tulup.hu Ajtó tapéta citrusfélék 85x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta citrusfélék 85x205 cm

Száma: 9826077
Közvetlenül partnerünktől
Ha megunták az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta citrusfélék ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
9 317 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9826077

Leírás

Ha megunták az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta citrusfélék ajtó tapétát. Ez a szép minta pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtó tapéta citrusfélék fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtó tapéta citrusfélék tapétán. Elég a Ajtó tapéta citrusfélék mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta citrusfélék ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.