Mac Toys 2 az 1-ben Geo tudomány
2 890 Ft

GEO szett, ahol megismerkedhetsz a vulkáni tevékenységgel vagy lemodellezheted a homokot a víz alatt. Kiváló készlet, amivel a gyerekek különböző kísérleteket próbáljanak meg. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes tudományos információkat.

Clementoni Gyerek laboratórium - Szappan készítés
8 190 Ft 6 690 Ft

A fantasztikus Clementoni Gyerek laboratórium – Szappan készítő készlettel sok szórakozásban lesz részed szappanok, tusfürdők és illatos fürdőbombák készítése közben. Ne félj kísérletezni! Keverd össze az illatokat és a lágyító összetevőket, és készítsd el a saját egyedi termékedet.

Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő, nagy szett
10 190 Ft 9 510 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő mindent tartalmaz, ami szükséges a színes slime elkészítéséhez. A praktikus keverő segítségével könnyedén megalkothatod a saját színes slimeodat! Hogy a slimeod eredeti lehessen adj hozzá színes gyöngyöket, csillogókat vagy egy speciális összetevőt, amitől a slime világítani fog a sötétben.

SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 2,7
3 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?

SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1,7
4 090 Ft

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?

Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 350 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!

Safari Ltd. Emberi fejlődés Oktató játék
4 410 Ft

Safari Ltd. Emberi fejlődés kiadásával igen egyszerű lesz elmagyarázni gyermekének az emberi egyedfejlődés történetét. A csomag 5 szakaszban mutatja be a fejlődéstörténetet. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Poopsie Nyálkacsokor: Slime Smash - Rainbow Blossoms
13 390 Ft

Nyisd fel a nyálka bájos virág alakú csomagolását. A csomagolás belsejében 3 réteg különböző állagú nyálka van ropogó golyókkal. Alaposan gyúrd össze a rétegeket és egy teljesen új nyálát kapsz! Minden csomagolás tartalmaz 4 különböző virágot, apró csillámot, díszítést a nyálkába és extra nyálkát.

Clementoni CYBER beszélő robot
17 290 Ft 11 380 Ft

A hihetetlen Clementoni Robot Cyber tudományos készlet hét üzemmódban beszél és a technika iránt érdeklődők számára tökéletes. Hosszú órákig tartó szórakozást biztosít! Válj a robotika és az elektronika valódi szakértőjévé.

Kosmos FS Tengeri rákok
6 420 Ft

Keltsd életre a őskort és ismerkedj meg a kopoltyúsokkal. Az első lárvák 1 – 2 napon belül kikelnek. Figyeld őket, hogyan növekednek, táplálkoznak és mozognak a vízben. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a kopoltyúsok sikeres tenyésztéséhez.

Clementoni Gyerek laboratórium szappanok és fürdőszobai bombák gyártása
4 680 Ft

Újdonság

Ez a tudományos Szett szappanok és fürdőszobai bombák gyártására a Gyermeklaboratórium kiadásából lehetővé teszi, hogy saját otthoni kozmetikummal kísérletezz. Élvezd a sok mókát ezzel a fantasztikus szettel a szappanok és illatos fürdőbombák gyártása közben. Légy a szappanművészet mestere, és adj ajándékokat barátainak.

Kosmos MB Csodás ásványok
4 090 Ft

Áss és fedezd fel az ásványi anyagokat úgy, mint az igazi geológusok! Öt különböző féldrágakövet rejtenek egy gipsztömbben. A színes útmutatóban többet megtudhatsz az ásványokról.

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet
4 010 Ft

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet házilag előállított gyertyák készítésére alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a gyertyák különböző formájú elkészítését, ezzel fejlesztve a saját kreatív gondolkodásukat. A díszgyertyák szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.

SES Dinoszaurusz keltetés

SES Dinoszaurusz keltetés

Értékelés: 5
3 200 Ft

Mit tennél, ha dinoszaurusz tojást találnál? Tapasztald meg most! Helyezd a tojást egy vízzel teli tartályba, és várjon. Körülbelül egy hét múlva a héj kinyílik és kiderül, hogy néz ki a dinoszaurusz.

SES Gyermek borotválkozó készlet
7 870 Ft 3 200 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

Kosmos MB Növekvő kristályok
3 470 Ft

Nézd meg, hogyan lesz a fehér kristályos sóból, egy kis vízből és színezékből csodásan növekvő kristály. És egyébként azt is meg fogod érteni, hogy mi a kristály, és hogyan alakulnak ki annak különféle formái.

SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Piros
3 200 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
6 760 Ft 6 690 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.

Clementoni Jurassic World 2 - Vulkán + TREX 2in1
5 750 Ft

Ezzel a Clementoni Jurassic World 2 – Vulkán + TREX 2in1kreatív készlettel a hihetetlen Jurassic Worldbe térhetsz vissza! Építsd meg a a T-Rex csontvázát. Készítsen vulkáni kitöréseket csodálatos tudományos kísérletekkel .

Clementoni Jurassic Park 2 - Velociraptor
4 280 Ft

Az őskor még soha nem volt ilyen csodálatos! A Clementoni Jurassic park 2 – Velociraptor készlettel felfedezheted a Velociraptor fantasztikus csontvázát, amelyet összerakhatsz. Jegyezz fel és tanulj valami újat arról a környezetről, amelyben ez a hihetetlen őskori lény élt.

Clementoni Mechanikus laboratórium Mezőgazdasági traktor 200 darabos
7 490 Ft

Clementoni Mechanical Laboratory Mezőgazdasági Traktor egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít, hogy közelebb kerülj a mezőgazdasági gépek világához és az erőátviteli mechanizmusok funkcióihoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus modellt, majd merülj el kalandban.

Rainbow Surprise Fantasy Friends - Mesebeli lények
6 490 Ft

mesebeli lények kedves figurák, melyek ragacsot köpnek és csillámot szórnak. Nyisd ki a parfüm formájú csomagolást és fedezd fel, melyik lény van benne. Hagyd, hogy elvarázsoljon a kedves külseje.

SES Slime nagy szett kiegészítőkkel
4 280 Ft

Itt az idő a slimera! Három csodálatos szín, két különböző típus, egy különleges illat és sok móka. Keverj a slimeba habgolyókat és a gyümölcskonfettit. Szórakozás, ami nem unalmas!

Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
4 090 Ft 4 010 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő – mini szettben sok érdekes kísérletet találsz. Játssz és kísérletezz, mint egy igazi kis tudós. Ezzel a készlettel szórakozható módon fedezheted fel a kémia és a viszkózus folyadékok titkait.

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium
9 590 Ft 8 840 Ft

Különleges SPA laboratórium készlet a Frozen 2 engedélyével. A csomagolás saját kozmetikumok készítésére alkalmas összetevőket és eszközöket tartalmaz. A gyermekek készíthetnek parfümöket, szappant, pezsgő fürdőpatronokat és még sok más biztonságos kozmetikumot. Elza királynővel fagyos termékek is készíthetők!

Clementoni Gyerek laboratórium Kőzet és ásvány készítés
6 690 Ft

Ez a Gyermek laboratórium Kőzet és ásvány készítés készlet lehetővé teszi a fiatal tudósok számára, hogy felfedezzék az ásványi anyagok titkait. A gyerekek megtanulnak igazi kristályokat létrehozni és köveket díszíteni. De először a drágaköveket ki is kell ásni a tömbből. A kézikönyvben a gyerekek felfedezik az ásványtan, a kristályok és a sók kémiai reakcióinak minden titkát!

Clementoni Gyerek laboratórium - Parfümkészítés
8 190 Ft 6 690 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Parfümkészítés fantasztikus szett olyan recepteket és összetevőket tartalmaz, amelyekből csodás parfümöket készíthetsz. Parfümök, szappanok, krémek, aromás fürdősók és még sok más.

Hape Bamboo - Készlet iránytűvel
2 990 Ft

Találja meg a helyes utat ezzel a funkcionális iránytű készlettel. Az iránytű hátulján egy jelzőtükör található. A csomagban egy karabiner is található, ami akár 10 kg utazáshoz szükséges felszerelést is képes megbírni.

Safari Ltd. Tuba - Hangszerek
4 810 Ft

Tuba Hangszerek 8 hangszer modelljét tartalmazza. A velük való játék közben a gyerekek könnyedén sajátítják el az új szavakat. Együtt megnevezhetitek az egyes hangszereket vagy az egyes részeiket, például a hegedűét – test, fogólap, csapok, csiga, f-lyuk, stb.

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 690 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.

Clementoni Gyerek laboratórium - Ajakbalzsam készítés
4 390 Ft 4 010 Ft

Igazi tudományos készlet Clementoni Gyerek laboratórium – Ajakbalzsam készítés A képes használati utasítás lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, ennek köszönhetően teljesen biztonságosan játszhatnak. Ezzel tudományos a szettel sok szórakozásban lehet részed!

Clementoni Gyerek laboratórium Pattogós labda készítés
4 680 Ft

Ez az egyedülálló Gyerek laboratórium Pattogós labda készítő készlet lehetővé teszi, hogy a kis tudósok igazi pattogós labdákat készítsenek, amik színesek és szórakoztatóak. Az elkészítési folyamat egyszerű és gyors. Merítse a kitöltött formát vízbe, és hagyja néhány percig pihenni. A kísérlet befejeződött!

Clementoni Jégvarázs 2 Mágikus kristály készlet
5 750 Ft

Ez a különleges Jégvarázs 2 kreatív varázskristály készlet lehetővé teszi a kislányoknak, hogy kristályokat készítsenek, és megalkossák a Jégvarázs csodálatos világát. Elza Jégkirálynővel a lányok hihetetlen sókristályokat alkotnak. A folyamat nagyon egyszerű és gyors. Csak merítsd el a formát vízben, majd hagyd néhány percig pihenni, és a kísérlet máris kész!

Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
6 690 Ft

A hihetetlen Clementoni Mechanical Laboratory Monster truck egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít arra, hogy közelebb kerülj a mechanikus és a mérnöki világhoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus Monster truck modellt, majd merülj el kalandban. A készlet tartalma egy differenciálmű, vezérlőrész, fogastengely és kardántengely.

Melissa & Doug Bogár zseblámpa
5 690 Ft 5 350 Ft

A sötétség nem ijeszt meg egyetlen kalandort sem, ha ezzel az aranyos bogár formájú zseblámpával világít. Ne felejtsd el becsomagolni a kirándulásokra, a sátorba vagy a barlang felfedezéséhez.

Melissa & Doug Bűvész szett DeLuxe
17 420 Ft

Minden kezdő bűvész és varázslónő számára megfelel ez a 10 egyszerű varázslattal ellátott készlet. A készlet minőségi fából készült, és olyan trükköket tartalmaz, amelyeket a kezdők is könnyen megtanulhatnak.

Poopsie Slime csokor: Slime Smash - Happy Daisies
13 390 Ft

Nyisd ki a slime kedves csokor formájú csomagolását. A csomagolás belsejében 3 réteg különböző textúrájú slime található. Gyúrd meg alaposan az összes réteget és szerezz egy egészen új slime-t! Minden csomagolás 4 különböző csokrot, apró csillámokat, csillámokat tartalmaz a slime díszítéséhez, valamit slime-t is.

Poopsie Slime csokor: Slime Smash - Summer Petals
13 390 Ft

Nyisd ki a slime kedves csokor formájú csomagolását. A csomagolás belsejében 3 réteg különböző textúrájú slime található. Gyúrd meg alaposan az összes réteget és szerezz egy egészen új slime-t! Minden csomagolás 4 különböző csokrot, apró csillámokat, csillámokat tartalmaz a slime díszítéséhez, valamit slime-t is.

Safari Ltd. Életciklus - Pók
3 790 Ft

Ez a készlet segít a gyermekeknek többet megtudni a pók életciklusáról. A tojástól a tojászsákig, a kis pókon át a felnőtt pókig. Több mint 45 000 pókfaj létezik. Valamennyi közülük veszélyesnek minősül mérgező harapásuk által, és az emberek kártevőknek tekintik őket, de a pókok valójában segítségükre vannak más mindennapi kártevőkkel szemben – legyeket, százlábúkat, csótányokat vagy bolhákat esznek.

Safari Ltd. Naprendszer

Safari Ltd. Naprendszer

Értékelés: 4,5
3 610 Ft

Safari Ltd. Naprendszer játékának köszönhetően már igen fiatal korban ismereteket szerezhetenek a gyerekek Naprendszerünkről, bolygóinkról. Remek eszköz, hogy szélesítse gyermeke látókörét. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Tuba - Vadnyugat
4 810 Ft

Tuba Vadnyugat 10 replikát tartalmaz, amik 4–7,5 cm nagyságúak. A figurák kitűnő segédeszközök az amerikai élet tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

SES T-rex csontváz

SES T-rex csontváz

Értékelés: 5
4 010 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy T-rex csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a T-rexet és játssz vele!

SIMBA Glibbi Slime vízszínező zselé, zöld
2 000 Ft

A Glibbi vízszínezőpor a vizet zöld zselévé változtatja és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. Azután elég vizet engedni hozzá és kihúzni a lefolyódugót.

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet
3 610 Ft

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
16 880 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
4 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

Clementoni Gyerek laboratórium ékszerkészítés
4 680 Ft

Az egyedülálló Gyerek laboratórium ékszerkészítés szett lehetővé teszi a kis tudósok számára, hogy fantasztikus ékszereket és kristály drágaköveket készítsenek. A lányok is felfedezhetik a kémia és a sóreakciók titkait. A készlet tartalmaz mindent, ami a javasolt kísérletek szórakoztató kivitelezéséhez szükséges.