Tutee Úszó gyűrűk STAR

Tutee Úszó gyűrűk STAR

Száma: 15028000
Közvetlenül partnerünktől
A Tutee csillaggyűrűket a gyermekek úszásoktatásához tervezték, könnyen felhelyezhetőek, és a csillag alakú rögzítésnek köszönhetően jól tartanak a gyermek kezén, és nem áll fenn a vesz& További információ
4 350 Ft
Partnerünktől: Surtep s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.12.14 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.12.14 - 2023.12.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Surtep s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 15028000

Leírás

A Tutee csillaggyűrűket a gyermekek úszásoktatásához tervezték, könnyen felhelyezhetőek, és a csillag alakú rögzítésnek köszönhetően jól tartanak a gyermek kezén, és nem áll fenn a veszélye, hogy kicsúsznak a kezéből. Használhatók külön úszólemezként, amelyet mindkét vagy egy kézzel meg lehet fogni. Ezek helyettesítik a klasszikus úszóujjakat.
Párban és egységes színben kapható.

Méretek: 200×38mm
Lyuk átmérő: 70mm
Anyag: EVA hab

Az anyagról:

Az etilén-vinil-acetát (EVA), más néven poli(etilén-vinil-acetát) (PEVA) etilén és vinil-acetát kopolimerje. A vinil-acetát tömegaránya jellemzően 10–40 tömegszázalék között mozog, a maradék etilén.

Az EVA puha, rugalmas és nem nedvszívó. Az antibakteriális felület még gyakori használat esetén is könnyű karbantartást biztosít. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően gyakran használják sportfelszerelések, különösen úszásoktatáshoz szükséges felszerelések gyártásához. Az EVA habot töltőanyagként és különböző sporteszközök gyártásához is használják, mint például úszók, úszó- és úszódeszkák, úszóövek, síbakancsok, kerékpárnyergek, hokikesztyűk és sisakok, wakeboard bakancsok, vízisílécek, bakancsok, horgászbotok stb… A kereskedelmi halászeszközökhöz, például erszényes kerítőhálóhoz használt úszók gyártásához.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.