Alltoys My Fairy Garden - virágház
4 430 Ft

Ezzel a szettel a virágcserépben egy mesés otthont hozhatsz létre Lilynek, a virágtündérnek. A ház tetején ültess szép virágokat és gondoskodj róluk. A legszebb tündérotthon létrehozásához rendelkezésedre áll számos szép kiegészítő, mint a hinta, kis asztal, teáskészlet, tavirózsa szirmai vagy a szélkerék.


Albi Mini Konyhai készlet-27%

Albi Mini Konyhai készlet

Értékelés: 1
3 690 Ft

2 690 Ft

Akció

Az Albi Minisada Konyhai készlet segítségével a gyermekek megismerhetik mi történik a konyhában. A műanyag eszközökkel és főzőedényekkel finom csemegéket tudnak elkészíteni.


Safari Ltd. Emberi fejlődés Oktató játék
3 690 Ft
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Emberi fejlődés kiadásával igen egyszerű lesz elmagyarázni gyermekének az emberi egyedfejlődés történetét. A csomag 5 szakaszban mutatja be a fejlődéstörténetet. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.


Albi Szappan laboratórium

Albi Szappan laboratórium

Értékelés: 5
5 240 Ft

Az EP LINE Szappan laboratórium kreativitásra ösztönzi gyermekét, emellett szórakoztató oktatási tevékenység.


Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
15 930 Ft

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.


Alltoys My Fairy Garden - mini virágcserép sárga
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kreatív készlettel, Joy tündérrel és a kismadár barátjával megtanulod elültetni és gondozni a növényeid a virágcserépben. Egyszerűen ültesd el a magvakat és napról napra figyeld, ahogy a természet varázsol.


Alltoys My Fairy Garden - narancssárga mini virágcserép
1 890 Ft

Akció

Ezzel a kreatív készlettel, Hope tündérrel és a kismadár barátjával megtanulod elültetni és gondozni a növényeid a virágcserépben. Egyszerűen ültesd el a magvakat és napról napra figyeld, ahogy a természet varázsol.


Mac Toys 2 az 1-ben Geo tudomány
2 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GEO szett, ahol megismerkedhetsz a vulkáni tevékenységgel vagy lemodellezheted a homokot a víz alatt. Kiváló készlet, amivel a gyerekek különböző kísérleteket próbáljanak meg. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes tudományos információkat.


Mattel Jurassic World - ásatás játékszett
12 590 Ft

11 910 Ft

Ezzel a játékszettel a gyerekek paleontológusokká válhatnak. A mellékelt eszközök segítségével (kalapács, ecset és lapát) találd meg és állítsd össze a teljes T-Rex-et a kiásott csontokból.


Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 490 Ft

3 270 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.


Safari Ltd. Naprendszer

Safari Ltd. Naprendszer

Értékelés: 4,5
3 440 Ft

Safari Ltd. Naprendszer játékának köszönhetően már igen fiatal korban ismereteket szerezhetenek a gyerekek Naprendszerünkről, bolygóinkról. Remek eszköz, hogy szélesítse gyermeke látókörét. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.


SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 3
2 853 Ft

2 490 Ft

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?


SES Gyermek borotválkozó készlet
2 874 Ft

2 590 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.


SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1
3 713 Ft
3 580 Ft

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?


Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet
3 180 Ft

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet házilag előállított gyertyák készítésére alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a gyertyák különböző formájú elkészítését, ezzel fejlesztve a saját kreatív gondolkodásukat. A díszgyertyák szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.


Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet
7 558 Ft

3 220 Ft

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!


Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték
7 830 Ft

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték nyálka előállítására kifejlesztett, kreativitást igénylő, kísérletező játékkészlet. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készíthetőek a különböző nyálkák és ragacsos anyagok. Ideális időtöltés minden gyereknek!


Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
7 560 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.


Trefl Science 4 U Spa stúdió
7 558 Ft
7 380 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!


Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
3 970 Ft

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.


Mac Toys Az első tudós szettem
2 640 Ft

Tanulj meg úgy gondolkodni, mint egy tudós és fedezze fel új dolgokat! Kiváló készlet, amivel a gyermekek megpróbálhatják az első kísérleteiket. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes információkat különböző tudományágakból. 8 éves kortól alkalmas.


Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 300 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!


4M Napelemes jármű
4 490 Ft

Készíts egy üres italos konzervdobozból egy járművet, amely napenergiával működik. Ki a nap sugarai, és majd csak nézni, ahogy a rover fut köszönhetően az átalakítás a napfényt energiává.


4M Napelemes repülőgép
4 490 Ft

Építsd meg a saját napelemes repülőgépedet, amely valóban repül és csak napenergia segítségével. Tedd ki a napsugarainak, és csak figyeld, hogy hogyan repül körbe-körbe a mobil állványon, és végkép nem szennyezi a környezetet.


4M Víztisztító
3 190 Ft

Ez a szórakoztató szett tartalmazza az összetevőket a tanulságos víztisztítással kapcsolatos kísérletekhez. Ismerd meg a gyakorlatban a piszkos víz tisztítását és újrahasznosítását érdekes kísérleteket elvégzésével.


Addo Készlet - készíts saját nyálkát
2 390 Ft

Alkosd meg a saját nyálkádat a saját laborodban! Keverd össze az egyes hozzávalókat az utasítások alapján,és 3 perc alatt kész lesz a nyálka olyan színben, amilyet választasz ( zöld, rózsaszín vagy lila). Ezután elég már csak húzni, nyomkodni és élvezni a végtelen szórakozást!


Addo Nagy gyurma 750g
3 041 Ft
2 990 Ft

Nagy tégely 750g klasszikus „**undorító **“ nyálkát tartalmaz, amely szó szerint átáramlik az ujjain! Ez pontosan az, ami a gyerekeket legjobban érdekli! 3 színformát kínál (zöld, kék, narancssárga).


Alltoys Varázslat készlet exkluzív
15 120 Ft

Szeretnél a mágia igazi mesterévé válni? Ezzel a készlettel és útmutató DVD-vel és könyvvel , meg tanulhatod a legjobb varázslatokat és trükköket, melyekkel összezavarhatod a barátaid fejét.


Teddies Teleszkópos távcső dobozban
5 170 Ft

Tekints be a világegyetem mélységeibe ennek a kiváló teleszkópos távcsőnek a segítségével. Minden kis világegyetem rajongót magával ragad. Fedezd fel az égitestek titkait és szépségeit. Figyeld meg a Hold felszínének részleteit.


Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 550 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.