Kívánságlista

Oszd meg a többiekkel mit szeretnél – stílusosan… A kívánságlistának köszönhetően bárkivel megoszthatod milyen termékekre van szükséged.

Mire jó?

  • Szeretteidnek, ismerőseidnek jelezheted mit szeretnél.
  • Esetleg a későbbiekre halasztott, de megvásárolni kívánt termékekről listát készíthetsz.

Hogyan készíts kívánságlistát

none

Vásárlás később

A termék részletes leírásánál a kosár mellett megjelenik egy másik ikon is a „később vásárolja meg“ felirattal. Erre a gombra klikkelve a terméket a kívánságlistához adtad.

none

Ügyfélközpont

A termék kiválasztása után lépj be az Ügyfélközpontba.

none

Kívánságlista

Az ügyfélközpontban válaszd ki a fő kívánságlistát. Az otthoni kívánságlistában megjelenik az összes termék, amit később szeretne megvásárolni. Az otthoni kívánságlista nem publikus, ezért ha kívánságait szeretnéd másokkal megosztani, egy tetszés szerinti nyilvános kívánságlistát kell készítened. Új lista létrehozásához a bal oldali menüsoron klikkelj az Új lista hozzáadása gombra.

none

Kívánságlista részletesen

A tetszőleges lista létrehozása után a termékeket az áthelyez opcióval a megfelelő listába át tudod helyezni. Minden egyes kiválasztott termék esetében meghatározható, hogy hány darabot szeretnél belőle, és hányat vettek már meg.
A termékek szabadon mozgathatók a listák között, és megkötés nélkül bármikor letörölhetőek. A listák száma és tartalma nincs korlátozva.

none

Érdemes tudni

Kész? Ebben az esetben a listát nyilvánossá (publikussá) teheted, és megoszthatod barátaiddal, rokonaiddal emailen, facebookon és twitteren.