Talált termékek száma: 6

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Richter Czech Erica.C.BB.72.F1. Pro Kilincs
2 390 Ft

Központi raktáron – Átvehető akár: 2018.06.25.

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2018.06.25.
Prémium szállítással Budapestre várhatóan: 2018.06.26.
Prémium szállítással vidékre várhatóan: 2018.06.26.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 15:00 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Richter kilincs ideális bármilyen helyiség ajtajához, hiszen a standard designnal rendelkező fogantyúja minden típusú szobához kiváló választás. Új és meglévő ajtókra is alkalmas. Könnyen, egyszerűen felszerelhető, ezért bárki számára ideális választás.


Richter Czech LEONARDO.BB.N. Pro, Kilincs
6 040 Ft

5 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

LEONARDO.BB.N. kilincs. Rozsdamentes kivitel, négyzet alakú rozettákkal. 13,5cm -es fogantyúval. Felülete szálcsiszolt, így kevésbé látszik meg rajta az ujjlenyomat. A csomag tartalmazza a szerelési anyagokat és egy sablont is.


Richter Czech AMADEA.BB.N. Pro, Kilincs
6 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

AMADEA.BB.N. kilincs. Rozsdamentes kivitel, négyzet alakú rozettákkal. 13,5cm -es dizájnos fogantyúval. Felülete szálcsiszolt, így kevésbé látszik meg rajta az ujjlenyomat. A csomag tartalmazza a szerelési anyagokat és egy sablont is.


Richter Czech C.BOLZANO.BB.NIMA Kilincs
9 300 Ft

8 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Richter C.BOLZANO.BB.NIMA Kilincs ideális választás bármely helyiségbe és lakásbelsőbe. Modern stílusával eklektikát varázsol otthonába, matt nikkel felülete stílusossá teszi. Acélszerkezete pedig hosszantartó élettartamáról gondoskodik.


Richter Czech C.THEA.BB.NIC Kilincs
3 740 Ft

2 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Richter Czech C.THEA.BB.NIC igazán stílusos kialakítású a négyzet alakú rozettáknak és a fekete nikkel bevonatnak köszönhetően. A polírozott króm felületen az ujjlenyomatok kevésbé tapadnak meg. Felszerelése rendkívül egyszerű.


Richter Czech C.THERESIE.BB.NIC Kilincs
3 740 Ft

2 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Richter Czech C.THERESIE.BB.NIC igazán stílusos kialakítású a négyzet alakú rozettáknak és a fekete nikkel bevonatnak köszönhetően. A polírozott króm felületen az ujjlenyomatok kevésbé tapadnak meg. Felszerelése rendkívül egyszerű.