tulup.hu Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart 75x205 cm

tulup.hu Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart 75x205 cm

Száma: 19280049
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

11 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19280049

Leírás

Hogyha megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart ajtó tapétát. Ez az egyedi motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart tapétán. Elég a Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó méretű poszter trópusi tengerpart ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.