Jabra SPEAK 410 hangos konferencia hang kommunikátor számítógéphez és notebookhoz BLUHFPJSPEAK410

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Jabra Katalógus száma: 1283220

Ingyen szállítás

Jabra SPEAK 410 hangos konferencia hang kommunikátor számítógéphez és notebookhoz BLUHFPJSPEAK410

Minőségi kis hordozható hang kommunikátor Skype for Business tanusítvánnyal, omnidirekcionális mikrofon, 3,5 mm jack konnektor a headset csatlakoztatásához, számítógéphez való csatlakoztatás lehetősége USB kábelen keresztül, LED jelzés. További információ

28990
5 1

28 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 45 124 Ft, Megtakarítás: 16 134 Ft (35 %)

Katalógus száma: 1283220

Leírás

Termékleírás

Jabra SPEAK 410

A Jabra Speak 410 hordozható hang kommunikátorral bármilyen helységben kezdeményezhetsz konferenciahívásokat. – Skype for Business tanusítvánnyal

https://www.youtube.com/watch?…

Omnidirekcionális mikrofon

Az omnidirekcionális mikrofonnak köszönhetően, amely felfogja a hangot minden oldalról, tökéletesen fognak hallani.

Headset konnektor

Szeretnéd a hívásaid magánhívásként elintézni? Semmi sem egyszerűbb. A Jabra Speak 410 3,5 mm – es jack konnektorral van ellátva a headset csatlakoztatásáért.

Skype for Business tanusítvánnyal

A csomag kicsomagolása után azonnal működik az összes vezető UC platformon és a Skype for Business-ra hitelesített szoftveres telefonokkal. Elég csak az USB segítségével csatlakoztatni és a hívásokat azonnal a hang kommunikátorral kezelheted.

Főbb jellemzők

Minőségi kis hordozható hang kommunikátor Skype for Business tanusítvánnyal, omnidirekcionális mikrofon, 3,5 mm jack konnektor a headset csatlakoztatásához, számítógéphez való csatlakoztatás lehetősége USB kábelen keresztül, LED állapot jelzés.


Paraméterek

%2% paraméterei

Kapcsolat típusa vezeték nélküli
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.