WOLF WOLF pisztolyhab - POLISZTIROL - 750 ml

Márka: WOLF Katalógus száma: 100032224112

Közvetlenül partnerünktől

WOLF WOLF pisztolyhab - POLISZTIROL - 750 ml

Professzionális pisztolyos (PUR) szerelőhab POLISZTIRÉNRE – 750 ml További információ

2480

2 720 Ft Piaci ár ÁFA-val
2 480 Ft

Katalógus száma: 100032224112

Leírás

Termékleírás

Professzionális (PUR) szerelőhab – FIX express polisztirén 750ml, pisztolyos

A PUR hab FIX expressz polisztirolt előzetesen polimerizálják egy nedvességkezelő keverékkel egy aeroszolos tartályban. A kikeményedett hab jó hő és hangszigeteléssel rendelkezik, erős tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz, kivéve a teflon, polietilén és szilikon felületeket. A kikeményedett hab érzékeny az UV sugárzásra és a közvetlen napfényre.

Használat

Polisztirol habszigetelő táblák (más néven EPS vagy XPS) telepítésére használják az új épületek homlokzatára és alapjaira, valamint a régebbi épületek szigetelésére. Tetőfedés és szigetelés, csövek rögzítése és szerelése.

Használati feltételek

A habot speciális habpisztollyal felhordják. A megfelelő hőmérséklet + 5 ° C és + 35 ° C között lehet. A tartály hőmérséklete + 5 ° C és + 25 ° C között legyen; A legjobb eredmény +20 ° C-os tartályhőmérsékleten. A FIX expressz polisztirol jól porlasztja a zsírt, a gipsz- vagy stukkómaradványokat stb. és anyagok, például beton, tégla és vakolat. A keményített ragasztóval a felület festhető.

Biztonság

A konténereket függőleges helyzetben kell tárolni és szállítani. Hűvös, száraz helyen, + 5 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Az aeroszolos tartályokat nem szabad + 50 ° C feletti hőmérsékleten, közvetlen napfényben vagy hőforrásban tárolni.

Használati utasítás

Használat előtt ellenőrizze, hogy a tartály hőmérséklete megfelelő-e (+ 20 ° C). Miután a tartályt csatlakoztatta a habfegyverhez, keverjük össze a tartály tartalmát. Vigyen fel a habragasztót a szigetelőlemezre a kerülete körül (3–4 cm-re a szélektől), majd ragasztja az egyik csíkkal a deszka közepére, a tábla leghosszabb oldalával párhuzamosan (az egyes szalagok közötti távolságot kb. 25 cm-re tartsuk). Várjon kb. 2 percet a habragasztó felhordása után, majd nyomja meg a táblát a falhoz. A mellékelt polisztirol lemez felületét kb. 8 percig kiegyenlíteni lehet a rögzítés után. Az erkély mennyezetén és a hosszú küszöbön történő munkavégzéshez használjon beépítési konzolokat.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.