FISKARS 112590 PowerGear™ Horgos ágvágó olló

Értékelés: 4,8 178 értékelés Márka: FISKARS Katalógus száma: 116889

Ingyen szállítás2 év garancia

FISKARS 112590 PowerGear™ Horgos ágvágó olló

FISKARS 112590 PowerGear II (L) horgos ágvágó olló. A könnyű súly és a tartósság érdekében az ágvágók a Fiskars által szabadalmaztatott üvegszál erősítésű műanyagból készülnek: FiberComp vagy Nyglass összetétel. A vágópengék a súrlódás csökkentése érdekében PTFE bevonatúak. A Powergear és Powergear II mechanizmusú ágvágókban az áttételes fogaskerekes szerkezet optima- lizálja az erőelosztást, így a vágóerőt akkor sokszorozza meg, amikor arra a legnagyobb szükség van. További információ

20990
4.8 178

22 790 Ft Piaci ár ÁFA-val
20 990 Ft

Katalógus száma: 116889

Leírás

Termékleírás

A Fiskars ágvágók többféle kerti vágási feladatra alkalmasak, vágási kapacitásuk max 50mm. A könnyű súly és a tartósság érdekében az ágvágók a Fiskars által szabadalmaztatott üvegszál erősítésű műanyagból készülnek: FiberComp vagy Nyglass összetétel. A vágópengék a súrlódás csökkentése érdekében PTFE bevonatúak. A Powergear és Powergear II mechanizmusú ágvágókban az áttételes fogaskerekes szerkezet optima- lizálja az erőelosztást, így a vágóerőt akkor sokszorozza meg, amikor arra a legnagyobb szükség van. Az első generációs Powergear ágvágóknál a fogaskerék rozsdamentes acélból készült és a vágófejbe volt beépítve. Az új generációs Powergear II ágvágóknál a fogaskerék FiberComp-ből készül és a nyélöntés része (ami egyébiránt szintén FiberComp anyagból készül).

  • A horgos fejforma miatt friss ágak vágására alkalmas
  • Közel vág az ágtőhöz
  • A csekély súly az izmok túlterhelése nélkül, hosszantartó munkát tesz lehetővé
  • Softouch markolat a kényelmesebb fogáshoz
  • Vágási átmérő: 50 mm
  • Hosszúság: 700 mm
  • Tömeg: 1120 g

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Emelő igen
Teleszkópos fogantyú nem
Átmérője vágó 50 mm
Hosszúság 692 mm
Súly 1.06 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.