Ravensburger Minecraft

Ravensburger Minecraft

Értékelés: 4,7
14 990 Ft 13 620 Ft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

HASBRO Rizikó-21%

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 10 570 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

Spin Master Klasszikus családi társasjáték - 10 játék
8 440 Ft

Ezzel a 10 klasszikus társasjátékot tartalmazó készlettel rengeteg szórakozásban lesz része akár családjával vagy barátaival játssza. A készlet egy praktikus fadobozban van elhelyezve, amelyen a játékmezők is megtalálhatók.

Piatnik Rummikub Twist new boksz társasjáték - Magyar nyelvű
6 340 Ft 6 260 Ft

Fiatalos megjelenés, lendületes játékmenet a különleges Twist szabályokkal! Ki rakja le elsőként az összes játékkövét egy érvényes kombinációban? A háromféle új joker új lehetőségeket hoz a játékba. A hagyományos jokerlap mellett megjelenik a Színváltó-Jokerlap, a Tükör-Jokerlap és a Dupla-Jokerlap is! Az alkatrészek új, formatervezett kialakítása kényelmesebbé teszi a játékot. Aki elsőként rakja le az összes játékkövét, az nyer.

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
16 000 Ft 15 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

Spin Master Klasszikus fából készült sakk
3 800 Ft

A sakk hagyományos kétszereplős asztali játék, amely a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt szórakoztató már generációk óta. Segít a logikus és stratégiai gondolkodás fejlesztésében.

ADC Blackfire Qwirkle

ADC Blackfire Qwirkle

Értékelés: 4,9
9 940 Ft

A QWIRKLE a 2011-es év játéka, amelynek célja ugyanazon színek vagy szimbólumok sorozatának elkészítése. Annak ellenére, hogy a Qwirkle szabályai nagyon egyszerűek, stratégiai gondolkodásra lesz sükséged és gondolkodnod kell a taktika előtt.

Piatnik Honeycombs

Piatnik Honeycombs

Értékelés: 4,7
5 480 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

** A Honeycombs ** szórakoztató az egész család számára. A játék célja, hogy annyi képlapot készíts, amennyit csak lehetséges, hogy a képeket ugyanazok a motívumok ** kapcsolják össze mindkét oldalról **. Teszteld a ** a nézőpontodat ** és a kombináló képességedet. Alkalmas játékosoknak ** 7 éves kortól **.

Piatnik Classic Sakk Társasjáték - Magyar nyelvű-46%
3 320 Ft 1 790 Ft

Akció

Dolgoztasd meg agytekervényeidet a Piatnik Classic sakktáblájával! A jól ismert stratégiai játék az otthoni játékkészlet elengedhetetlen alapdarabja, kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas elfoglaltságot jelent. Hívd ki családtagjaidat vagy barátaidat, és már indulhat is a küzdelem! 6 éves kortól ajánljuk.

Piatnik Pirate Ships

Piatnik Pirate Ships

Értékelés: 4,8
3 670 Ft

Sziasztok kalózok! Egy izgalmas csata vár rátok! Próbáld meg megcélozni az ágyúddal az ellenfeled hajóját, süllyeszd azt el, majd a zsákmányt használd saját hajót fejlesztésére. Ki nyer ebben a bombázó haditengerészeti csatában?

ADC Blackfire Brix

ADC Blackfire Brix

Értékelés: 5
7 070 Ft 4 760 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.

Piatnik Pixbox

Piatnik Pixbox

Értékelés: 5
3 530 Ft

Pixbox egy olyan játék, ahol gyakorlod a térbeli képzeletedet és gyors gondolkodásra és éles látásra van szükség. A játékban össze kell rakni az átlátszó pix kártyákat a kék kockásakkal és a piros mintákat utánozni a kártyákon a feladatokkal. A játék alkalmas játékosoknak 8 éves kortól .

Spin Master Dominó fémdobozban, Frozen
3 120 Ft

A Domino 28 minőségi műanyag darabot tartalmaz dominó színes grafikákkal, a Frozen 2 film szereplőivel. Ideális ajándék az animált mese minden rajongójának.

Woody Fa logikai játék

Woody Fa logikai játék

Értékelés: 3,8
2 710 Ft

A játék kezdetekor az első játékos titokban négy különböző színű csavar kombinációját helyezi el a játékmező fedett részébe. A másik játékos megpróbálja kitalálni ezt a kombinációt úgy, hogy négy kombinációt hoz létre egymás után következő sorokban a játéktáblán. A játék akkor fejeződik be, amikor a kitaláló játékos pontosan kitalálja az összes színcsavar kombinációját.

Bino halászat

Bino halászat

Értékelés: 4,5
3 940 Ft

A klasszikus játék egy gyönyörű fából készült kivitelben tökéletes a hosszú délutánokra. Fogd meg a horgászbotot és kapj el egy halat, polipot vagy más vízi élőlényt.

Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
4 270 Ft 4 080 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.

Goki Utazójáték - Shut the box II
5 710 Ft

Shut the box, nem kérdés ez egy kockajáték, és két játékos számára szerencsés kiadás egy utazási változatban. A játék célja, hogy a legtöbb szám a helyére kerüljön a játékfelületen. A győztes az a játékos, aki képes az összes számot a helyére tenni. Ha néhány rés nyitva marad, összegük összeadódik, és az nyer, aki eléri a legalacsonyabb számot.