tulup.hu Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View 95x205 cm

tulup.hu Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View 95x205 cm

Száma: 9821104
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
10 164 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9821104

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó tapétánkat. Ez a kivételes motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View tapétával emellett megújítja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó méretű poszter Wilderness Mountain View motívummal rendelkező fotótapéta és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.