tulup.hu Ajtó tapéta Eper víz alatt 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta Eper víz alatt 75x205 cm

Száma: 19282139
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtó tapéta Eper víz alatt ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

13 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19282139

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtó tapéta Eper víz alatt ajtó tapétánkat. Ez az érdekes motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta Eper víz alatt tapétával egyben megváltoztatja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta Eper víz alatt ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta Eper víz alatt motívummal rendelkező fotótapéta és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.