Colgate Smiles Junior gyerek fogkefe 2-6 éves
1 090 Ft

Extra puha fogkefe a Colgate márkától 2-től 6 éves korú gyerekek számára. Ez a vidám fogkefe egészen biztosan megtanítja gyermekedet, hogyan kell helyesen fogat mosni. Tejfogak tisztítására alkalmas fogkefe.

Curaprox Single egycsomós fogkefe 1006
1 670 Ft

A technika a fogmosás Curaprox egységes célja a legtöbb maximalista. Egy köteg rendkívül finom szálakból lehetővé teszi a hatékony és egyszerű felületek fényezésére az egyes fogak. Fontos, hogy a vonat a megfelelő technika a tisztítás a fogak által fog és az íny árrés.

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Értékelés: 4,6
2 490 Ft

A Meridol mikro-puha sörtékkel rendelkező fogkefe, ami nagyon alaposan távolítja el a foglepedéket még az ínyről is. Kíméletes az ínnyel és segít a fogíny visszahúzódásának megelőzésében. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Curaprox CS 7600 Ultra Soft Smart-26%
1 490 Ft 1 090 Ft

Akció

7600 Smart Ultra Soft fogkefe ultra kis fejjel és kiemelkedően hatékony tisztító tulajdonságokkal.

Curaprox CS 3960 Super Soft-31%

Curaprox CS 3960 Super Soft

Értékelés: 4,9
1 590 Ft 1 090 Ft

Akció

Extra puha fogkefe 3960 Super Soft kíméletes az ínyhez és remek tisztítási teljesítménnyel rendelkezik.

Elmex Junior fogkefe 6-12 éves gyerekek számára
1 290 Ft

Elmex Junior fogkefe a fogak könnyebb tisztításáért abban az időszakban, amikor azok cserélődnek. Speciális meghosszabbított sörtéinek köszönhetően arra lett tervezve, hogy mélyen a fogak közti résekbe hatoljon és hatékonyan távolítsa el a foglepedéket. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe
1 790 Ft

Az Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex manuális fogkefe segítségével felfedezheted a fehér és világosabb mosolyt. A fejformának két rugalmas oldalával és egyedülálló folteltávolító betéttel kombinálva mindössze két hét alatt eltávolíthatod a felszíni foltok mindössze 90%-át a fogakon.

Elmex Sensitive fogkefe 3-pack

Elmex Sensitive fogkefe 3-pack

Értékelés: 4,4
2 490 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Elmex Junior fogkefe gyerekeknek 6-12 éves
1 130 Ft

Fogkefe gyermekeknek 6–12 év. A könnyebb tisztítás a fogak alatt fogazat által kifejlesztett Junior fogkefe és a speciálisan meghosszabbított X szálakat, amelyek célja, hogy mélyen behatolnak fogközökbõl és hatékonyan távolítja el a lepedéket.

Colgate Kids Barbie Elektromos gyerek fogkefe
2 290 Ft

Colgate Kids Barbie elektromos gyerek fogkefe kiválóan alkalmas gyermeke fogainak tisztítására. Barbie motívumával és rendkívül puha sörtéivel szórakozás lesz számára a mindennapos fogmosás. A fogkefe oszcilláló fejével hatékonyan és kíméletesen távolítja el a lepedéket, emellett kezelhetősége is egyszerű az be- és kikapcsoló gombnak köszönhetően.

Colgate Kids Batman fogkefe, elemes
2 190 Ft

A Colgate Kids Batman elemes fogkefe a népszerű képregényhős minden kis rajongójának örömet szerez. Ez a fogkefe a kiváló designon kívül minőségi kialakítást is kínál csemetéid egészséges fogaiért. A kicsi oszcilláló, extra puha sörtékkel ellátott fej tökéletesen megtisztítja a nehezen elérhető helyeket is és eltávolítja a fogakról a lepedéket. A keskeny markolat jól passzol a gyermek kezébe, az egyszerű be- és kikapcsolást lehetővé tevő nyomógombnak köszönhetően pedig a gyermek egyedül is használhatja a fogkefét.

Curaprox CS 1560 Soft-18%

Curaprox CS 1560 Soft

Értékelés: 4,9
1 590 Ft 1 290 Ft

Akció

Puha fogkefe 1560 Soft hatékonyan tisztítja a fogakat, kíméletes az ínyhez.

Colgate Slim Soft Charcoal Fogkefe, 3 db
1 890 Ft

Colgate Slim Soft Charcoal fogkefe egyedülálló technológiával készült. A vékonyított szálhegyek aktív szénnel vannak átitatva, melynek köszönhetően biztosított a mély és gyengéd tisztítás az íny mentén és a fogak között is, ezzel sokkal hatékonyabb és alaposabb tisztítást érhet el. A csomag 3 darab felnőtteknek készült fogkefét tartalmaz.

Colgate 360° Max White One fogkefe
1 290 Ft

Colgate 360° Max White One fogkefe fehérítő kelyhekkel és polírozó szálakkal. Biztonságosan távolítja el az elszíneződéseket és megelőzi a fogkő kialakulását. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Curaprox 1006 - Egycsomós fogkefe
1 590 Ft

Single 1006 egycsomós fogkefe a legigényesebb tökéletességre törekvőknek. Az egyenkénti fogak mosása a leghatékonyabb módja a tökéletes szájhigiénia eléréséhez. Alkalmas a ** fogközök tisztítására fogszabályozóknál is**.

Elmex Caries (puha) fogkefe

Elmex Caries (puha) fogkefe

Értékelés: 5
1 390 Ft

A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva a meghosszabbított X szálakkal rendelkező fogkefék jobb tisztítást tesznek lehetővé, mivel mélyen a fogak közti résekbe hatolnak és biztosítják a foglepedék elleni hatékony védelmet. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Children fogkefe 3-6 éves gyerek számára
1 290 Ft

puha fogkefe 3–6 éves gyerekek számára ajánlott A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Curaprox Single egycsomós fogkefe 1009
1 640 Ft

A technika a fogmosás Curaprox egységes célja a legtöbb maximalista. Egy köteg rendkívül finom szálakból lehetővé teszi a hatékony és egyszerű felületek fényezésére az egyes fogak. Fontos, hogy a vonat a megfelelő technika a tisztítás a fogak által fog és az íny árrés.

Curaprox 5460 Ultra Soft Pink nagyon puha fogkefe
1 490 Ft

Nagyon puha és lágy fogkefe, amely hatékonyan tisztítja a fogakat, ínyéhez pedig a lehető legkímélőbb. Az 5460-as modellnél nagyon finom és sűrűn elrendezett CUREN szálak biztosítják a fájdalommentes tisztítást.

Colgate Fekete fogkefe Zig Zag Charcoal 3 db
1 790 Ft

Zig Zag Charcoal fekete fogkefe fekete széntartalmú szálakkal rendelkezik. A V-alakú szálak eltávolítják foglepedéket a fogak közötti résből. Puha nyelvtisztítóval rendelkezik, amely finoman eltávolítja a szagokat okozó baktériumokat.

Colgate Fogkefe Bamboo Charcoal Soft
1 790 Ft

A Bamboo Charcoal Soft fogkefe 100% -ban természetes, biológiailag lebomló bambuszból készül. Ez a kefe nem tartalmaz műanyag csomagolást, ezért környezetbarát. Kúpos sörtéi vékony hegyekkel rendelkeznek, amelyek mély, de kíméletes tisztítást biztosítanak.

Colgate Fogkefe faszénnel Slim Soft Charcoal
1 340 Ft 1 190 Ft

A Slim Soft Charcoal aktívszenes fogkefe finoman tisztítja a fogakat és az íny széleit. Alaposan eltávolítja a fogkövet és segít megelőzni az ínygyulladást.

Colgate Fogkefe Soft 3D Density
1 790 Ft 1 510 Ft

A 3D Density Soft fogkefe finoman masszírozza az ínyeket és habot hoz létre az alapos tisztításhoz. A kicsi kerek fejnek (szélesség 3,5 mm) köszönhetően a hátsó fogakat is könnyen meg lehet tisztítani.

Colgate High Density Duopack fogkefe
890 Ft

Az aktív széntartalmú, finom kúpos sörtékkel rendelkező, nagy sűrűségű fogkefe vége a klasszikus sörtékhez képest tízszer keskenyebb, ennek köszönhetően mélyebben tisztít az íny mentén. Tisztítja a nehezen hozzáférhető helyeket pl. a belső oldalt és a fogközi területet. .

Colgate Puha fogkefe Slim Soft Advanced
1 420 Ft 1 300 Ft

A puha fogkefe hatékonyan megtisztítja a fogait, és nagyon gyengéd a fogínyére. A kefefej könnyen eléri a rosszul hozzáférhető területeket.

Colgate Slim Soft Charcoal fogkefe aktív szénnel 3 db
2 990 Ft 2 150 Ft

Egy fogkefe, amely még jobban megvilágítja a mosolyt. Az extra vékony és finom sörték tökéletesen tisztíthatók még nehezen elérhető helyeken is. Ezenkívül puha a fogínyhez és kiváló tisztítási teljesítményt nyújt. Az aktív szén-technológia elősegíti, hogy a fogai fehérebbek és tisztábbak legyenek.

Colgate Slim Soft Ultra Compact Head puha fogkefe
1 490 Ft 1 330 Ft

A puha fogkefe hatékonyan megtisztítja a fogait, és nagyon gyengéd a fogínyére. Új a vékonyabb kialakításban a hatékonyabb tisztítás érdekében. Ezáltal a kefefej könnyen hozzáférhető a rosszul hozzáférhető területeken. .

Curaprox 5460 Ultra Soft ANIMAL Family Edition 2 db extra puha fogkefe
3 440 Ft

A szín választása véletlenszerű. Nagyon puha és lágy fogkefe, amely hatékonyan tisztítja a fogakat, ínyéhez pedig a lehető legkímélőbb. Az 5460-as modellnél nagyon finom és sűrűn elrendezett CUREN szálak biztosítják a fájdalommentes tisztítást. .

Curaprox 5460 Ultra Soft LOVE Edition nagyon finom fogkefe 2db
3 440 Ft

A szín választása véletlenszerű. Nagyon puha és lágy fogkefe, amely hatékonyan tisztítja a fogakat, ínyéhez pedig a lehető legkímélőbb. Az 5460-as modellnél nagyon finom és sűrűn elrendezett CUREN szálak biztosítják a fájdalommentes tisztítást.

Curaprox 5460 Ultra Soft Valentine Edition - bal oldal
1 730 Ft

Nagyon puha és lágy fogkefe, amely hatékonyan tisztítja a fogakat, ínyéhez pedig a lehető legkímélőbb. Az 5460-as modellnél nagyon finom és sűrűn elrendezett CUREN szálak biztosítják a fájdalommentes tisztítást.

Curaprox Fogkefe Implant Ortho CS 708
1 580 Ft

Zubní kartáček CS 708 Implant Ortho je určený pro čištění zubních náhrad a rovnátek. Super Soft CUREN vlákna 0,12 mm absorbují 5× méně vody než nylonová vlákna – při čištění jsou tedy stabilní a dokonale účinná.

Curaprox Smart fogkefe 7600 Ultra Soft 
1 490 Ft

Curaprox 7600 fogkefe ultra kis tisztítófej mely sűrűn beültetett több mint 7600 Curena ultrafinom szálak rendkívül hatékony tisztítási tulajdonságokat. A kefe ajánlott mind felnőttek és gyermekek esetében 4–10 év. Szín kiválasztása véletlen!.

ELGYDIUM Clinic Bulldog Sensitive fogkefe
1 490 Ft

A selyempuha szálaknak köszönhetően a fogkefe különösen finoman, de alaposan tisztít. Elkeskenyedő, finom, kúpos vége fájdalommentes tisztítást tesz lehetővé. .

ELGYDIUM Erősebb szálakkal ellátott fogkefe 25/100
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erősebb rostjainak köszönhetően a fogkefe különösen alaposan tisztít. Hatékonyan távolítja el a fogplakkot, és mindenki számára alkalmas, aki nem szereti a puha szálakat. A mindennapi szájhigiéniához. .

ELGYDIUM Fogkefe a természetes fehér fogakért Whitening Medium
1 490 Ft

A fogkefe simább és tisztább fogakat, valamint ragyogóbb mosolyt biztosít. A közepesen kemény, megfelelően vágott szálak mikrogömbökkel segítenek helyreállítani a természetes fehérséget. A fogkefe nagy hatással van a fog lepedékének eltávolítására a hagyományos fogkefékhez képest. .