EST 1923 Oszlopok és Levandule spray 150 ml

Márka: EST 1923 Katalógus száma: 100002590063

Közvetlenül partnerünktől

EST 1923 Oszlopok és Levandule spray 150 ml

A Colonyát a kezek fertőtlenítésére és a test frissítésére használják, kis sorok, kopások és rovarcsípések esetén. Akkor is használhatja, ha fáradt vagy amikor a fejét „összezavarja“. A levendula illata relaxációs állapotba hozza Önt és enyhíti a fáradtságot!. További információ

1190

1 190 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002590063

Leírás

Termékleírás

A Colonyát a kezek fertőtlenítésére és a test frissítésére használják, kis sorok, kopások és rovarcsípések esetén. Akkor is használhatja, ha fáradt vagy amikor a fejét „összezavarja“.

A levendula illata relaxációs állapotba hozza Önt és enyhíti a fáradtságot!

Hogyan kell használni:

Használja fertőtlenítésére kezét. Ön is használja azt, amikor „kusza” fej (vagy spray öntsünk a kezét, összehangolása orr és vegyen egy mély lélegzetet). De légy óvatos! A Kolonya nagy mennyiségű alkoholt és gyakori használatra érdemes károsíthatja a nyálkahártyát! Ha Kolonya van az arcra (nagyon óvatosan), ne a szemét!


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.