tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 95x205 cm

Száma: 9825484
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunták az ajtót az Önök lakásában, ajánljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
10 164 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9825484

Leírás

Amennyiben megunták az ajtót az Önök lakásában, ajánljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétát. Ez az egyedi minta rögtön megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, felragasztott Ajtó tapéta A barlang a tenger fotótapétával benyomást tesz nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta A barlang a tenger tapétán. Elég a Ajtó tapéta A barlang a tenger mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.