TM Toys Fur Balls család-16%

TM Toys Fur Balls család

Értékelés: 4,8
9 490 Ft 7 890 Ft

Megmented a családot? Az anyuka cica vagy kutyus? Tudd meg, mennyi gyermek van az anyukával – ikrek, vagy hármas ikrek? Ahhoz, hogy megtudd, melyik állat rejtőzik a plüssben, először meg kell fürdened és fésülnöd azt. Gondoskodj szeretettel a családról.

ChiChi Love Chihuahua kutyus Glam Fashion
8 670 Ft 8 430 Ft

Akció

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Csivava kutyus Bow Fashion táskában-32%
11 400 Ft 7 730 Ft

Akció

Egy imádnivaló csivava, szalaggal és rózsaszín csillogó ruhában. aki minden kislány kedvenc barátja lesz. Gyönyörűen puha és bolyhos. Praktikus szalaggal ellátott táska kutyus hordozásához.

Rappa Nagy plüss mackó, 100 cm, szürke
8 490 Ft

A plüss medve egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! A medve minőségi puha plüssből készült, szürke színű és stílusos masnival díszített. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!

ChiChi Love Kutyus chihuahua család táskában
8 810 Ft 8 430 Ft

Akció

Egy imádnivaló chihuahua kutyus egy aranyos kölyökkel minden kislány szeretett állatkájává válik. Ide tartozik egy divatos kutyatartó táska is.

ChiChi Love Star csivava kutyus táskában
10 340 Ft 8 850 Ft

Akció

Az aranyos csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A nyakéke világít a sötétben éppúgy, mint a kutyus hordozására alkalmas táska díszei.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
9 990 Ft 8 580 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

TM Toys Fur Balls Csavargó aqua
8 190 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

Lamps Plüss hernyó

Lamps Plüss hernyó

Értékelés: 4,9
7 590 Ft 6 920 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy óriási plüss hernyót, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.

ChiChi Love Chihuahua kutyus on Tour
6 780 Ft

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
14 690 Ft 13 710 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

ChiChi Love Paris II csivava kutyus táskában
9 690 Ft

Az aranyos Paris csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A ruhája világít a sötétben. A csomagolás része a kutyus hordozására alkalmas táska.

SIMBA Plüss egyszarvú retikülben
4 790 Ft

Plüss egyszarvú retikülben, ami tökéletes kiegészítő minden kis hercegnőnek. A könnyű hordozhatóságának köszönhetően bárhová magaddal viheted. Alvópajtásnak is kiváló.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
6 590 Ft 6 220 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 20 cm
5 590 Ft 5 530 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,8
5 590 Ft 4 980 Ft

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kis vakond munkaruhában 50 cm-17%
15 590 Ft 12 890 Ft

A kedvenc kis vakond játék munkaruhában Kis vakond a tipikus munkaruhában. A munkaruha varrott és zsebekkel rendelkezik, amelybe kisebb dolgok férnek bele. A kis vakond és munkaruhája mikroplüssből készült.

MÚ BRNO Kisvakond plüss figura, 28 cm-20%
6 990 Ft 5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

28 cm-es Kisvakond plüssfigurát a népszerű estimeséből gyermeke imádni fogja! Vezesse be a kicsit a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kitűnő alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.