Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Singing Rock Rope Bag

Singing Rock Rope Bag

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

7 590 Ft

Singing Rock Rope Bag praktikus kiegészítő hegymászoknak, kötél szállítására és védelmére kifejlesztett táska. Könnyű anyaga kopásálló, így hosszú élettartamú. A táska 50–60–70 m-es kötelek tárolására alkalmas. Vállpántja a kényelmes viseletért puha, párnázott. A táska 137×137 cm-es ponyvává hajtható ki.


Mammut Rope Bag EleM t black zsák
10 990 Ft

9 514 Ft

Rope Bag EleM hegymászókötél zsák a Mammut márkából, karpántokkal ellátva. A zsákba akár 80 dm hosszú kötél is belefér.


Singing Rock Chalk Bag Large Magnézia zsák, Fekete
2 990 Ft

2 690 Ft

Singing Rock Chalk Bag Large egy hagyományos formájú, nagy méretű, kerek szájú magnézia zsák. A nagy nyílás és a felfelé táguló szabás révén könnyű belenyúlni, akár egy kézzel is, illetve a dupla hurok segítségével stabilan felcsatolható. Könnyen nyitható és zárható, akár egy kézzel is.


Petzl Bandi Magnézia zsák

Petzl Bandi Magnézia zsák

Értékelés: 5
4 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Petzl Bandi klasszikus hengeralakú magnéziatáskába könnyedén befér a kezünk, így a „ziázás“ folyamata akár a falon, egy kézzel is megoldható. Merev fala mindig tartja a táskát, fedele tökéletesen zár, és nem szívja be a magnéziát. Oldalán könnyű hozzáférésű kefetartó található. Erős szíjjával bárhova könnyen rögzíthető.


Ocun Push Black Magnézia zsák
4 990 Ft

4 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Ocun Push Black egy praktikus, klasszikus formájú magnéziás zsák. A zsák nyílása elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen beleférjen az egész kéz. Az övre való rögzítéshez egy erős anyagból készült fül szolgál, az egyszerű használat érdekében zárózsinórral is ellátták. Rendkívül könnyű, puha és egyszerűen ápolható „softshell“ anyagból készült.