Coleman Tasman 3 Sátor

Coleman Tasman 3 Sátor

Értékelés: 4,5
48 990 Ft

46 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Tasman 3 háromszemélyes sátor, mely kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Alagút kialakítása és két bejárata lehetővé teszik a könnyebb közlekedést. Nagy ablakokkal a jobb megvilágítás érdekében. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, kitűnő minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült.


Westige KEMI 3+
36 990 Ft

29 988 Ft
+ ingyen szállítás

KEMI 3+ nagy alapterületű, kétponyvás sátor, nagy hálóval, mely két keresztezett rúdon függ. A sátor megbízható menedéket jelent 3–4 fő számára. A nagy előtér baj nélkül befogajda a hátizsákokat és más, a kempingezéshez elengedhetetlen tárgyakat. A tartószerkezet ellenálló rudakból áll, melyek a sátornak nagy szilárdságot és rugalmasságot kölcsönöznek. Ideális turisztikához és hosszú távú kempingezéshez egyaránt.


Husky Milet 3 Sátor

Husky Milet 3 Sátor

Értékelés: 4,5
46 990 Ft

24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Milet 3 személyes Sátrat egyszerű konstrukciója és gyors összeszerelhetősége miatt kedvelik annyian. Könnyedén, praktikusan magunkkal vihetjük kirándulásra, túrázásra, vagy fesztiválokra. Belső része légáteresztő nylon, szúnyoghálóval felszerelve.


Westige KEMI 2+
30 990 Ft

24 988 Ft
+ ingyen szállítás

KEMI 2+ egy különösen könnyű, megbízható, könnyen és gyorsan felállítható turistasátor kétrudas szerkezettel, 2–3 fő részére. Tágas hálószobája szellőztetőablakkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyon jó levegőáramlást és a tárolt tárgyak szellőzését. Ezzel a sátorral nekivághat mind a hosszabb, mind a hétvégi baráti kalandoknak. Ez a modell könnyűsége és felszereltsége révén turisztikára és kempingezésre alkalmas.


Westige SJONA
8 990 Ft

7 590 Ft

Beach shelter Sjonát minden kisgyerekes család örömmel fogadja a forró nyári napokon.


Coleman Darwin 3 plus Sátor
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Darwin 3 + egy tágas kempingsátor, mely számos előnnyel rendelkezik. 3 személynek alkalmas, a hálószoba összesen 3,8 négyzetmétert tesz ki, a maradék 1,8 négyzetméter az előszoba területe. Ferde kialakításának köszönhetően könnyebben ellenáll a szélnek, mindemellett 100%-os védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen és szellőzése is biztosított. Mind a külső, mind a belső sátor poliészter anyagból készült, a sátoralj polietilén anyagú.


Coleman Darwin 2 Sátor

Coleman Darwin 2 Sátor

Értékelés: 4,5
24 990 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Darwin 2 sátor ideális kirándulásokra, túrákra, két személy részére. Egyszerű szerkezetének köszönhetően könnyen felállítható. Szellőzése a nyílásokon keresztül biztosított, valamint véd az UV-sugárzástól. Anyaga poliészter, míg a sátoralj polietilénből készült. A sátor két részből áll, egy előtérből (0,3 négyzetméter) és egy szobából (2,9 négyzetméter).


Robens Osprey 2EX
199 010 Ft

188 990 Ft
+ ingyen szállítás

Robens Osprey 2EX tágas, gyorsan felállítható és kényelmes alagút sátor 2 ember számára, amely DAC alumínium ötvözet rudakat és egyedi HydroTex® AWT poliészter szilikont használ a nagy szakítószilárdság érdekében, magas UV ellenállással és feszültséggel minden időjárási körülmények között a jobb stabilitás biztosításáért.


High Peak Nevada 3 Sátor

High Peak Nevada 3 Sátor

Értékelés: 5
36 990 Ft

21 290 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Nevada 3 sátor kempingezéshez, kisebb és nagyobb utazásokhoz egyaránt ideális. Három fő részére is maximális kényelmet biztosít. Összeszerelése gyors és egyszerű. Tömege mindössze 3,4 kg, így bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.


High Peak Monodome 2 Turista sátor
15 990 Ft

12 490 Ft

High Peak Monodome 2 egy könnyű kétszemélyes turista sátor, mely remek választás nyári túrák, kempingezések vagy fesztiválok alkalmával. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, kiváló minőségű anyagból készült, stabil szerkezetű sátor. Egy bejárattal és praktikus szellőzőnyílással, mely biztosítja a megfelelő szellőzést.1500 mm-es vízállósága ellenáll a könnyed nyári záporoknak.** Padlója masszív polietilén, ajtaja a nyugodt éjszaka érdekében szúnyoghálóval van ellátva.


Coleman Darwin 2 plusz Kemping sátor
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Darwin 2 plus 3 személyes kemping sátor önhordó kialakítással. A kupola kialakításának köszönhetően, tágas belső teret biztosít. Kedvezőtlen körülmények között is komfortos érzetet biztosít a belül tartózkodóknak. Kitűnő választás a kempingezés kedvelőinek.


Coleman Darwin 3 Sátor

Coleman Darwin 3 Sátor

Értékelés: 4,5
30 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Darwin 3 háromszemélyes sátor, amely elengedhetetlen kelléke minden kempingezésnek. Felállítása rendkívül egyszerű és gyors, amit bárki képes elvégezni. Kiváló szellőzésű és strapabíró ezért a legzordabb időjárás sem tud kifogni rajta.


Vango Mambo 300 Sátor, Almazöld
65 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Mambo 300 sátor kitűnő választás kempingezéshez vagy hosszabb utazásokhoz. A sátor összesen 3 fő számára nyújt elegendő helyet. Egyszerűen és gyorsan összeszerelhető. A tágas sátortérhez egy bejárati csarnok is tartozik, ahol kényelmesen tárolhatja csomagjait.


Robens Challenger
63 005 Ft

59 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robens Challenger sátor 2 személy számára. Az oldalsó bejárat bevált szerkezete ferde alagútba a stabilitás és kényelem biztosítása érdekében alváshoz fejlett belmagassággal a fej számára a jelenlegi csomag méreteinél és súlyánál.


Coleman Hayden 3 Sátor

Coleman Hayden 3 Sátor

Értékelés: 5
44 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Hayden 3 Sátor kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz. 3 fő számára nyújt elegendő helyet, egyszerűen, gyorsan összeszerelhető. Két bejárata van, egy belső alvótérrel és egy tágas előtérrel rendelkezik. Dupla falának köszönhetően kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a belső alvó részt finom, légáteresztő poliészter háló fedi be.


Vango Tay 200 sátor
31 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Tay 200 dómsátor tágas bel térrel és remek kompakt csomagmérettel. Gótikus tetőívű előtérrel, ablakokkal és ügyesen összetekerhető padlóval, kiváló hely a felszerelés tarolására.


Coleman Monviso 3 Turista sátor
71 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Monviso 3 háromszemélyes turista sátor, mely kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz esetleg expedíciókhoz során is, hiszen kitűnően ellenáll a zord hegyividéki időjárásnak is, kiváló minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Alagút kialakítása és két bejárata lehetővé teszik a könnyebb közlekedést és fokozzák praktikusságát.


Husky Felen 2-3

Husky Felen 2-3

Értékelés: 5
92 990 Ft

88 500 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Husky Felen 2–3 személyes sátor. Kiválóan alkalmas kiránduláshoz, túrázáshoz, mivel könnyen összeszerelhető és kis helyen is elfér. Tágas előcsarnokból és erős tartószerkezetből áll, amelyet egyesít a lélegző nylon borítás. Ultralight sátor alkalmas szélsőséges körülmények közötti túrázásra, fő jellemzői a stabilitás, az alacsony súly és a tágas előtér.


Vango Delta Alloy 200 Cactus alagút sátor
63 688 Ft

57 319 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alagút sátor elülső és oldalsó bejárattal és előrebeállított tetővel. A Vango Delta Alloy 200 Cactus teljes mértékben ragasztott varratokat tartalmaz, lógó tartót lámpához, szúnyoghálót és nagyobb cipzárat a jobb szabályozáshoz. Biztosan értékelni fogod a kiterjesztett csomagot a kényelmesebb csomagoláshoz.


MSR Elixir 2
91 990 Ft
90 990 Ft
+ ingyen szállítás

MSR Elixir 2 nagyon könnyű sátor két személy számára. Kiváló választás többnapos túrákra vagy kempingezéshez. A sátor igazán tágas, számos praktikus fejlesztéssel rendelkezik, kiváló minőségű anyagokból készült, ezen felül könnyen felállítható, amit rossz idő esetén fogsz igazán értékelni.


Husky Bizam 2 Army Sátor
40 990 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Bizam 2 „woodland“ álcázó mintával egy impozáns és nagyon könnyű turista sátor, amely különösen az alkalmi utazókat fogja megörvendeztetni. A sátor mindkét vászna, a talaj és a szerkezete minőséges anyagból készültek, amelyek garantálják a tartósságot a külső hatásokkal szemben, jó légáteresztést és elegendő kényelmet.


Coleman Kobuk Valley 3 plus sátor
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Turisztikai sátor 3 személy számára, Coleman Kobuk Valley 3 plus előtérrel, sötét hálószoba BlackOut Bedroom® technológiával és a külső sátor speciális UVGuard™ bevonattal, amely megakadályozza a szövet megrongálódását a napsugárzás hatására.


Loap Holt 2 Sátor

Loap Holt 2 Sátor

Értékelés: 5
30 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Loap Holt 2 Sátor ideális választás a természetben kalandozáshoz. Két rúdból álló konstrukció, amely külső és belső elosztása segítségével védi Önt az esőtől. Bejárata dupla nyílással ellátott, így jó szellőzést biztosít. Két fő számára ideális, egy könnyebb utazáshoz. 5000 mm-ig vízálló.


Loap Butte 2 sátor
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Loap Butte 2 egy önfelállító sátor 2 személy számára. Súlya csupán 1,60 kg és az üvegszálas szerkezet segítségével egy mozdulattal felállíthatja. Csupán egy köpenye van 800 mm vízoszloppal és a 3000 mm vízoszloppal rendelkező padlóval. Ragasztott varratok, hogy ne folyjon be rajtuk a víz.


Husky Beast 3 (S12) Sátor

Husky Beast 3 (S12) Sátor

Értékelés: 5
60 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Husky Beast 3 duplafalú sátor tökéletesen alkalmas kirándulásokhoz akár biciklisek számára is, hiszen könnyen szállítható és egyszerűen felállítható. 3 személyes, két bejárata van, így biztosítja a nagyobb mozgásszabadságot. Védelmet nyújt az UV-sugarak ellen, külseje poliészter borítású, míg a belső sátor anyaga légáteresztő nylon, amely szúnyoghálóval van felszerelve.


Vango Spey 300 sátor
41 990 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Spey 300 csősátor gótikus feszítőszerkezettel egy ellenálló és szilárd, könnyen felállítható magasított mennyezetű sátor. Ablakokos előtérrel és ügyesen összetekerhető padlóval, kiváló hely a felszerelés tarolására.


Husky Bret 2 (S12) Sátor

Husky Bret 2 (S12) Sátor

Értékelés: 4,5
49 990 Ft

45 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Husky Bret 2 duplafalú sátor egyaránt alkalmas hosszabb és rövidebb kirándulásokra, túrázásokra. Ennek a két személyes, két bejárattal rendelkező sátornak a szállítása könnyű, felállítása gyors és egyszerű. A belső sátor anyaga légáteresztő nylon, amelyen szúnyogháló is található, a külső borítás pedig védelmet nyújt az UV-sugarak ellen.


Coleman Aravis 2 Sátor

Coleman Aravis 2 Sátor

Értékelés: 4
46 990 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Aravis 2 Kemping sátor elsősorban olyan kempingezőknek ajánlott, akik csomagajuk súlyát a lehető legalacsonyabban szeretnék tartani. A sátor alacsony kialakításának köszönhetően remek védelmet nyújt a széllel és az esővel szemben.


Coleman Tatra 3 Turista sátor
91 250 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Tatra 3 háromszemélyes turista sátor, mely kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz esetleg expedíciókhoz során is, hiszen kitűnően ellenáll a zord hegyividéki időjárásnak is, kiváló minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Alagút kialakítása és két bejárata lehetővé teszik a könnyebb közlekedést és fokozzák praktikusságát.


Husky Bizam 2 Plus Sátor, Zöld
36 990 Ft

33 490 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Bizam 2 Plus Sátor egy könnyen összeszerelhető, kis sátor. Kényelmes, dupla falú sátor, 2 személy részére. Jó minőségű vízálló, szellőző nylonból készült. Ideális túrázáshoz, kerékpározáshoz, kempingezéshez.


Vango Tango River 300 sátor
48 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Tango River 300 egy oldalsó bejárattal rendelkező alagút sátor. Tökéletes egy hoszabb vagy rövidebb utazáshoz, kis súlyának köszönhetően bármilyen utazáshoz magával viheti. Klasszikus kivitel, elegendő helyet biztosítva 3 személy és poggyászuk elhelyezésére. Igazán praktikus és gyorsan összeszerelhető.


Coleman Caucasus 3 Turista sátor
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Caucasus 3 háromszemélyes turista sátor, mely kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz esetleg expedíciókhoz során is, hiszen kitűnően ellenáll a zord hegyividéki időjárásnak is, kiváló minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Alagút kialakítása és két bejárata lehetővé teszik a könnyebb közlekedést és fokozzák praktikusságát.


Husky Sawaj 3 Sátor
92 990 Ft

86 900 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Sawaj 3 egy ultrakönnyű sátor 3 fő részére. Súlya mindössze 2,5 kg, tartós anyagból készült, 5000 mm-ig vízálló. Tökéletes választás túrázáshoz, kempingezéshez.


Husky Flame 2 Sátor, Zöld

Husky Flame 2 Sátor, Zöld

Értékelés: 5
68 990 Ft

60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Flame 2 egy könnyű és tartós anygaból készült kétszemélyes sátor, melyet kifejetten zor időjárási viszonykhoz terveztek. A hegyekben és télen is kiválóan megállja a helyét, 6000 mm-ig vízálló.


Vango Tango Apple Green 200 sátor
41 990 Ft

27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vango Tango Apple Green 200 egy stabil alagút sátor, 2 személy részére. Alagút formájú kialakítása maximális tér kihasználhatóságot biztosít. Bejárata tetővé kihajtható ezáltal növelve a sátor praktikusságát és biztosítja még esős időben is a száraz hálórészt.


Vango Tango Apple Green 300 sátor
48 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Tango Apple Green 300 egy oldalsó bejárattal rendelkező alagút sátor. Tökéletes egy hoszabb vagy rövidebb utazáshoz, kis súlyának köszönhetően bárhova magával viheti. Klasszikus kivitel, elegendő helyet biztosítva 3 személy és poggyászuk elhelyezésére. Igazán praktikus és gyorsan összeszerelhető.


High Peak Nevada 2 kupolasátor
30 990 Ft

27 990 Ft
+ ingyen szállítás

A High Peak Nevada 2 egy kupolasátor előtérrel. A szellőzéssel és tartozékokkal felszerelt sátor kellemessé teszi a víz melletti tartózkodást vagy akár egy rövidebb kirándulást is.


Vango Tango River 200 Sátor
41 990 Ft

27 990 Ft
+ ingyen szállítás

A 2 személyes Vango Tango River 200 sátor kempingezéshez, kisebb és nagyobb utazásokhoz egyaránt ideális. Alagút kialakítású, oldalsó bejárattal. A dupla falú, kiváló minőségű poliészter anyagból készült, strapabíró kialakítású sátor kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Mindössze 4,35 kg tömegének köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.


High Peak Sparrow Sátor
36 990 Ft

29 490 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Sparrow sátor kempingezéshez, kisebb és nagyobb utazásokhoz egyaránt ideális. Két fő részére is maximális kényelmet biztosít. Összeszerelése gyors és egyszerű. A megfelelő légáramlást a 3 szellőzőnyílás biztosítja.


Husky Burton 2-3 Sátor, Sötétzöld
43 990 Ft

39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Husky Burton 2–3 zöld, kiváló minőségű sátor 2–3 személy számára. Leginkább 2 felnőtt és egy gyermek számára megfelelő. Kényelmes, dupla falú sátor, vízálló külső burkolattal.


Vango Mirage Pro 200 Pamir Green, zöld kabát
92 990 Ft

82 990 Ft
+ ingyen szállítás

Önálló sátor alkalmas a vidéki kempingezésre, ahol a tökéletes rögzítés nem garantált. Vango Mirage Pro 200 Pamir Green megfelelően ellenáll az időjárás viszontagságainak és kitűnik a teljesen ragasztott varrásokkal, szúnyoghálók és a többfunkciós bemenettel.


Husky Bronder 2 Sátor, Zöld
65 990 Ft

60 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Husky Bronder egy kétszemélyes, duplafalú sátor, mely szélsőséges időjárás esetén is kiemelkedő stabilitást biztosít. Kiváló választás hegymászók, illetve azok számára, akik megbízható konstrukcióra, tágas belső térre és kis súlyra vágynak.


Vango Scafell 200 sátor
47 567 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Scafell 200 könnyen felállítható csősátor. Könnyű és ellenálló gótikus feszítőszerkezettel, amely mereven és szilárdan tart és visszaveri a csapadékot, alkalmas vad kalandozásokhoz.


Husky Bronder 3 Sátor, Zöld
74 990 Ft

66 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Bronder egy háromszemélyes, duplafalú sátor, mely szélsőséges időjárás esetén is kiemelkedő stabilitást biztosít. Kiváló választás hegymászók, illetve azok számára, akik megbízható konstrukcióra, tágas belső térre és kis súlyra vágynak.


Easy Camp Daysnug
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 fő részére, attraktív nyomtatással. Easy Camp Daysnug kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.


Easy Camp Nightden
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 személy számára színes tollak mintájával. Easy Camp Nightden kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.


Ferrino Lightent 2
77 390 Ft

69 590 Ft
+ ingyen szállítás

Dupla falú sátor 2 személy számára, vízálló felületkezeléssel, színben megkülönböztetett szerkezete megkönnyíti a felépítését. A bejárata szúnyoghálóval fedett. Belül lámpa felakasztásra szolgáló hurok és zsebek vannak az apróságok elhelyezésére. Ferrino Lightent 2 turizmushoz ideális.


Ferrino Lightent 3
87 390 Ft

78 590 Ft
+ ingyen szállítás

Dupla falú sátor 3 személy számára, vízálló felületkezeléssel, színben megkülönböztetett szerkezete megkönnyíti a felépítését. A bejárata szúnyoghálóval fedett. Belül lámpa felakasztásra szolgáló hurok és zsebek vannak az apróságok elhelyezésére. Ferrino Lightent 3 turizmushoz ideális.