Elmex Sensitive fogkefe 3-pack
2 590 Ft 2 490 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Curaprox CS 7600 Ultra Soft Smart
1 490 Ft

7600 Smart Ultra Soft fogkefe ultra kis fejjel és kiemelkedően hatékony tisztító tulajdonságokkal.

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Értékelés: 4,6
2 490 Ft

A Meridol mikro-puha sörtékkel rendelkező fogkefe, ami nagyon alaposan távolítja el a foglepedéket még az ínyről is. Kíméletes az ínnyel és segít a fogíny visszahúzódásának megelőzésében. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Elmex Junior fogkefe 6-12 éves gyerekek számára
1 390 Ft 1 290 Ft

Elmex Junior fogkefe a fogak könnyebb tisztításáért abban az időszakban, amikor azok cserélődnek. Speciális meghosszabbított sörtéinek köszönhetően arra lett tervezve, hogy mélyen a fogak közti résekbe hatoljon és hatékonyan távolítsa el a foglepedéket. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Curaprox CS 3960 Super Soft

Curaprox CS 3960 Super Soft

Értékelés: 4,8
1 490 Ft

Extra puha fogkefe 3960 Super Soft kíméletes az ínyhez és remek tisztítási teljesítménnyel rendelkezik.

Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex puha manuális fogkefe
1 690 Ft 1 590 Ft

Az Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex manuális fogkefe segítségével felfedezheted a fehér és világosabb mosolyt. A fejformának két rugalmas oldalával és egyedülálló folteltávolító betéttel kombinálva mindössze két hét alatt eltávolíthatod a felszíni foltok mindössze 90%-át a fogakon.

Colgate Smiles Junior gyerek fogkefe 2-6 éves
1 090 Ft 990 Ft

Extra puha fogkefe a Colgate márkától 2-től 6 éves korú gyerekek számára. Ez a vidám fogkefe egészen biztosan megtanítja gyermekedet, hogyan kell helyesen fogat mosni. Tejfogak tisztítására alkalmas fogkefe.

Curaprox 5460, Fogkefe, 3 db

Curaprox 5460, Fogkefe, 3 db

Értékelés: 4,9
3 190 Ft

Curaprox 5460 fogkefe egyedülálló technológiával készült. A vékonyított szálhegyek aktív szénnel vannak átitatva, melynek köszönhetően biztosított a mély és gyengéd tisztítás az íny mentén és a fogak között is, ezzel sokkal hatékonyabb és alaposabb tisztítást érhet el. A csomag 3 darab felnőtteknek készült fogkefét tartalmaz.

Colgate Max White Expert White fogkefe + fehérítő toll
4 190 Ft 3 390 Ft

Áttörő, klinikailag bizonyított fogkefe és Colagte fehérítő rendszer, mely ugyanazt a zománcbiztos fehérítő komponenst tartalmazza, amelyet a fogorvosok használnak, hogy gyönyörű és fehérebb mosolyt nyújtsanak Neked.

Colgate Kids Batman fogkefe, elemes
2 490 Ft 2 090 Ft

A Colgate Kids Batman elemes fogkefe a népszerű képregényhős minden kis rajongójának örömet szerez. Ez a fogkefe a kiváló designon kívül minőségi kialakítást is kínál csemetéid egészséges fogaiért. A kicsi oszcilláló, extra puha sörtékkel ellátott fej tökéletesen megtisztítja a nehezen elérhető helyeket is és eltávolítja a fogakról a lepedéket. A keskeny markolat jól passzol a gyermek kezébe, az egyszerű be- és kikapcsolást lehetővé tevő nyomógombnak köszönhetően pedig a gyermek egyedül is használhatja a fogkefét.

Colgate Kids Barbie Elektromos gyerek fogkefe
2 290 Ft 2 090 Ft

Colgate Kids Barbie elektromos gyerek fogkefe kiválóan alkalmas gyermeke fogainak tisztítására. Barbie motívumával és rendkívül puha sörtéivel szórakozás lesz számára a mindennapos fogmosás. A fogkefe oszcilláló fejével hatékonyan és kíméletesen távolítja el a lepedéket, emellett kezelhetősége is egyszerű az be- és kikapcsoló gombnak köszönhetően.

Curaprox CS 1560 Soft

Curaprox CS 1560 Soft

Értékelés: 4,9
1 490 Ft

Puha fogkefe 1560 Soft hatékonyan tisztítja a fogakat, kíméletes az ínyhez.

Curaprox Black is White Duo Pack black/black
3 300 Ft 2 890 Ft

Curaprox márkájú Black is White fogkefe ultra soft keménységgel. Kétféle átmérőjű sűrű szálból álló keferésszel rendelkezik, gondosan óvja a szájüregét, ezért kiválóan alkalmas az érzékeny és fájós ínyeknél. 2 db a csomagolásban.

Colgate Slim Soft Charcoal Fogkefe, 3 db
1 890 Ft 1 790 Ft

Colgate Slim Soft Charcoal fogkefe egyedülálló technológiával készült. A vékonyított szálhegyek aktív szénnel vannak átitatva, melynek köszönhetően biztosított a mély és gyengéd tisztítás az íny mentén és a fogak között is, ezzel sokkal hatékonyabb és alaposabb tisztítást érhet el. A csomag 3 darab felnőtteknek készült fogkefét tartalmaz.

Curaprox 1006 - Egycsomós fogkefe
1 590 Ft 1 490 Ft

Single 1006 egycsomós fogkefe a legigényesebb tökéletességre törekvőknek. Az egyenkénti fogak mosása a leghatékonyabb módja a tökéletes szájhigiénia eléréséhez. Alkalmas a ** fogközök tisztítására fogszabályozóknál is**.

Colgate 360° Interdental puha fogkefe
1 290 Ft 1 190 Ft

A Colgate 360° Interdental fogkefe 4× mélyebbre képes hatolni. A borotvált végű sörték vékonyabbak mint az átlagos fogkefékben. A lila sörték mélyre hatolnak a fogak és az íny között . A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Caries (puha) fogkefe

Elmex Caries (puha) fogkefe

Értékelés: 5
1 390 Ft

A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva a meghosszabbított X szálakkal rendelkező fogkefék jobb tisztítást tesznek lehetővé, mivel mélyen a fogak közti résekbe hatolnak és biztosítják a foglepedék elleni hatékony védelmet. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Children fogkefe 3-6 éves gyerek számára
1 290 Ft

puha fogkefe 3–6 éves gyerekek számára ajánlott A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Colgate 360° Black fogkefe

Colgate 360° Black fogkefe

Értékelés: 4,7
1 290 Ft 1 190 Ft

A Colgate Black 360° forradalmat indított el a szájhigiénia terén. Egyedi fog, nyelv, íny és szájpadlás tisztító funkciójú, ezen felül eltávolítja a nyelven megtelepedett baktériumokat, amik a kellemetlen szájszagot okozzák. Finoman távolítja el a foltokat a fogzománcról és világosabb fogakat hagy maga után.

Elmex Sensitive Extra Soft fogkefe
1 390 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Colgate Smiles 6+ Minions gyerek fogkefe 1+1
1 290 Ft

Extra puha fogkefe a kedvelt Minyonok mintával. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott tejfogakkal és maradandó fogakkal rendelkező gyerekek számára. A csomag 1+1 darabot tartalmaz.

Colgate Smiles Junior 6+ fogkefe
1 090 Ft 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Extra puha fogkefe kedvelt gyerek mintával. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott tejfogakkal és maradandó fogakkal rendelkező gyerekek számára. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Twin Lotus Kids Extra Soft - gyerek fogkefe extra puha
1 090 Ft 990 Ft

Egyedi gyerek fogkefe Twin Lotus Kids Extra Soft segít kialakítani a gyereked számára a fogsor megfelelő ápolási szokásokat. A kefe hosszú és vékony sörtékkel van felszerelve, amelyek a legjobb ápolást nyújtják a gyerekek fogai számára. Segít a foglepedék és a foltok eltávolításában. A rendszeres tisztítás elősegíti az egészséges és erős fogakat.

Colgate Max White White Expert fogkefe
1 690 Ft 1 590 Ft

Fogkefe a hatékony fogfehérítésért. A fogkefe speciális sörtéket tartalmaz, ami segítenek a foglepedék és a felszíni elszíneződések eltávolításában és finoman csiszolják a fog felszínét. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Training 0-3 fogkefe

Elmex Training 0-3 fogkefe

Értékelés: 4,3
1 390 Ft 1 290 Ft

puha fogkefe 0–3 éves gyerekek számára ajánlott, akik még csak tanulják a fogmosás csínját-bínját. A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, amit már az első tejfog kibújásával el kell kezdeni. Hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Twin Lotus Bamboo Charcoal - fekete fogkefe SOFT bambusz szénszállal
1 390 Ft 1 290 Ft

Egyedülálló fogkefe Twin Lotus Bamboo Charcoal Soft fekete kialakításban nagyszerű segítség a fogápolásban. Bambusz-szénszálak tökéletesen tisztítják a fogak közötti részeket, eltávolítják a lepedéket és foltokat a fogakról. A gumis felülete tisztítja a nyelvet. Fogkefe Bamboo Charcoal SOFT használható fogszabályozó esetében is.

Colgate 360° Max White One fogkefe
1 290 Ft 1 190 Ft

Colgate 360° Max White One fogkefe fehérítő kelyhekkel és polírozó szálakkal. Biztonságosan távolítja el az elszíneződéseket és megelőzi a fogkő kialakulását. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Colgate Smiles 3-5 Generic fogkefe 1+1
1 290 Ft

Extra puha fogkefe kedvelt gyerek mintával. A fogkefe 3–5 éves gyerekek számára ajánlott, akik még csak tanulják a fogmosás csínját-bínját. A csomag 1+1 darabot tartalmaz.