shumee 10 db többszínű PE mászókő

Márka: shumee Katalógus száma: 100039388774

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

shumee 10 db többszínű PE mászókő

Készítse el saját mászófalát csemetéinek az udvaron ezekkel a színes mászókövekkel! A sziklamászás bármely korosztály számára nagyszerű tevékenység, különösen a gyermekeknek és a tizenéveseknek: aktívak lesznek, valamint fejlesztik erejüket, állóképességüket, egyensúlyukat és bizalmukat. Használja k További információ

16226

16 226 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100039388774

Leírás

Termékleírás

Készítse el saját mászófalát csemetéinek az udvaron ezekkel a színes mászókövekkel! A sziklamászás bármely korosztály számára nagyszerű tevékenység, különösen a gyermekeknek és a tizenéveseknek: aktívak lesznek, valamint fejlesztik erejüket, állóképességüket, egyensúlyukat és bizalmukat. Használja képzeletét a mászófal megalkotásakor: játszhat a kövek közötti távolsággal, illetve bármilyen játékra, famászókára vagy más szerkezetre is rögzítheti. A lehetőségek és kombinációk száma végtelen. A csomag 10 db mászókövet és 20 db csavart tartalmaz a könnyű és biztonságos felszerelés érdekében.Színe: piros, kék, narancssárga, zöld, sárgaA sárga kövek mérete: 10,5 × 9 × 4,5 cm (Ho x Szé x Ma)A kék és piros kövek mérete: 11,5 × 7,5 × 4 cm (Ho x Szé x Ma)A zöld és narancssárga kövek mérete: 10,5 × 9 × 4 cm (Ho x Szé x Ma)Anyaga: PEA csomag 10 db mászókövet és 20 db csavart tartalmazKültéri használatra alkalmasFigyelmeztetés: Maximális teherbírás 50 kgAjánlott életkor: 3–12 évFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra!FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.