Singing Rock Rope Bag

Singing Rock Rope Bag

Értékelés: 4,5
9 490 Ft

Singing Rock Rope Bag praktikus kiegészítő hegymászoknak, kötél szállítására és védelmére kifejlesztett táska. Könnyű anyaga kopásálló, így hosszú élettartamú. A táska 50–60–70 m-es kötelek tárolására alkalmas. Vállpántja a kényelmes viseletért puha, párnázott. A táska 137 × 137 cm-es ponyvává hajtható ki.


Singing Rock Magnézium Por

Singing Rock Magnézium Por

Értékelés: 5
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Magnum tört magnézium falmászáshoz (magnesium carbonate) papírzacskóban (300 g) alkalmas mászósport-tevékenységekhez.


Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 140 cm
4 990 Ft

4 590 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 140 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 11 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.


Singing Rock Chalk Bag Large Magnézia zsák, Fekete
3 090 Ft

Singing Rock Chalk Bag Large egy hagyományos formájú, nagy méretű, kerek szájú magnézia zsák. A nagy nyílás és a felfelé táguló szabás révén könnyű belenyúlni, akár egy kézzel is, illetve a dupla hurok segítségével stabilan felcsatolható. Könnyen nyitható és zárható, akár egy kézzel is.


Petzl Power Crunch Box Magnézia por
2 990 Ft

2 590 Ft

Petzl Power Crunch Box Magnézia por 100% magnézium-karbonát por egy dobozba rejtve. A doboz teljesen zárt, két mászás között biztonságosan tárolható benne a magnézia por. Nagyon praktikus, hiszen darabos és por formájú magnézium keveréke, ezáltal kevésbé száll a levegőben.


Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 120 cm
3 990 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 120 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 9 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.


CAMP Chunky Chalk
2 990 Ft

2 690 Ft

Super suché drcené magnezium Camp Chunky v odolném, uzavíratelném obalu. Obsah 300 g.


CAMP Polimago chalk bag rainbow
7 090 Ft

Camp Polimago egy kiváló táska kefével különböző mászási stílusokhoz, a boulderinget beleértve. A lapos aljnak köszönhetően nem szóródik ki a magnézium.


Mammut Rope Bag EleM t black zsák
10 990 Ft

10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rope Bag EleM hegymászókötél zsák a Mammut márkából, karpántokkal ellátva. A zsákba akár 80 dm hosszú kötél is belefér.


Petzl Power Ball

Petzl Power Ball

Értékelés: 5
1 990 Ft

1 490 Ft

Petzl Power Ball 100% magnézium-karbonát por, egy poliészter zsákba rejtve. Ideális minden mászó tevékenységhez, ahol fontos, hogy ne csússzon a kéz. Az extra finom háló lehetővé teszi a por jó átadását, ezáltal megkönnyíti a használatot. Lényegesen kevesebb por száll a levegőben az alkalmazása során a hasonló termékekhez képest.


Petzl Power Liquid Folyékony magnézium, 200ml
3 990 Ft

3 790 Ft

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium praktikus és könnyen kezelhető termék. Gyorsan száradó folyadék, mely tartós felületet hoz létre a kézen és minden mászó tevékenységhez kiváló. Javítja a fogást, nem porlad el, és nem száll a levegőben, valamint környezetbarát készítmény.