Rappa Plüss papagáj sárga 15 cm ECO-FRIENDLY - E

Rappa Plüss papagáj sárga 15 cm ECO-FRIENDLY - E

Száma: 21584001
Közvetlenül partnerünktől
Egzotikus állatok keveréke, kiváló minőségű plüssből készült, és így egy exkluzív plüssjáték-kollekció része. További információ
2 450 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21584001

Leírás

Egzotikus állatok keveréke, kiváló minőségű plüssből készült, és így egy exkluzív plüssjáték-kollekció része. Fő jellemzők:valósághű állatokmagas minőségű plüssECO-FRIENDLY töltés Mit jelent az ECO-FRIENDLY? A plüssjáték tölteléke újrahasznosított PET-palackokból készült. Ez az anyag teljesen biztonságos, tapintásra megkülönböztethetetlen a hagyományos tölteléktől, és teljes mértékben tanúsított a legkisebbek biztonsága érdekében. Úgy döntöttünk, hogy a zöld utat választjuk, amely a lehető legkevésbé terheli a környezetet – az ECO-FRIENDLY utat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.