KidPro Szilikon gyöngysor: Oliver

Márka: KidPro Katalógus száma: 100016429190

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

KidPro Szilikon gyöngysor: Oliver

A gyöngysorok nemcsak modern divatos kiegészítők, de nagyon jól elfoglalják a gyereket a gyerekhordó kendőben, gyerekhordozóban való hordáskor vagy szoptatás idején. A gyerekek hordozás közben nem húzzák a szájukba a ruházat részeit és nem huzigálják az anyuka haját. További információ

4250

4 250 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100016429190

Leírás

Termékleírás

Az alkalmazott szilikon alkotóelemeket kémiailag tesztelték és egészségre ártalmatlanok. Nagyon jók és gyorsan tisztíthatók.

A gyöngysorok biztonsági rögzítővel vannak felszerelve. A teljesen szilikonból készült gyöngyöket forró vízben is moshatja. Ha a gyöngysorok fa részeket tartalmaznak, javasoljuk, hogy csak nedves törlőruhával törölje le és majd ezután szárítsa meg. Kérjük, ezt az útmutatót jól tegye el.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus BEADS FOR MOTHERS

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.