gtx (649805301)
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Leki Worldcup Race Coach Flex S Gtx (649805301) kesztyű az eredeti versenykesztyű legjobb alpesisízők igényeihez alakított verziója. Ez a kiváló minőségű kesztyű erős kecskebőrből készült belső kesztyűvel, GORE-TEX® anyagból készült vízálló membránnal és egyedi Trigger S rendszerrel büszkélkedhet. A mozgásszabadság korlátozása nélküli kézvédelmet olyan tulajdonságai teszik lehetővé, mint amilyen a kerámiával erősített EVA Finger Pads, a nagy LEKI Flex panel és a kiszélesített puha párnázás.

Etape Peak WS+
7 990 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Unisex sífutó kesztyű Etape Peak WS +. SoftShell membránnal és szigeteléssel, Thinsulate 3M. Érintőképernyős vezérlés SmartTouch

R2 Cover
6 240 Ft 5 614 Ft

Unisex kesztyű 2 v 1 téli futáshoz és sífutáshoz. Az ujjaskesztyű egyszerűen átváltozik egyujjas kesztyűvé. Meleg, légáteresztő és szélálló WINDBREAKER polár anyagból. A fényvisszaverő lenyomat gyenge fényviszonyok mellett fokozza a láthatóságot. Csúszásmentes ANTISLIP felület a tenyéren, melyet sífutásnál nagyra értékelsz.

R2 Slider

R2 Slider

Értékelés: 5
6 240 Ft 5 614 Ft

Férfi szellős kesztyű edzéshez enyhe klimatikus feltételekhez ajánlott WIND BLOCK védelemmel ellátva, amely hatékonyan véd a hőelvezetéstől, az ún. szélhűtés effektussal. Tenyér része dupla megerősített szerkezetű, a hüvelykujj elhasználódásra hajlamos helyeit exponált részek védik, mellyel hosszabb élettartam és magasabb használati kényelmet garantál.

Relax Mintás gyermek sí kesztyű
6 865 Ft 6 090 Ft

Van otthon egy kis sportolód, akit vonzanak a téli sportok? Jó magas adrenalin, havas szórakozás, síelés, snowboardozás, vagy talán egy eszeveszett Bobozás? Ne feledkezz meg a megfelelő felszerelésről, amelyben a legjobb teljesítményt fog nyújtani. Szóval élvezettel ugorj neki a téli örömöknek.