tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta A barlang a tenger 95x205 cm

Száma: 19382785
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

13 400 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19382785

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapétánkat. Ez a szép minta lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta A barlang a tenger tapétával emellett megváltoztatja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta A barlang a tenger ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta A barlang a tenger motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.