Singing Rock Rope Bag

Singing Rock Rope Bag

Értékelés: 4,6
10 990 Ft

Singing Rock Rope Bag praktikus kiegészítő hegymászoknak, kötél szállítására és védelmére kifejlesztett táska. Könnyű anyaga kopásálló, így hosszú élettartamú. A táska 50–60–70 m-es kötelek tárolására alkalmas. Vállpántja a kényelmes viseletért puha, párnázott. A táska 137 × 137 cm-es ponyvává hajtható ki.

Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 140 cm
5 490 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 140 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 11 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.

Petzl Power Crunch Box Magnézia por
3 290 Ft

Petzl Power Crunch Box Magnézia por 100% magnézium-karbonát por egy dobozba rejtve. A doboz teljesen zárt, két mászás között biztonságosan tárolható benne a magnézia por. Nagyon praktikus, hiszen darabos és por formájú magnézium keveréke, ezáltal kevésbé száll a levegőben.

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium, 200ml
3 890 Ft

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium praktikus és könnyen kezelhető termék. Gyorsan száradó folyadék, mely tartós felületet hoz létre a kézen és minden mászó tevékenységhez kiváló. Javítja a fogást, nem porlad el, és nem száll a levegőben, valamint környezetbarát készítmény.

CAMP Polimago chalk bag rainbow
8 290 Ft

Camp Polimago egy kiváló táska kefével különböző mászási stílusokhoz, a boulderinget beleértve. A lapos aljnak köszönhetően nem szóródik ki a magnézium.

CAMP Chunky Chalk
3 690 Ft

Super suché drcené magnezium Camp Chunky v odolném, uzavíratelném obalu. Obsah 300 g.

Ocun Lucky Kid + Belt Blue zsák
5 090 Ft

Ocun Lucky Kid magnézium porra alkalmas zsák. Színes mintájú, gyermekeknek megfelelő. Minden olyan fiatal mászónak ajánlott, aki vizuálisan ki szeretne tűnni a többiek közül.

Petzl Power Ball

Petzl Power Ball

Értékelés: 5
2 190 Ft

Petzl Power Ball 100% magnézium-karbonát por, egy poliészter zsákba rejtve. Ideális minden mászó tevékenységhez, ahol fontos, hogy ne csússzon a kéz. Az extra finom háló lehetővé teszi a por jó átadását, ezáltal megkönnyíti a használatot. Lényegesen kevesebb por száll a levegőben az alkalmazása során a hasonló termékekhez képest.

Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 120 cm
4 990 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 120 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 9 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.

Singing Rock Magnézium Por

Singing Rock Magnézium Por

Értékelés: 4,3
3 290 Ft

Singing Rock Magnum tört magnézium falmászáshoz (magnesium carbonate) papírzacskóban (300 g) alkalmas mászósport-tevékenységekhez.

Singing Rock Chalk Bag Large Magnézia zsák, Fekete
4 290 Ft

Singing Rock Chalk Bag Large egy hagyományos formájú, nagy méretű, kerek szájú magnézia zsák. A nagy nyílás és a felfelé táguló szabás révén könnyű belenyúlni, akár egy kézzel is, illetve a dupla hurok segítségével stabilan felcsatolható. Könnyen nyitható és zárható, akár egy kézzel is.

CAMP Re-Chalk

CAMP Re-Chalk

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

A Camp Re-Chalk kompakt tasak krétára, ami minőségi szövetből készült. A felhasznált anyag előnye, hogy szinte egyáltalán nem engedi ki a porszemcséket a krétából. A tasakot főleg hegymászók és más sportolók fogják értékelni, akik számára kulcsfontosságú a markolás.