Our Generation Peyton játékbaba

Márka: Our Generation Katalógus száma: 953577

Our Generation Peyton játékbaba

Payton játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, egyedülállóan bámulatos hosszú hajának köszönhetően, melyet szeret fésülni és ezerféleképpen tud megcsinálni. Haja nőhet és rövidülhet. Alkoss saját kalandot Peytonnal és barátaival. További információ

17390

17 390 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 20 990 Ft, Megtakarítás: 3 600 Ft (17 %)

Katalógus száma: 953577

Leírás

Termékleírás

Our Generation A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Tiszteletben tartjuk a családi hagyományokat miközben kialakítjuk a sajátunkat, ami igazán menő. Megtanítjuk az öcséinket és húgainkat újrahasznosítani és ruhákat gyűjteni azoknak a lányoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy újat vegyenek. Tátikával játsszunk és addig ugrálókötelezünk amíg még kapunk levegőt. „Női hőstettekről“ álmodozunk. És itt vagyunk, hogy mindent megtegyünk ami csak szembe jön velünk. És mi lesz a továbbiakban? Ezt még nem tudjuk elképzelni. Most együtt épp a mai napra összpontosítunk. Mert ez a mi közös időnk. Ez a mostani történetünk. És mi lesz az egész világgal? Legyen bármi, minden csak rajtunk áll. Rajtad, rajtam és az összes lányon ezen a bolygón. Ebben együtt vagyunk. A mi időnk, a mi történetünk.

  • Fésülhető Peyton játékbaba.
  • A baba 46 cm magas.
  • Tartalmaz 1 fésülhető babát, 1 ruhát, 1 virágos hajpántot, 1 mellényt, 1 övet, 1 csomag alsóneműt, 1 pár cipőt, 1 fésűt, 2 hajcsatot, 2 fém szív alakú csatot, 1 brosúrát, mely 4 stílusos frizura létrehozását teszi lehetővé.
  • A szett használati utasítást és póthajat tartalmaz 4 stílusos frizurához.
  • Kövesd az utasításokat a frizurákat tartalmazó útmutatónkban. Köss copfot, alkoss fonatot, használd a hosszú póthajat és legyél a fantáziával teli frizurák mestere. Ez a te játékbabád és a te történeted. Miután varázslatos frizurát alkottál babádnak, ugyanezt megcsinálhatod magadnak is!
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Az „Our Generation“ babák vagy kiegészítők megvásárlásával hozzájárulhatsz a „Free the Children´s Power of a Girls Initiative“ alapítvány támogatásához. Arról, hogyan segíthetsz jobbá tenni a világot, többet találsz az OGdolls.com oldalon.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

barna /piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.