EST 1923 Kolonya permetezni Flower olajfa

Márka: EST 1923 Katalógus száma: 100002590022

Közvetlenül partnerünktől

EST 1923 Kolonya permetezni Flower olajfa

Kolonya használt illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét. Egy könnyű illat, amely hosszú ideig tart. Ez az illat a közlekedés, ha a kertek olajfák!. További információ

1180

1 180 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002590022

Leírás

Termékleírás

Kolonya használt illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét.

Egy könnyű illat, amely hosszú ideig tart. Ez az illat a közlekedés, ha a kertek olajfák!

Hogyan kell használni:

Használja fertőtlenítésére kezét. Ön is használja azt, amikor „kusza” fej (vagy spray öntsünk a kezét, összehangolása orr és vegyen egy mély lélegzetet). De légy óvatos! A Kolonya nagy mennyiségű alkoholt és gyakori használatra érdemes károsíthatja a nyálkahártyát! Ha Kolonya van az arcra (nagyon óvatosan), ne a szemét!


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.