tulup.hu Ajtó tapéta nyírfa erdő 85x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta nyírfa erdő 85x205 cm

Száma: 9810528
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

11 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.7.07 - 2022.7.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9810528

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapétát. Ez a vonzó minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtó tapéta nyírfa erdő fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtó tapéta nyírfa erdő tapétán. Elég a Ajtó tapéta nyírfa erdő mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.