Arrow ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba

Arrow ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba

Száma: 100002347671
Közvetlenül partnerünktől
Rögzítő készlet az ARROW házikókhoz. A készlet segítségével egyszerűen, és helyesen rögzíti a házikók egy szilárd beton alaphoz. Sarok (rögzítő) pléh a betonba. További információ
13 936 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: LanitPlast

Partnerünk által szállítva

2021.12.13 - 2021.12.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: LanitPlast

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100002347671

Leírás

Gyártó – ARROW STORAGE PRODUCTS – Breese, ILLINOIS, USA

Rögzítő készlet az ARROW házikókhoz. A készlet segítségével egyszerűen, és helyesen rögzíti a házikók egy szilárd beton alaphoz.

A csomag tartalma:  

 • 4× sarok pléh
 • 8× tartó lemez
 • 12× csavar és vas anya a betonba

A házikót két féle módszerrel lehetséges talajhoz rögzíteni:

  • A rögzítő készlettel, amelyet kiegészítőként megvásárol. A készlet 4 darab sarok pléhet tartalmaz amelyek segítségével a négyszög alakú alapzathoz lehetővé teszi a rögzítést. A készlet továbbá tartalmazza a tartó lemezeket, amelyek egyik végét csavarok segítségével az alap kerethez rögzítjük, és a másik végét a hozzáadott vas anyákkal (betonba) az alaphoz rögzítjük.
   • Hagyományos csavarokkal, hagyományos anyákkal, közvetlenül az alap kereten keresztül (a csavarokat, és az anyákat a csomag nem tartalmazza). Igaz ez nem egy megtervezett megoldás, mit a rögzítő készlet használata esetén, viszont ha az Ön otthonában megtalálhatók a megfelelő csavarok és anyák, megspórolja a rögzítő készlet árát.

    A megvásárolható, házikóhoz tartozó alap, nem használható a házikó talajhoz rögzítésére. Az alap növeli a házikó szilárdságát, és egyszerűbbe teszi az esetleges padló beszerelését.

    * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.