Talált termékek száma: 6

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Singing Rock Rope Bag

Singing Rock Rope Bag

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

7 590 Ft

Singing Rock Rope Bag praktikus kiegészítő hegymászoknak, kötél szállítására és védelmére kifejlesztett táska. Könnyű anyaga kopásálló, így hosszú élettartamú. A táska 50–60–70 m-es kötelek tárolására alkalmas. Vállpántja a kényelmes viseletért puha, párnázott. A táska 137×137 cm-es ponyvává hajtható ki.


Petzl Saka Magnéziazsák
5 990 Ft

5 190 Ft

Petzl Saka magnéziatáskába könnyedén befér a kezünk, így a „ziázás“ folyamata akár a falon, egy kézzel is megoldható. Merev fala mindig tartja a táskát, fedele tökéletesen zár, és nem szívja be a magnéziát. Oldalán könnyű hozzáférésű kefetartó található. Erős szíjjával bárhova könnyen rögzíthető.


Singing Rock Chalk Bag Large Magnézia zsák, Fekete
2 990 Ft

2 690 Ft

Singing Rock Chalk Bag Large egy hagyományos formájú, nagy méretű, kerek szájú magnézia zsák. A nagy nyílás és a felfelé táguló szabás révén könnyű belenyúlni, akár egy kézzel is, illetve a dupla hurok segítségével stabilan felcsatolható. Könnyen nyitható és zárható, akár egy kézzel is.


Petzl Bandi Magnézia zsák

Petzl Bandi Magnézia zsák

Értékelés: 5
4 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Petzl Bandi klasszikus hengeralakú magnéziatáskába könnyedén befér a kezünk, így a „ziázás“ folyamata akár a falon, egy kézzel is megoldható. Merev fala mindig tartja a táskát, fedele tökéletesen zár, és nem szívja be a magnéziát. Oldalán könnyű hozzáférésű kefetartó található. Erős szíjjával bárhova könnyen rögzíthető.


Ocun Push Black Magnézia zsák
4 990 Ft

4 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Ocun Push Black egy praktikus, klasszikus formájú magnéziás zsák. A zsák nyílása elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen beleférjen az egész kéz. Az övre való rögzítéshez egy erős anyagból készült fül szolgál, az egyszerű használat érdekében zárózsinórral is ellátták. Rendkívül könnyű, puha és egyszerűen ápolható „softshell“ anyagból készült.


Petzl Sakapoche Magnéziazsák
7 990 Ft

6 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Petzl Sakapoche Magnéziazsák egy nagyobb méretű, férfikéznek ideális táska, mely egy cipzáras zsebbel rendelkezik. A zsák kefetartó füllel és csatos övvel felszerelt. Az övet két fülön lehet átvezetni, melyek stabilizálják a derekán és nem engedik elfordulni. Méretének köszönhetően elfér benne magnézia, ami egy hosszú hétvégés mászáshoz is bőven elegendő. Formája csepp alakú, így ha boulderezés közben leteszi a szivacsra, kissebb eséllyel borul fel, mint egy cső alakú, klasszikus ziazsák. Belső anyaga puha polár, ami lehúzza a kezéről a felesleges magnéziát. Külső anyaga puha, cseppálló műszálas, így könnyen idomul, ha hátizsákkal, vagy kéményben mászik. Zárórendszere húzókás zsinóros, kellően jól záródik.