tulup.hu Ajtó tapéta nyírfa erdő 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta nyírfa erdő 95x205 cm

Száma: 9810529
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

12 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.7.04 - 2022.7.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9810529

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapétát. Ez a vonzó minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtó tapéta nyírfa erdő fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtó tapéta nyírfa erdő tapétán. Elég a Ajtó tapéta nyírfa erdő mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta nyírfa erdő ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.