Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő, nagy szett
10 890 Ft 9 300 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő mindent tartalmaz, ami szükséges a színes slime elkészítéséhez. A praktikus keverő segítségével könnyedén megalkothatod a saját színes slimeodat! Hogy a slimeod eredeti lehessen adj hozzá színes gyöngyöket, csillogókat vagy egy speciális összetevőt, amitől a slime világítani fog a sötétben.

SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 3,5
2 853 Ft 2 650 Ft

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?

SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1
3 713 Ft 3 590 Ft

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?

Albi Az első kísérleteim-21%

Albi Az első kísérleteim

Értékelés: 4
11 790 Ft 9 290 Ft

Kiárusítás

Több tucat érdekes kísérlet, ami játékos módon ismerteti meg a gyerekekkel a fizika, a kémia és az optika alapjait. A készlettel összeállíthatsz egy mérleget is, amin megtanulhatod, hogy kell mérni és kimérni az alapanyagokat. Ezen felül láthatatlan tintát vagy buborékokat is készíthetsz.

Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 310 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!

Safari Ltd. Emberi fejlődés Oktató játék
4 190 Ft

Safari Ltd. Emberi fejlődés kiadásával igen egyszerű lesz elmagyarázni gyermekének az emberi egyedfejlődés történetét. A csomag 5 szakaszban mutatja be a fejlődéstörténetet. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Clementoni Laboratórium gyerekeknek - Emberi test készlet
10 290 Ft 9 300 Ft

A Laboratórium gyerekeknek egy nagyszerű Clementoni termék, melynek köszönhetően – a gyerekek egyszerűen és könnyen jutnak hozzá az érdekes információkhoz az emberi anatómiáról. A tanulás az emberi test valósághű modelljének a felépítésével kezdődik – csontváz és szervek. A DNS kettős spirál és az igazi sztetoszkóp, amellyel hallani lehet a szívverést, a készlet részét képezik.

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
15 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Clementoni Gyerek laboratórium - Vízi kristály készítés-40%
8 090 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Ez a hihetetlen Clementoni Gyerek laboratórium – Vízi kristály készítés segít az óriás kristályok tudományában való elmélyedésben. A speciális tartály és a speciális sók használatával láthatod, hogy az óriás színes kristályok miként nőnek a vízben. A megfigyeléshez használj nagyítót és ne hagyd ki a fantasztikus tudományos kísérlet legcsekélyebb részletét sem.

Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
4 490 Ft 4 380 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő – mini szettben sok érdekes kísérletet találsz. Játssz és kísérletezz, mint egy igazi kis tudós. Ezzel a készlettel szórakozható módon fedezheted fel a kémia és a viszkózus folyadékok titkait.

SES Triceratops csontváz

SES Triceratops csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 850 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt majd el ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy Triceratops csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a Triceratopsot és játssz vele!

SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Rózsaszín
3 710 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!

SES Dinoszaurusz keltetés

SES Dinoszaurusz keltetés

Értékelés: 5
3 180 Ft

Mit tennél, ha dinoszaurusz tojást találnál? Tapasztald meg most! Helyezd a tojást egy vízzel teli tartályba, és várjon. Körülbelül egy hét múlva a héj kinyílik és kiderül, hogy néz ki a dinoszaurusz.

Albi Szappan laboratórium

Albi Szappan laboratórium

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Kiárusítás

Az EP LINE Szappan laboratórium kreativitásra ösztönzi gyermekét, emellett szórakoztató oktatási tevékenység.

Kosmos K3 Multi Spy
4 640 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!

SES Kis régész készlet
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vésd magad a „dinoszaurusz csontok alá“! Nagyszerű módja a gyermekek számára a dinoszauruszok és a régészet bemutatásának. Használj biztonságos szerszámot egy fa vésőt és egy kalapácsot amely kényelmes tartani Szóval próbáld ki egy igazi régész munkáját. Ez a készlet mindent megad, amire szükséged van!

Addo Készlet - készíts saját nyálkát
2 650 Ft

Alkosd meg a saját nyálkádat a saját laborodban! Keverd össze az egyes hozzávalókat az utasítások alapján,és 3 perc alatt kész lesz a nyálka olyan színben, amilyet választasz ( zöld, rózsaszín vagy lila). Ezután elég már csak húzni, nyomkodni és élvezni a végtelen szórakozást!

SES Parfümkészítő
6 390 Ft 5 580 Ft

Ezzel a luxus SES készlettel elkészítheted a saját illatos parfümjeid. Keverd össze a főzőpohárban a koncentrált illatokat vízzel és alkoss egyedi illatkombinációkat. Tölts parfümöt a palackokba és ragaszd rájuk a nevüket.

Kosmos K3 UV Light Code

Kosmos K3 UV Light Code

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 980 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet-57%
7 558 Ft 3 190 Ft

Kiárusítás

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!

SES Trópusi aromájú slime 2 db
2 690 Ft

Trópusi illatú slime. A termék két különböző sűrűségű és színű tégely slime-ot tartalmaz. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Gyermek borotválkozó készlet
3 190 Ft 2 910 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 310 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.

Kosmos K3 Listening Spy

Kosmos K3 Listening Spy

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 310 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!

SES Fémdetektor

SES Fémdetektor

Értékelés: 1
6 290 Ft 6 190 Ft

Érdekel, hogy mit rejt a föld mélye? Ennek a készletnek a segítségével saját fémdetektort állíthatsz össze, űrhajó formában. Ezt követően elég kimenni és megtalálni a kincset! A játék fejleszti a kreativitást és a manuális készséget.

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium-19%
10 690 Ft 8 590 Ft

Kiárusítás

Különleges SPA laboratórium készlet a Frozen 2 engedélyével. A csomagolás saját kozmetikumok készítésére alkalmas összetevőket és eszközöket tartalmaz. A gyermekek készíthetnek parfümöket, szappant, pezsgő fürdőpatronokat és még sok más biztonságos kozmetikumot. Elza királynővel fagyos termékek is készíthetők!

SIMBA Glibbi Slime vízszínező zselé, zöld-29%
1 838 Ft 1 290 Ft

Kiárusítás

A Glibbi vízszínezőpor a vizet zöld zselévé változtatja és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. Azután elég vizet engedni hozzá és kihúzni a lefolyódugót.

Clementoni Jurassic World 2 - Vulkán + TREX 2in1-20%
7 490 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ezzel a Clementoni Jurassic World 2 – Vulkán + TREX 2in1kreatív készlettel a hihetetlen Jurassic Worldbe térhetsz vissza! Építsd meg a a T-Rex csontvázát. Készítsen vulkáni kitöréseket csodálatos tudományos kísérletekkel .

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 590 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

Mac Toys Az első tudós szettem
3 290 Ft

Tanulj meg úgy gondolkodni, mint egy tudós és fedezze fel új dolgokat! Kiváló készlet, amivel a gyermekek megpróbálhatják az első kísérleteiket. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes információkat különböző tudományágakból. 8 éves kortól alkalmas.

4M Napelemes jármű
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts egy üres italos konzervdobozból egy járművet, amely napenergiával működik. Ki a nap sugarai, és majd csak nézni, ahogy a rover fut köszönhetően az átalakítás a napfényt energiává.

Clementoni Gyermek laboratórium - Az első vegyi készletem
6 190 Ft 5 970 Ft

A Clementoni Gyermek laboratórium – Az első vegyi készletem készlettel több mint 100 biztonságos és szórakoztató kísérlet végezhető el az illusztrált kézikönyvnek és a gazdag tudományos műszereknek köszönhetően. Készíts periódikus táblát a puzzle-ból, és tudj meg többet a kémiai elemekről!

Clementoni Jurassic Park 2 - Velociraptor
5 490 Ft 4 640 Ft

Az őskor még soha nem volt ilyen csodálatos! A Clementoni Jurassic park 2 – Velociraptor készlettel felfedezheted a Velociraptor fantasztikus csontvázát, amelyet összerakhatsz. Jegyezz fel és tanulj valami újat arról a környezetről, amelyben ez a hihetetlen őskori lény élt.

SES A gleccser feltárása
4 190 Ft

Hozzon létre egy saját gleccsert fagyott állatokkal a SES Creative-val. Használjon egy biztonságos kalapácsot és vésőt a dinoszaurusz és a cápa felszabadításához a jégből. Siess, nagyon befagyott! A készlet elegendő anyagot tartalmaz több gleccser készítéséhez.

SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Zöld
3 590 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!

Trefl Science 4 U Spa stúdió
7 558 Ft 6 650 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!

EDUCA Az én kiskertem - eper, menta, bazsalikom
8 090 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Az én kiskertem készlet minden szükségeset tartalmaz az eper, menta és bazsalikom termesztéshez. Tanítsd meg a gyermekeid epret és fűszereket termeszteni. Töltsd meg a csomagolásban található virágládákat földel. Ültesd el a magokat a virágládákba az egyes fajták szerint és az öntözőkanna segítségével jól öntözd meg őket, mint egy igazi kertész.

Kosmos K3 Cryptex

Kosmos K3 Cryptex

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 980 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Kryptex védi a titkaidat, kincseidet és titkos információidat! Csak az, aki tudja a megfelelő számkombinációt, az tudja kinyitni a titkos széfet, és megnézni mit rejteget.

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 490 Ft 3 290 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Életciklus - Méh
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki tudja, hogy hogy repül a méhecske virágról virágra, de azt is tudod, hogy mi található a méhkason belül? A mézelő méh fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz a Safari Ltd. vállalattól. A varázslatos átváltozások a petétől a lárván és a bábon keresztül egészen a kifejlett egyedig biztos lenyűgöznek majd.

Safari Ltd. Tuba - Emberi szervek
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Emberi szervek kiváló segédeszköz a tanuláshoz! Segítségével a gyerekek könnyebben megismerhetik az egyes emberi szervek alakját. A készlet tartalma: agy, szív, gyomor, vese, máj, tüdő, vékony- és vastagbél. Megtudod mondani, hogy pontosan hol van a szerv helye?

SES Galaxy slime 2 db
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kozmikus slime SES Galaxy. A termék két különböző sűrűségű tégely slime-ot tartalmaz. Az egyik csúszós bíbor fénnyel a másik rugalmas és fényes. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Kék
3 990 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!

SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Piros
3 590 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték-20%
7 558 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték nyálka előállítására kifejlesztett, kreativitást igénylő, kísérletező játékkészlet. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készíthetőek a különböző nyálkák és ragacsos anyagok. Ideális időtöltés minden gyereknek!

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
7 558 Ft 6 890 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.