Petzl Power Crunch Box Magnézia por
2 990 Ft

2 690 Ft

Petzl Power Crunch Box Magnézia por 100% magnézium-karbonát por egy dobozba rejtve. A doboz teljesen zárt, két mászás között biztonságosan tárolható benne a magnézia por. Nagyon praktikus, hiszen darabos és por formájú magnézium keveréke, ezáltal kevésbé száll a levegőben.


CAMP Chunky Chalk
2 990 Ft

2 671 Ft

Super suché drcené magnezium Camp Chunky v odolném, uzavíratelném obalu. Obsah 300 g.


CAMP Re-Chalk
2 233 Ft
2 190 Ft

A Camp Re-Chalk kompakt tasak krétára, ami minőségi szövetből készült. A felhasznált anyag előnye, hogy szinte egyáltalán nem engedi ki a porszemcséket a krétából. A tasakot főleg hegymászók és más sportolók fogják értékelni, akik számára kulcsfontosságú a markolás.


Petzl Power Ball
1 990 Ft

1 690 Ft

Petzl Power Ball 100% magnézium-karbonát por, egy poliészter zsákba rejtve. Ideális minden mászó tevékenységhez, ahol fontos, hogy ne csússzon a kéz. Az extra finom háló lehetővé teszi a por jó átadását, ezáltal megkönnyíti a használatot. Lényegesen kevesebb por száll a levegőben az alkalmazása során a hasonló termékekhez képest.


Petzl Power Liquid Folyékony magnézium, 200ml
3 990 Ft
3 890 Ft

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium praktikus és könnyen kezelhető termék. Gyorsan száradó folyadék, mely tartós felületet hoz létre a kézen és minden mászó tevékenységhez kiváló. Javítja a fogást, nem porlad el, és nem száll a levegőben, valamint környezetbarát készítmény.