TM Toys Peppa Pig - plüss George 25 cm
3 790 Ft 3 730 Ft

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal,aki ** kék ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 35,5 cm-15%
5 090 Ft 4 290 Ft

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal, ** kék ruhában ** Kicsit, kíváncsi és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 61 cm
12 590 Ft 11 090 Ft

Élvezd a játékot barátoddal, Georgeval a kismalaccal kék ruhában. Szórakoztató, kíváncsi, nagyon ötletes, ez az igazi társ minden kalandod során. Egy nagyon puha anyagból készült, ezért biztosan nagy örömmel fogod majd szeretgetni.

TM Toys Peppa Pig - plüss George a barátaival 35,5 cm-18%
5 090 Ft 4 150 Ft

Élvezd a sok játékot a George malaccal és az ő krokodil barátjával. George Kicsit, kíváncsi nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 35,5 cm
5 090 Ft 4 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd a sok játékot a saját Peppa malac plüss barátoddal,aki ** piros ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig - Plüss Peppa 25 cm
3 790 Ft 3 490 Ft

Élvezd a játékot a népszerű Peppa malac barátoddal a piros ruhácskájában. Örömteli, kíváncsi, nagyon talpraesett társad az összes kalandodra. Nagyon puha anyagbólkészült, így kellemes a tapintása minden gyermek számára.